Szórakozás / Otthon

Iránytű a budapesti bulikhoz – Programajánló app a mobilodra

Szeretnéd tudni, merre keresd a városban a legjobb bulikat? A NIGHTWORKS nevű budapesti programajánló alkalmazással többé egy jó programról sem fogsz lemaradni!

A tartalomfogyasztási és programtervezési szokások nagyon sokat változtak az elmúlt 6-8 évben, és ez alól a budapesti éjszakai élet sem kivétel.

A kétezres évek végén, a Facebook itthoni elterjedésének hajnalán még jellemzően az ingyenes, nagy példányszámban terjesztett print programajánlókból tájékozódtunk, mint az Exit vagy a Pesti Est – ám azóta jelentősen megváltoztak az információhoz jutás szokásai. Hiszen mára jogos elvárás, hogy minden elérhető legyen online, azonnal, az okostelefonok elterjedésével pedig bárhonnan, igaz?

Az új szokások tehát új megoldásokat kívánnak a piactól is. A NIGHTWORKS csapat célja az volt, hogy az új igényeknek megfelelően egy olyan programajánló terméket készítsenek, ami életképes és hasznos lesz 2016-ban, azaz mindig kéznél van, jól strukturált, könnyen áttekinthető, és minden hasznos információt tartalmaz, ami a tervezéshez szükséges.

Az app éppen ezért a te saját preferenciáid alapján rendszerezi és ajánlja a számodra érdekes eseményeket, távolság szerint rendezi a helyszíneket, a legérdekesebb programokról pedig élőben közvetít! Emellett közösségi oldalként is üzemel, amivel nyomon követheted, merre szórakoznak a NIGHTWORKS-öt használó barátaid. 

Olvastad már?  5 jövőbe illő mai terület, amit visszahódított a természet

Ha megtetszett az app, IOS-re INNEN, ANDROID-ra pedig INNEN tudod letölteni.