A nagybetűs férfi 5 ismertetőjele – a hölgyek véleménye szerint

A nagybetűs férfi 5 ismertetőjele – a hölgyek véleménye szerint

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / A nagybetűs férfi 5 ismertetőjele – a hölgyek véleménye szerint / 2. oldal

Komolyan veszi a nőt

A férfinak igenis el kell ismernie, ha a nő valamiben jobb, mint ő. Ez nem azt jelenti, hogy folyamatosan ajnároznia kell a nőt, hanem egyszerűen csak jogos elismerést jelent.

Ezen felül lehet, hogy a nő mond botorságokat, ám ha női témáról van szó, akkor a férfi is ugyan ilyen könnyen melléfoghat. Férfi sose versengjen a nővel, hiszen az ilyen irányú versengés gyermeki lelkületet feltételez, azaz komolytalan – mindkét fél számára.

Csendes, szeretettel teli dominanciája van

A férfi akkor veszi le legjobban a lábáról a nőt, ha az látja benne a dominanciát, de azt is látja, hogy azt kordában tudja tartani, tehát a nővel szemben ezt a tulajdonságát nem fogja használni. Alap, hogy a férfi ne mutassa ki lépten-nyomon a dominanciáját. 

Egy igazi nőnek nincs szüksége kakaskodásra, arra, hogy ez a domináns viselkedési mód kellemetlen, illetlen helyzetbe hozza őket nyilvános helyen.

Az igazi nő ugyanis tudja, hogy a férfi erősebb, bizonyos témákban okosabb, genetikából adódóan sokkal összeszedettebb vagy épp analitikusabb a gondolkodásmódja. A legnagyobb hiba a férfinál, ha úgy akarja domináns mivoltát kifejezni, hogy „helyére” utasítja a nőt, vagy egyéb módon megalázza.

Végszóként már csak annyit mondanék, hogy ha egy férfi férfiként viselkedik, ne felejtsük azt megköszönni, értékelni. Ne csak azért, hogy legközelebb is így, nekünk tetszően viselkedjen, hanem azért is, hogy mi is érezzük, bennünk is tudatosuljon, hogy ezek a dolgok erőfeszítésbe, akaratba kerülnek – mindez pedig értünk történik.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást