Haj / Stílus

Ha így hordod a hajad, a legtöbb férfinak nem tetszik

Ha így hordod a hajad, a legtöbb férfinak nem tetszik

4/5 Göndör haj

Emlékszünk a nyolcvanas évekre? Ha valaki túl fiatal hozzá, akkor elmondom, hogy akkoriban mindenki göndörítette a haját: daueroltatta, csavarókba rakta, hajsütővassal pöndörítette.

Manapság pedig mi a trend? A szögegyenes haj, tehát mindenki szorgalmasan vasalja.

Lehet, hogy a göndör haj a mai férfiakat a nyolcvanas évekre emlékezteti? Mindenesetre a felmérés szerint sajnos nem tetszik nekik…

Göndör haj
istockphoto

5/5 Lófarok

Bármennyire is szeretjük mi nők lófarokba kötni a hajunkat, sajnos – nem kis meglepetésre – a férfiaknál nem nyerő ez a módi. A szoros, gondosan hátrafésült lófarkat mesterkéltek és hivatalosnak találták, viselőjét túl komolynak és humortalannak tippelték.

A helyzet a borzas, könnyed lófarokkal sem volt sokkal jobb, hiszen azt – ahogy minden direkt-borzos frizurát – ápolatlannak és túl nemtörődömnek látták, illetve az is elhangzott, hogy „úgy tűnik, mintha a lány nem akart volna időt szánni a megjelenésére”.

Az a rossz hírem, hogy ha félórát töltöttél a tükör előtt, hogy a szexi kócos lófarkad megkreáld, azzal a fiúknál éppen az ellenkező hatást fogod elérni.

Oldalak: 1 2

4 hozzászólás

 • Avatar
  Tyirják
  2020.10.25., 02:04

  Könyörgöm drága nők! Legyen lófarokba a hajatok, ha úgy jól esik. Nyugodtan tetessetek be póthajat! Nem bánom! Csak kérve kérlek titeket: NE VÁGASSATOK! :(((

  Válasz
 • Avatar
  ELA
  2021.01.19., 20:09

  A volt baratom imadta a lofarkot.
  A mostani baratom imadja ha kocos a hajam.
  Az egyik bnomnek irigyre melto condor haja van, es odaig vannak erte a ferfiak.
  Es vannak nok akiknek a rovid Haj es jol all.
  Nem tudom milyen felmeresrol van szo. De ha ez igaz is… Szoke Angela cikkjeinel neha nem vagyok biztos… (allitasa szerint a zoltseg eves karos a kornyezetre)
  Szoval ha igaz is, en nem a tobbsegnek akarok tetszeni, hanem annak a ferfinak aki engem ugy szeret es ugy fogad el ahogy en jol erzem magam. Aki miatt nem kell megvaltoztatnom a hajamat.

  Nagyon remelem hogy egyetlen gondor haju holgy se gondolkozik hajegyenesitesen egy ilyen but a cikk miatt.

  Válasz
 • Avatar
  janika
  2021.03.07., 12:18

  ha a nö a halyát nema hónaalat horgya vagyanemi szerbén akor vonzó
  a sekkét viszont borotvája ha ota halya mer az nemszép

  Válasz
 • Avatar
  biomami
  2021.03.07., 14:49

  Mindenkinek más tetszik, de, kortól is függ, 60 felett vágás-formázás, a kevés-gyér hajat jobban lehet formázni akár naponta is, mert nincs más lehetőség, csak parókára, de, az eléggé kínos és nyáron meleg is. Tehát, ezt nem lehet csak a férfi kívánságra bízni.

  Válasz

Írj egy hozzászólást