Ilyenkor vagy boldogtalan egy párkapcsolatban, csillagjegyed szerint

Ilyenkor vagy boldogtalan egy párkapcsolatban, csillagjegyed szerint

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ilyenkor vagy boldogtalan egy párkapcsolatban, csillagjegyed szerint

Kos

Mikor szerelmes vagy, pároddal megosztod életed minden mozzanatát, elmesélsz neki mindent, ami veled történik. Mikor érzed, hogy a kapcsolat rossz irányba megy, ez elmarad és kizárod a partnered, igaz, konfrontálódni csak akkor fogsz, mikor már elkerülhetetlen.

Bika

A Bika vizuális, szociális típus, akinek fontos az esztétika, tehát az is, hogy párkapcsolata tökéletesnek tűnjön a külvilág számára. Még akkor is hajlamos vagy mindent kétségbeesetten tökéletesnek láttatni a környezeted felé, mikor már régen romokban hever a románc.

Ikrek

A boldogtalan Ikrek mindenen és mindenkin kitölti frusztrációját: alul teljesít a munkában, goromba a barátaival és ok nélkül elsírja magát, de képtelen határozottan kijelenteni, hogy kapcsolatának befellegzett. Elégedetlenségét mindenre ráfogja, de csak akkor ismeri el, hogy vége, ha már nincs más választása.

Rák

A Rák jegy szülöttei a legodaadóbb szeretők, de ha porszem kerül a gépezetbe, hajlamosak a megkeseredett, passzív agresszív viselkedésre. Barátaiknak előszeretettel fejtik ki, milyen boldogtalanok, de a partnerükkel nem ülnek le megbeszélni a dolgokat.

Oroszlán

Egy boldogtalan Oroszlán agresszív és mindent hárít. Mivel egy kudarcba fulladt párkapcsolat sérti az önbizalmad, hajlamos vagy emiatt bizonytalanná válni, ami verbális kitörésekben nyilvánulhat meg. Ha szerelmi életed nincs rendben, inkább gyorsan lezárod a viszonyt és tovább lépsz.

Szűz

A Szűz természetéből fakadóan szenvedélyes, ugyanakkor egy kicsit hajlamos a paranoiára is, és mikor boldogtalan, mindenbe belekapaszkodik, ami erről elvonja a figyelmét. Ha kívülről nézve túl nyugodtnak tűnsz, akkor gyanús, hogy valami nincs rendjén a kapcsolatodban.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást