Mi az, amit nem érdemes a fagyasztóba tenni?
A rántott vagy valamilyen panírral sütött dolgokat elkészítés után. Olvadás után ugyanis ezek átnedvesednek, elveszítik a ropogósságukat és nem lesznek többé élvezhetőek.
A tej és a tejföl sem feltétlenül a fagyasztóba valóak, mert fagyasztás és felengedés után megváltozik az állaguk, darabossá válhatnak. Főzéshez azonban felhasználhatod őket, mert fogyaszthatóak maradnak, csak önmagukban nem nyújtanak különösebben vonzó látványt és ízélményt.
A tej és a tejföl sem feltétlenül a fagyasztóba valóak, mert fagyasztás és felengedés után megváltozik az állaguk, darabossá válhatnak. Főzéshez azonban felhasználhatod őket, mert fogyaszthatóak maradnak, csak önmagukban nem nyújtanak különösebben vonzó látványt és ízélményt.
1 hozzászólás
Antal Takács
2020.10.13., 09:13A különféle, megmaradt készételek lefagyaszthatóságának lehetőségei?