Ebben az élen járunk: Íme a férfiak intim-méretei országok szerint

Ebben az élen járunk: Íme a férfiak intim-méretei országok szerint

Címlap / Szerelem / Szex / Ebben az élen járunk: Íme a férfiak intim-méretei országok szerint

Persze, külön felhívják a figyelmünket arra, hogy a pénisz méretét nem lehet megjósolni kizárólag az etnikai hovatartozás alapján, mivel országokon, hovatartozáson belül is a centik széles skálája fellelhető – éppen úgy, ahogy eltérő az emberek súlya és magassága. Ettől függetlenül is érdekes és izgalmas végigpörgetni a meglehetősen hosszú listát, ami megmutatja, hol élnek a férfiak a legkisebb és hol a legnagyobb átlagmérettel.

Az első csoport

Az előítéleteknek megfelelően a sereghajtók közé leginkább az ázsiai és közel-keleti országok tartoznak. Átlagosan 9,7-12 centiméteres méretű merevedéssel a lista végén kullognak az alábbi országok férfijai: Kína, India, Indonézia, Irán, Irak, Japán, Észak-Korea, Dél-Korea, Malajzia, Fülöp-szigetek, Szingapúr, Tajvan, Thaiföld, Vietnam. A statisztikából azt is tudjuk, hogy a csoport abszolút utolsói az Észak-Koreaiak, vezetői pedig holtversenyben Indonézia és Irán.

A második csoport

A második csoportot tekintve már meglehetősen messzire eljutunk az ázsiai országoktól. Bátran mondhatjuk, itt a legvegyesebb felhozatal, legalábbis a földrajzi elhelyezkedést tekintve. Akad a csoportban európai, de még afrikai ország is sőt, a komplett Egyesül Államok szintén ide sorolható. A magas létszám nem véletlen, hiszen ezt a csoportot az abszolút átlag uralja.

Az ide tartozó országok lakói 11,9-14 centiméteres mérettel bírnak.

De kik is ők? Afganisztán, Algéria, Ausztrália, Chile, Kanada, Etiópia, Finnország, Grönland, Írország, Mongólia, Új-Zéland, Pakisztán, Portugália, Románia, Oroszország, Spanyolország, Törökország, Ukrajna, Egyesült Királyság, valamint a korábban is említett Egyesült Államok.

Oldalak: 1 2

1 hozzászólás

  • Kandúrbandi
    2021.01.20., 17:53

    Bolond ember dicsekszik a fa…val. Már nagyapáink is megmondták….

    Válasz

Írj egy hozzászólást