Stílus / Divat

Innen tudhatod, hogy rossz melltartót hordasz!

Melltartó

Kettőnél több mell

Sokan ismerjünk – tapasztalatból vagy csak látásból – azt a jelenséget, hogy egy nőnek néha kibuggyan felül vagy oldalt a melle a melltartóból, így úgy tűnik, mintha kettő helyett négy, esetleg hat melle lenne. Ez semmilyen szempontból nem megfelelő és egyértelműen arra utal, hogy a kosár mérete kisebb annál, mint amire valójában szüksége lenne. Esztétikailag és kényelmileg sem jó választás.

Szabad hely a melltartóban

Gyakran, különösen nyáron láthattunk sok példát arra, hogy a melltartó vonalánál feljebbről nézve látszott, hogy a melltartó eláll a melltől, és bizony még lenne benne elég hely, amely kitöltésre vár. Ez alaphiba, amely akkor fordul elő, ha az ideálisnál nagyobb méretet választunk. A szivacsos melltartók valamennyire képesek ezt elrejteni, de a szivacs nélküliekben az anyag akár ráncosodhat is ilyenkor.

Természetellenes dekoltázs

Nagyobb kivágású felsők alá különösen nem mindegy, milyen melltartót választunk. Gyönyörű látvány, ha a mellek domborulatai középen kilátszanak kicsit a ruhából, de ez nem jelenti azt, hogy az ilyen melltartó egészséges is. Az ideális, hozzánk illő melltartó nem közelíti és nem is távolítja egymástól a melleket. Amelyik melltartó képes erre, azzal hosszú távon sokat árthatunk melleink feszességének.

Olvastad már?  Magas húgysavszint? A 7 leghatékonyabb táplálkozási tipp, amivel megelőzhető

Van ideális melltartó?

Mindenkinek létezik ideális melltartó, de tény, hogy néha sokáig tart rátalálni. Szánjunk ezért elég időt a próbára, és nyugodtan kérjük ki a boltban dolgozó szakemberek segítségét. A nők nagy része hord rosszul kiválasztott melltartót, kitéve ezzel magukat számtalan kényelmetlenségnek.

Nézzük át a régi melltartóinkat is, és ha azok már nem jók, akkor inkább keressünk másikat – megjelenésünk, kényelemérzetünk és melleink hosszan tartó rugalmassága lesz az eredmény!

Oldalak: 1 2