Életmód / Ezotéria

Inkompatibilitás horoszkóp – Ezekkel a partnerekkel nem lesz hosszú a kapcsolatod

Az ellentétek nem vonzzák egymást minden esetben, ahogy két ugyanolyan személyiségű ember sem feltétlenül alkot jó párost. Az, hogy ki mellett találod meg az igazi boldogságot, rengeteg dolog függvénye lehet, és hogy pontosabb választ kapj, a horoszkópodat is segítségül hívhatod. A zodiákusodból ugyanis könnyedén ki lehet következtetni, melyik az az embertípus, amelyik mellett biztosan nem éreznéd jól magad hosszú távon!

Kos: a visszafogott partner mellett

Mivel te tűzjegy vagy, naná, hogy imádod a pörgést, a kalandokat és az izgalmakat. Az otthonülés távol áll tőled, a programmentes hétvége pedig elképzelhetetlen számodra.

Egy kapcsolat elején visszaveszel ugyan a tempóból, de pontosan tudod, hogy te sosem leszel az a típus, aki jól elvan a kanapén napokig is.

Ezért aztán nem csoda, hogy nem találod meg a közös nevezőt egy olyan partnerrel, aki szöges ellentéted, biztonsági játékot űz, és a nyugisabb életvitelt kedveli.

Ebből kiindulva egy Rák jegyű mellett nem igazán éreznéd jól magad, legalábbis hosszú távon biztosan nem.

 

Bika: egy makacs partner mellett

A Bikáknak nem ajánlatos olyan személlyel kapcsolatba bonyolódni, aki nagyon makacs.

Hogy miért? Mert ők is azok, és hosszú távon nem működik egy olyan felállás, ahol egyik fél sem hajlandó engedni! Állandóan csak vitatkoznának, senki sem akarna kompromisszumot kötni, és a végén mindenki menne a saját feje után, ami hatalmas zűrzavart vonzana magával.

Egy Bika jegyű ember inkább akkor találja meg a boldogságot, ha a partnere képes alkalmazkodni, de ugyanakkor segít neki utat mutatni, hogy ő is rugalmasabb legyen.

Épp ezért a Bika sem az Oroszlánnal, sem egy másik Bikával nem találná meg az összhangot!

 

Ikrek: egy antiszociálisabb partner mellett

Az Ikrek az a személy, aki az egyedüllétet nagyon rosszul viseli.

Szó se róla, mivel két személyiség rejtőzik benne, néha kifejezetten élvezi az otthon töltött hétvégéket, de hosszú távon inkább társasági lény, ezért folyton szervezi magának a baráti programokat, és állandóan csetel valakivel.

Ezért nem érzi jól magát egy olyan kapcsolatban, ahol a partnere inkább csak otthon maradna kettesben, és nem szeretne nagy társasági eseményekre járni.

Az Ikreknek kell az, hogy a partnere ugyanolyan beszédes legyen, mint ő, ezért egy visszahúzódóbb, intovertáltabb személy mellett nem lesz boldog hosszú távon.

Ebből kifolyólag nem passzolnátok össze egy Halak jegyű partnerrel!

 

Rák: egy érzelmileg elzárkózott partner mellett

A Rákok messze híresek arról, hogy nagyon érzelmesek, hatalmas szívük van, és a szeretteikért bármit megtennének.

Neked szükséged van arra, hogy a párod éreztesse veled, mennyire fontos vagy neki, és tudni akarod, ha valami esetleg megváltozik benne.

Ezért viseled rosszul, ha egy olyan személybe szeretsz bele, aki érzelmileg teljesen elzárkózik előled, és nem akar beszélni a kapcsolatotokról, vagy arról, mit érez irántad.

Olvastad már?  Milyen apa (lesz) a párod? A csillagjegye sokat elárul róla

Ilyenkor te is befordulsz, de mivel ragaszkodó vagy, a végletekig kitartasz mellette, ami akár éveken át tartó boldogtalanságot is jelenthet.

Egy ilyen partner egyszerűen nem való melléd, ezért nem túl jó ötlet kapcsolatba bonyolódnod például a Kos jegyű emberekkel, hiszen ők függetlenek, és nem szívesen beszélnek érzelmes témákról.

 

Oroszlán: egy figyelemigényes partner mellett

Nem titok, az Oroszlánok imádják a figyelmet.

Szeretsz a társaság középpontja lenni, bárkivel megtalálod a közös témákat, és a kínos csend számodra ismeretlen fogalom. A kapcsolataidban is hasonló odaadásra vágysz, és kimondottan zavaró számodra, ha a párod valaki mást tüntet ki saját figyelmével.

Azt pedig pláne utálod, ha ő is hasonló hozzáállással bír, és ezért versengened kell vele például egy baráti eseményen.

Neked olyan partner kell, aki nem vágyik a reflektorfényre, és képes megadni neked azt a törődést, amire szükséged van.

Épp ezért nem érdemes egy Skorpióval kapcsolatot keresned, ugyanis egy ilyen párral állandóan egymással versengenétek!

 

Szűz: egy ambícióktól mentes partner mellett

Te igazi perfekcionista vagy, szorgalmas, és csakis olyan munkát adsz ki a kezeid közül, amire 100%-ban büszke vagy.

A fejlődés számodra elengedhetetlen, és sosem maradnál egy olyan munkahelyen, ahol megrekedsz egy ponton, és már nem vagy vele boldog.

Ezért nem éreznéd jól magad egy olyan személy mellett, akiben nincsenek ambíciók, és beéri azzal, ahol épp tart az életében.

Neked kell, hogy egymást motiváljátok, új célokat tűzzetek ki, és igenis legyen egy újabb terv a fejetekben, máskülönben úgy érzed, hogy megrekedt az életetek.

Ezért nem érdemes egy Nyilassal kezdened, hiszen ők állandóan a mának élnek, és inkább a szórakozás kapja az első helyet náluk.

 

Mérleg: egy pesszimista partner mellett

Te általában mindig vidám vagy, optimista hozzáállásodat semmi sem törheti le, és még a legrosszabb dolgokban is megtalálod a szépet.

Persze neked is akadnak rosszabb napjaid, de szerencsére általánosságban pozitív légkör lebeg körbe.

Mások hangulata viszont könnyedén átragadhat rád, ezért fontos, hogy sose kezdj olyan partnerrel, aki pesszimista, és mindenben csak a rosszat látja.

Ezért nem ajánlott neked egy Skorpióval kapcsolatot kezdened. Noha egy ilyen felállás rendkívül szenvedélyes és izgalmas lehet, a viták is gyakorivá válhatnak.

A Skorpió ugyanis gyakran válik féltékennyé, szereti uralni a partnerét, és a vitáktól sem riad vissza; márpedig te kifejezetten konfliktuskerülő vagy!

 

Skorpió: egy partner, aki nem őszinte

Mindenki tudja, hogy a Skorpiók mennyire intenzív természettel rendelkeznek. Szenvedélyes vagy, pörgős, azt csinálod, ami csak eszedbe jut, és a véleményedet kerek-perec kimondod.

Vannak, akik ezt a fajta erőt nem tudják kezelni, és nem feltétlenül mernek őszintén beszélni veled. Nálad viszont a hazugság sosem lesz elfogadható dolog.

Ha olyan partnerrel kezdesz kapcsolatot, aki nem mindenben őszinte veled, úgy hamar boldogtalanná és gyanakvóvá válhatsz.

Olvastad már?  Egy szexmentes kapcsolatban is van visszaút! Így hozd helyre a házaséletet

De mivel ragaszkodó típus vagy, még egy ilyen helyzetben sem feltétlenül szakítasz, így ez hosszú ideig is eltarthat. Felejtsd el a Kosokat, mert ők roppant függetlenek, és nem fogod mindig tudni, épp hol járnak, ami viszont rengeteg konfliktust okozhat a kettőtök életében.

 

Nyilas: egy lusta partner mellett

Neked állandóan úton kell lenned, máskülönben unatkozni kezdesz, és teljesen magadba zuhansz!

Te vagy a legkíváncsibb természetű csillagjegy, ezért nem csoda, hogy szívesen utazol, kalandozol, és kötsz új ismeretségeket.

A kapcsolatodban is arra vágysz, hogy egy hasonló természetű személy mellett legyél, aki ugyanennyire nyitott az ismeretlen dolgokra is.

Épp ezért nem való neked olyan partner, aki lustább természet, és legszívesebben csak otthon ülne, vagy maximum a közeli parkig menne le sétálni.

Ez előbb-utóbb teljesen leszívja az egyébként pozitív energiáidat, épp ezért nem passzol hozzád a Rák jegy szülötte!

 

Bak: egy partner, aki nem tartja be a szavát

Számodra egy kapcsolat alapja a bizalom, és az, hogy mindig számíthatsz a másikra.

Ezért is tartod annyira fontosnak az ígéreteket. Úgy véled, ha a partnered mindig csak szavakkal dobálózik, de sosem tartja be azt, amit mond, egy idő után a teljes bizalom megrendülhet.

Épp ezért nem való hozzád olyan személyiség, aki sosem tervez előre, és inkább hirtelen felindulásból hoz döntéseket, mert a mának él.

Ha csillagjegyek, akkor leginkább a Nyilas és a Kos az, akik mellett nem találnád meg a boldogságot, hiszen egymás teljes ellentétei vagytok!

 

Vízöntő: egy szűk látókörű partner mellett

Téged minden érdekel, rendkívül toleráns vagy, ráadásul nincs olyan téma, amiről ne beszélgetnél szívesen.

Bár szereted a hagyományokat, egyúttal afféle újító is vagy, aki sosem zárkózik el az ismeretlen dolgoktól.

Nem véletlen, hogy az életed általában már egy év alatt is sokat változik, hiszen rengeteg újdonságba fogsz bele!

Ezért nem találnád meg a közös nevezőt egy szűkebb látókörű személlyel, aki leginkább csak a saját igazát szereti elfogadni.

Ebből kifolyólag nem passzoltok össze a makacs Bikával, aki nehezen vallja be, hogy ő tévedett!

 

Halak: egy partner, aki nem romantikus

Neked a romantika elengedhetetlen!

A kapcsolatod csakis akkor tesz boldoggá, ha érzelmektől vezérelt, romantikus, és állandóan egymás tudtára adjátok, mennyire szeretitek a másikat.

Hiszel a tündérmesékben látott kapcsolatokban, és igazán ábrándos típus vagy.

Ezért nem lennél soha boldog valakivel, akiben nincs meg a romantika leghalványabb lángja sem, és csak a racionális gondolkodás jellemzi.

Egy érzelmileg zárkózott személy mellett elveszetté válnál, épp ezért nem a legjobb ötlet például egy Oroszlánnal kezdened, mert ők elsősorban inkább a saját érzéseikkel vannak elfoglalva, és csak utána jönne a tiéd.

 

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK