Egészség / Életmód

Megmérték: ennyi az intim együttlétek ideális száma egy héten

Megmérték: ennyi az intim együttlétek ideális száma egy héten

A lényeg úgyis az, hogy mindenki a saját és persze a párja igényeit tartsa szem előtt, a következőkben felsorolandó eredményeket pedig használjátok viszonyítási alapként. Na, akkor szeretnétek megtudni, mennyit kellene szexelnetek egy héten?

Friss kapcsolat vs. több éves kapcsolat

Kutatások eredményei egyértelműen bebizonyították, hogy a kapcsolat első évében a párok nagy része hetente többször is szexel. Ez azért nem annyira meglepő ugye?

A második évtől azonban csupán a párok háromnegyede tartja meg e jó szokását, a többiek pedig mindössze már csak egyszer bújnak össze.

A kutatás azt is bebizonyította, hogy a negyedik évre csupán a párok 80 százaléka, míg a hetedik év végére már csupán minden második pár van együtt heti szinten.

Az arany közép, avagy heti kettő az ideális?

A kérdéses kutatásban mindenféle korosztályt vizsgáltak, ennek tükrében pedig azt állapították meg, hogy a házasok átlagosan éves szinten csaknem 100 alkalommal bújnak ágyba.

Míg a húszas éveikben járó fiataloknál ez akár évi 120 alkalomra is emelkedhet.

Mindebből persze átlagoltak a szakértők és arra a következtetésre jutottak, hogy az ideális szám, már ami a szexuális együttléteket illeti, heti kettő.

A szex, mint a kiegyensúlyozottság titka

Na, jó, azért azt biztosan te is észrevetted, hogyha gyakrabban szexel, sokkal kevésbé vagy stresszes?

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást