Életmód / Ezotéria

Imádod, de vajon, milyen lesz vele együtt élni? A csillagjegyéből kiderül

Veszélyes mérföldkő az összeköltözés. Vagy egycsapásra minden még sokkal jobb lesz, vagy visszafordíthatatlanul elromlik valami. Érdekes kicsit a csillagjegye szerint is megismerned őt, hogy felkészültebben vegyétek az akadályokat!

Bak

A bakok igazi realisták, képesek az érzelmeiket teljesen háttérbe szorítva dönteni. Ugyanakkor ez messze nem azt jelenti, hogy nincsenek mély érzelmeik!

Azonban egyáltalán nem könnyű egy bakból kihozni a romantikus, odaadó férfit. Ha mégis sikerül, akkor csodálatos és mindenekelőtt rendszerezett életetek lehet.

A bakok tipikusan imádják a rendet, utálják, ha valami nincs a helyén, legyen az tárgy, vagy kézzel nem fogható dolog. Borzasztóan anyagiasak, és nagyon makacsak, kitartóak.

Ebből adódik, hogy hajlamosak túl sokat dolgozni, ami negatívan hathat a kapcsolatotokra.

Ugyanakkor éppen szeretteik miatt gürcölnek annyit, el akarják érni, hogy se saját maguk, se családtagjaik ne szenvedjenek semmiben hiányt.

Vízöntő

Egy vízöntő mindenekelőtt önálló, szabad szeretne maradni, ami igen nehezen egyeztethető össze a boldog, családi élettel.

Egész biztos lehetsz benne, hogy csak akkor fogja bevállalni a költözést, ha fülig szerelmes beléd, különben elképzelhetetlennek tartja, hogy ilyesmibe belevágjon.

Azonban továbbra is szeretné függetlenségét őrizni, amennyire ez lehetséges.

Ő lesz az, aki sosem nő fel igazán, mindig megőrzi szórakoztató, vidám, ám részben gyermeteg énjét. Ez felnőtt nőként fárasztó lehet számodra, feltéve, hogy nem idomulsz kreatív, szertelen személyiségéhez.

Ha sikerül, nagyon felhőtlen és laza életetek lehet, ami programokkal, eseményekkel dúsított. De arra nem számíts, hogy nyugodtan, szűk családi körben túl sokat fogtok otthon ücsörögni.

Halak

Törődőek, érzelmesek és megértőek a halak jegy szülöttei, ám nagy hibájuk, hogy állandóan ingadozik a hangulatuk. Ez megkeresetheti az együttélést, de azért meg lehet tanulni, hogyan kell kezelni a halakat a rossz napjain.

Hajlamos az álmodozásra, a vágyakozásra ahelyett, hogy cselekedne, bármit is tenne céljai eléréséért.

Hírből sem ismerik a realista felfogást, nekik nem igazán lehet megmagyarázni a puszta, száraz tényeket. Ebből adódik, hogy sokkal inkább a romantika, érzelmek terén jeleskednek, lelkileg kapcsolódnak az emberekhez.

Tökéletes apa válik majd belőle, neki lételeme a család, az otthon, ezért ideális jelölt azok számára, akik szeretnének komolyan tervezni.

Arra azonban mellette is ügyelni kell, hogy bár a biztonságra törekszik, fontos igénye az intenzivitás. Figyelj rá, hogy érdeklődését fenntartsd!

Kos

Mivel egy kos szerelmét egyáltalán nem egyszerű elnyerni, ha eljuttok az összeköltözésig, akkor egész biztosan nagy dolgokat tettél le az asztalra.

Rossz hír, hogy nem dőlhetsz kényelmesen hátra, a kos ugyanis igényli, hogy folyamatosan megfelelj az elvárásainak.

Persze, ezekből már némileg enged, mikor együtt éltek, de mindig figyelned kell, hogy meglegyen köztetek a vonzalom, a szenvedély.

Egy kos mellett egész biztosan nem lesz unalmas az életed, de ebből adódóan nem könnyű dolgod, ha te különösen imádod az otthon nyugalmát.

Mindig szeret viccelődni, és meglehetősen pörgős, mozgalmas életet él, ezen később sem fog változtatni. Számíthatsz némi hangulatingadozásra, és rossz kedvében bántó megjegyzésekre.

Olvastad már?  Így szeretnek az Oroszlán férfiak! Az Oroszlán szerelmének fény- és árnyoldalai

Bika

A bikák nagyon keményen dolgoznak azért, hogy családjuk semmiben se szenvedjen hiányt, így aztán időnként elfeledkeznek arról, hogy a munka miatt éppen rájuk alig jut idejük.

Szóval számíthatsz arra, hogy egy bika hajlamos a munkába temetkezni, és mindeközben elvárja, hogy te egyedül is feltaláld magadat.

Mindennek az a nehézsége, hogy a bikák túlságosan konzervatívak, és nem biztos, hogy díjazzák, ha túlságosan önállóvá válsz szabadidődben, holott ők azok, akik kikényszerítették ezt az élethelyzetet.

Nehezen kötnek kompromisszumot, és hajlamosak a féltékenykedésre, ők ugyanis nem néhány hónapra, hanem egy egész életre terveznek szerelmükkel.

Ha azonban nem esik nehezedre, hogy a NŐ, anya és háziasszony szerepét hozd, egy bika mellett felhőtlen lesz az életed.

Ikrek

Egy ikrek mellett biztos lehetsz benne, hogy úgy fogod érezni, te valójában nem egy, hanem két férfival élsz együtt.

Az egyik férfi simulékony, kedves, odaadó és szórakoztató, a másik férfi viszont döntésképtelen, gyerekes és gyakorlatilag hiperaktív.

Mindezzel együtt jár az is, hogy az ikrek elvárja, hogy alkalmazkodj aktuális hangulatingadozásaihoz, egyszóval nem a legkönnyebb természet, akivel együtt élhetsz.

Ugyanakkor egy ikrek oldalán sosem unalmas az élet, imádja az újdonságokat, a mozgalmas programokat, és kifejezetten szeret utazni.

Mellette nem igazán lehet bekuckózni a négy fal közé, ha ez mégis megtörténik, akkor sem válik szürkévé a hangulat, mert be nem áll a szája.

Biztos lehetsz benne, hogy rendszeresen fog szórakoztatni meséivel, még sok –sok év után is.

Rák

Egy rákkal együtt élni valódi romantika! Ő lesz az, aki ágyba hozza neked a reggelit, meglepetés rózsával állít be, és forró, habos fürdőt készít számodra egy nehéz nap után.

Imádja a családját, az otthon nyugalmát, mindent meg is tesz azért, hogy a szárnyaló boldogságotok nagyon sokáig megmaradjon.

Ugyanakkor hajlamos a túláradó érzelmekre, ami elsülhet jó, de rossz irányba is. Mivel sokat ad, sokat is vár el: gyakorlatilag maximalista a párkapcsolatokat illetően.

Alapvetően érzelmi lény, ezért érzékeny, sérülékeny, könnyen megbántódik. Szerencsére nem túl nehéz kiengesztelni és boldoggá tenni.

A féltékenységre azonban sosem szabad okod adnod, mert egyébként is hajlamos rá, hogy aggódjon szerelme erősségéért.

Oroszlán

Az oroszlán otthon, a négy fal között doromboló kiscica – feltéve, hogy gondoskodsz mindenről, ami a kényelmét illeti. Létfontosságú számára a szenvedély, az odaadó szerető, úgyhogy a vonzalomra mindenekelőtt ügyelned kell.

Az oroszlánok híresek hiúságukról és ez többségüknél jókora büszkeséggel is párosul. Emiatt, ha jóban akarsz lenni vele, akkor ne kritizáld, és lehetőleg mindig vedd észre az igazát.

Ezzel az egyszerű taktikával biztosíthatod, hogy az oroszlán kihozza magából melletted a legjobbat, és megmutathassa igazán szerethető oldalát.

Az ugyanis valóban csábító! Egy elégedett oroszlán törődő, figyelmes, gondoskodó, és mindenekelőtt eléri, hogy valódi királynőnek érezd magadat mellette.

Olvastad már?  Ezért olyan törékenyek a modern kori szerelmek

Szűz

A szüzek alapvetően érzelmi síkon mozognak, de sajnos intenzív emócióikat nem igazán tudják kimutatni. Egy szűz jegyű ember sosem tudja olyan felhőtlenül meglovagolni a szenvedélyes szerelem keltette hullámokat, mint a többiek.

Ezt diszkréciójuknak és visszafogottságuknak köszönhetik, amik együttesen egy természetes gátat képeznek bennük.

A magánéletben, otthon azért oldottabbak, de kissé konzervatívak a négy fal között is.

Egy szűz jegyű partner pl. vajmi kis eséllyel lesz benne abba, hogy évek múltán némi extra pikantériával feldobjátok a házas életeteket.

Persze nem is mindenki vágyik erre. A szűz visszafogottsága mellett kifejezetten gyengéd, törődő társ, aki minden bizonnyal apró kedvességekkel fogja megmutatni, mennyire örül, hogy veled élhet egy fedél alatt.

Mérleg

A mérlegek mindenekelőtt konfliktuskerülőek, ami kifejezetten előny a négy fal között – feltéve, hogy valóban csak apró-cseprő dolgokon veszekednétek.

Egyébként hajlamos rá, hogy a végletekig halogasson egy komoly beszélgetést, vagy bármilyen más, fontosabb lépést.

Sajnos, vitakerülő magatartása ellenére is van néhány raplija. Ilyen rendmániája, magas kritikai hajlama, és szépség iránti állandó igénye. Alapvetően kedvesek, nem csak általában, hanem otthon is.

Ugyanakkor csak akkor maradnak ilyen békések, ha nem szenvednek semmiben hiányt, és egyetértésben élhetnek szerelmükkel.

Számukra a család alapvető, ezért, ha nem is azonnal, de hosszútávon egész biztosan számíthatsz arra, hogy egy mérleg mellett nem úszhatod meg az anyaságot – remélhetőleg nem is szeretnéd!

Skorpió

Nagyon érzéki, szenvedélyes férfi, ezért nála első helyen szerepel a minőségi szex –az élettársától, feleségétől mindenekelőtt elvárja, hogy hasonlóan odaadóan viselkedjen.

Ugyan nem ez hírlik róla, de a skorpió kifejezetten hűséges, ám csak addig, amíg szerelmes, és otthon semmiben sem csalatkozik.

Maximalista, ezért csak olyan társat választ maga mellé, aki minden igényének megfelel, és az elvárt szintet hosszútávon is fenn bírja tartani.

Egy skorpiónak sosem hazudhatsz, nem teheted próbára, és főleg nem szabad okot adnod a féltékenységre. Mivel hajlamos a bosszúállásra, kő kövön nem marad utána, ha komolyan megsérted.

Ha azonban továbbra is őrizni tudod kettőtök között a lángot, keresve sem találnál tökéletesebb partnert magad mellé.

Nyilas

A nyilasok nagyon önfejűek és kitartóak tudnak lenni. Ez bizonyos élethelyzetekben, pl. karrierépítés terén kifejezetten előnyös, de együttélés szintjén nem ilyen pozitív, hogy nem lehet vele egykönnyen dűlőre jutni.

Általában makacsul ragaszkodik a saját álláspontjához, csak nagyon nehezen látja be, hogy nem kizárólag neki lehet igaza.

Utálja, ha nem ő van a középpontban, és sajnos hajlamos arra, hogy tapintatlanul bánjon az emberekkel. Egyszerűen úgy véli, mások problémáira felesleges időt és energiát pazarolnia.

Mindezekkel szembemegy, hogy ha odateszi magát, kifejezetten törődő tud lenni, azonban ez a ritkább.

A nyilas inkább aktív, pörgős, állandóan utazna, jönne-menne és ez akkor sem fog változni, ha a megállapodás, komoly kapcsolat mellett voksol.