Stílus / Test

Igénytelennek tartanak mások, ha ezekben a dologban magadra ismersz

Igénytelennek tartanak mások, ha ezekben a dologban magadra ismersz

Christian Dior mondta, hogy „a jó öltözködés három alapja az egyszerűség, a jó ízlés, illetve az ápoltság, és egyik sem kerül pénzbe.” Vannak, akik hajlamosak elfelejteni a harmadik pontot, ezáltal teljesen lerombolva az első kettőt. Az alábbi öt jelenség erre példa, mikor egy látszólag triviális dolog elrontja az egész megjelenésed.

1. Jó a szetted, de kopott/foltos táskával jársz

Egy gondosan összeállított garnitúrát a kiegészítőkkel teszünk teljessé. Egy jól megválasztott táska felteszi megjelenésünkre a pontot, ezért elengedhetetlen, hogy viseltes, vagy koszos legyen.

A gyakran hordott táskák – hacsak nem bőrből vannak – hajlamosak hamar elhasználódni és ezután már nem ékesítik, hanem egyszerűen igénytelenné varázsolják viselőjüket.

2. Elhanyagolt szemöldök

Manapság ugyan a viszonylag vastag szemöldök a divat, de ez nem jelenti azt, hogy nem kell vele foglalkoznunk. Kallódó szálak még a legszerencsésebben növő szemöldökben is vannak és ha nem is szeded, megfésülnöd mindenképpen érdemes, erre ma már remek – egészen kis kiszerelésű – zseléket lehet kapni.

Ha szeded a szemöldököd, legalább kétnaponta nézz rá és húzd ki a nemkívánatos szálakat, így a sminked is szebben tudod majd felvinni.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást