Ikrek, Mérleg vagy Vízöntő a csillagjegyed? 4 tipikus párkapcsolati hiba

Ikrek, Mérleg vagy Vízöntő a csillagjegyed? 4 tipikus párkapcsolati hiba

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ikrek, Mérleg vagy Vízöntő a csillagjegyed? 4 tipikus párkapcsolati hiba / 2. oldal

Néha túl nagy az igazságérzeted

Levegő jegyűként hajlamos lehetsz arra, hogy mindenekelőtt a saját igazadat bizonyítsd. Ez legkevésbé akkor motivál, ha ikrek vagy, leginkább pedig akkor, ha vízöntő – a mérlegek azok, akik ebben is próbálnak arany középúton maradni.

A vízöntők ezzel szemben foggal-körömmel ragaszkodnak a saját igazukhoz, ami mellé társul, hogy alapvetően domináns, határozott személyiségek, akik ráadásul nem félnek nyíltan konfrontálódni. Ez párkapcsolatban sem könnyíti meg a helyzetüket, ha te is vízöntő vagy, akkor jellemző lehet rád, hogy még akkor is a saját igazadat hajtod, ha legbelül felismerted, tévedtél.

Levegő jegyűként sokszor be nem áll a szád, mindig mindent meg tudsz magyarázni, körbe tudsz írni, nincs olyan, amiről ne lenne véleményed. Ezt sokan nehezen viselik, főleg azok a férfiak, akik nap, mint nap kénytelenek végighallgatni a sokszor tényleg túlságosan hosszúra nyúló monológodat.

Pláne, hogy igazságérzeted miatt olyan dolgokon is hajlamos vagy lovagolni, amiken egyszerűen nem fogsz tudni változtatni.

Sértődékeny és érzékeny vagy

Mivel ennyire érzelmes vagy, magától értetődő, hogy könnyen megsértődsz, ám téged olyasmivel is meg lehet bántani, amit mások észre sem vesznek. Hajlamos vagy arra, hogy mindent személyes támadásnak vegyél, és úgy érezd, a környezeted szánt szándékkal tesz keresztbe neked.

Ehhez időnként csapódik egy kis mártíromság is, levegő jegyűként könnyen érezheted úgy, hogy a világ összeesküdött ellened, és egyszerűen balszerencsésnek születtél – ezen pedig nem is tudsz változtatni. Mondani sem kell, hogy ha elhatalmasodik rajtad a sértődékenység, akkor extrém nehéz veled dűlőre jutni, vagy éppen boldogan élni, hiszen mindez feltételez egy jó adag pesszimizmust is, ami csak tovább nehezíti a mindennapjaidat.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást