Életmód / Ezotéria

Illóolajok, amelyeket érdemes használnod a csakráid megtisztításához

Illóolajok, amelyeket érdemes használnod a csakráid megtisztításához

Napfonat csakra

A napfonat csakra hibái esetén felborul a benső harmóniánk és másokkal sem igazán találjuk az összhangot. Gyakoriak a sértődések és megbántódások, felerősödnek a kritikus vonások. A napfonat csakra túlpörgetheti a mindennapokat, és fájdalmasan maximalistává, ezzel együtt örök elégedetlenné válhatunk. Az állandó fáradtságérzet és az erőtlenség is utalhat arra, hogy támogatnod kell a napfonat csakrádat.

Ez az illóolaj lehet a segítségedre: citrom

Mantra: Megcsinálom!

Szakrális csakra

A szakrális csakra működése szorosan összefügg a szexuális életünkkel, így aztán az alacsony libidó éppúgy jelzi a problémáit, mint a túlfűtött szexuális étvágy. Ha problémád van a szakrális csakráddal, akkor elkezdheted távol tartani magadat a gyengédségtől, a szerelemtől, de észreveheted azt is, hogy alábbhagy a lelkesedésed, csökken az önbizalmad és elborítanak a negatív érzelmek.

Ez az illóolaj lehet a segítségedre: narancs

Mantra: Érzem!

Gyökér csakra

A gyökér csakrát akkor érdemes erősítened, ha meggyengült a bizalmad – függetlenül attól, hogy azt magadba, vagy másokba vetetted. Stressz esetén is feltétlenül foglalkoznod kell vele, továbbá akkor, ha gyakran szorongsz, illetve aggódsz, és megmagyarázhatatlan dolgok töltenek el félelemmel. Ez a csakra kapcsolódik a munkahelyünkhöz, az anyagi életünkhöz is, tehát akkor is érdemes célzottan segítened, ha ezeken a területeken van szükséged némi támogatásra.

Ez az illóolaj lehet a segítségedre: ylang ylang

Mantra: Vagyok!

1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást