Horoszkópod szerint ilyenkor leszel boldogtalan egy párkapcsolatban

Horoszkópod szerint ilyenkor leszel boldogtalan egy párkapcsolatban

Címlap / Életmód / Ezotéria / Horoszkópod szerint ilyenkor leszel boldogtalan egy párkapcsolatban / 2. oldal

Oroszlán

Egy boldogtalan Oroszlán agresszív és mindent hárít. Mivel egy kudarcba fulladt párkapcsolat sérti az önbizalmad, hajlamos vagy emiatt bizonytalanná válni, ami verbális kitörésekben nyilvánulhat meg. Ha szerelmi életed nincs rendben, inkább gyorsan lezárod a viszonyt és tovább lépsz.

Szűz

A Szűz természetéből fakadóan szenvedélyes, ugyanakkor egy kicsit hajlamos a paranoiára is, és mikor boldogtalan, mindenbe belekapaszkodik, ami erről elvonja a figyelmét. Ha kívülről nézve túl nyugodtnak tűnsz, akkor gyanús, hogy valami nincs rendjén a kapcsolatodban.

Mérleg

A zodiákus legodaadóbb szeretői egyben a legnagyobb munkamániásai is. Ha az általuk állandóan keresett egyensúlyt valami megborítja, akkor valami másban próbálnak kiteljesedni ellensúlyozásként. Ha úgy érzed, a kapcsolatod nem működik, inkább a munkába menekülsz.

Skorpió

Nem szívesen kötelezed el magad, továbbá hajlamos vagy olyan dolgok miatt aggódni, amiknek semmi köze a valódi kapcsolati krízishez. A Skorpió a legintenzívebb érzelemvilágú csillagjegy, úgyhogy ha valami miatt boldogtalan, azt nem tudja sokáig magában tartani, hanem kitör belőle.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást