Ez a kutyafajta passzol hozzád a csillagjegyed szerint. Egyetértesz?

Ez a kutyafajta passzol hozzád a csillagjegyed szerint. Egyetértesz?

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ez a kutyafajta passzol hozzád a csillagjegyed szerint. Egyetértesz? / 3. oldal

Nyilas

Ha el akarod felejteni az unalmas napi rutint, szeretnéd felfedezni a világot, akkor olyan kutyát kell választanod, akire számíthatsz. Mivel az intelligencia különösen fontos számodra, az ausztrál juhászkutya remek társ lenne számodra.

Bak

Ha fáradhatatlan társat keresel, a bernáthegyi lesz a neked való kutya, amely – a Beethoven filmeknek hála – a világ egyik legismertebb kutyafajtája. Nagyon játékos eb, így unatkozni sosem fogtok, de egészen biztosan számíthatsz némi galibára is, hiszen igazán kíváncsi kutyafajta, akinek lelkesedése és munkabírása nem ismer határokat

Vízöntő

Az előkelő Cavalier King Charles spánielre tökéletesen igaz a mondás, hogy aprócska kutya, hatalmas személyiséggel. Akárcsak te, ő is végtelenül alkalmazkodóképes, szeretetteljes és szelíd, akik az idegenekkel is remekül kijönnek, így biztosan teljes lesz köztetek a harmónia.

Halak

A legkreatívabb állatövi jegy a tiéd, ahogy gyakran a leginkább félreértett is, akárcsak a neked való társ, az uszkár. Nagyon intelligens és jól képezhető kutya, bár sokan tévesen ítélik meg őket, valójában jóval többek egy pihe-puha kutyusnál.

Oldalak: 1 2 3

1 hozzászólás

  • nemtalált
    2021.03.20., 07:35

    Hülyeség a köbön – kimaxolva.

    Válasz

Írj egy hozzászólást