Életmód / Ezotéria

Ilyen sport való neked, a horoszkópod szerint

Ilyen sport való neked, a horoszkópod szerint

Kos – magas intenzitású köredzés

A Kos a legmagasabb hőfokon égő Tűz-jegy, így nem meglepő, ha erős a motivációja. Minden kihívást szenvedéllyel és óriási lelkesedéssel fogad, azonban figyelme hamar lelankad, így az edzések nem lehetnek elnyúlóak, különben elveszíti érdeklődését. 

Bika – Barre

A Bika Föld jegy, ami azt jelenti, hogy szereti érezni a test fizikai erejét. Nála az a kihívás, hogy megszokott fitnesz-rutinja által biztosított komfortzónáján kívül kerüljön. Egy baletten alapuló, mégis erőt fejlesztő sport, mint a barre tökéletes lehet. 

Ikrek – Zumba

Az Ikrek eleme a levegő, így mindenre kíváncsi és mindig tele van energiával. Szeret táncolni és benne van minden spontán dologban így számára a legjobb választás a step aerobic vagy a Zumba. 

Rák – Jóga

Víz elemű csillagjegyként a Rákot az motiválja, mikor érzelmi energiáit tudja mozgósítani és felszabadítani. Egy lassú, spirituális jóga-óra remek választás számára, hiszen az érzelmi stagnálás feloldására tökéletes ez a mozgásforma. 

Oroszlán – Bicikli

Tomboló energia és lelkesedés, ez jellemzi a Tűz elem által uralt Oroszlánt. Szenvedélye ellenére gyakran elveszíti a fókuszt, ezért izgalmas, változatos sportot érdemes választania. A bringázás erre tökéletes elfoglaltság. 

Szűz – Aerial jóga

A Szűz Föld-jegy, ennek ellenére a levegőben történő jógát ajánljuk neki. Mivel hajlamos arra, hogy túl analitikus és kritikus legyen, jót tesz neki, ha elhagyja kicsit a komfortzónáját. Az aerial jóga olyan elemeket tartalmaz, amik fejlődésre ösztökélik a Szüzet.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Mérleg – Aktív jóga

A Mérleg jegy szülötteinek – mivel elemük a levegő – a legfőbb stimulációja az elmélkedés és a párbeszéd, aminek hátránya, hogy sajnos túl sokat ad arra, hogy mások mit gondolnak. Egy dinamikusabb stílusú jóga segít a saját elméjére koncentrálni. 

Skorpió – Kickbox

Víz-jegyként a Skorpió számára mindennél fontosabb az érzelmi kötődés. A kihívás ennek a csillagjegynek az, hogy ne merüljön túl mélyre, ezért a legjobb sport a kickbox, ahol minden érzelmi terhét kiadhatja magából. 

Nyilas – Karate

A Nyilas fő motivációi a felfedezés és hogy előre jusson az életben. Eleme a Tűz, ezért a tettvágyára nem is lehet panasz, mindössze arra, hogy könnyen szem elől téveszti a célt, nagy lelkesedésében. A karate viszont elég változatos és dinamikus sport ahhoz, hogy lekösse. 

Bak – Pilates

A szervezettség és a megbízhatóság elengedhetetlen a Bak számára, hiszen egy Föld-jegy. Azonban hajlamos arra, hogy elvesszen a részletekben a túlzott összpontosításban és élvezze is a tevékenységet. A Pilates remek választás ehhez.

Vízöntő – Boulder

A Vízöntő levegő-jegy, tele energiával, amit arra használ, hogy megváltsa a világot. Sajnos tevekénységének olykor nagyobb a füstje, mint a lángja, ezért a beltéri falmászás tökéletesen szimbolizálja, amit el akar érni az életben: feljutni a csúcsra. 

Halak – Tai Chi

Érzelmi áramlatok, mély belső munka: ez jellemzi a Halak jegy szülötteit, akik természetesen Víz-jegyű személyiségek. A Halak jelleméhez remekül passzol a Tai Chi, hiszen a folyamatos, finom mozdulatok hűen rezonálnak szelíd jellemével.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást