Stílus / Haj

Az idei év legszebb frizurái rövid hajra

Az idei év legszebb frizurái rövid hajra

Aszimmetrikus bubi

Akár egyenesen, akár hullámosan hordjuk, ez a különleges bubi mindenhol magára vonja a tekintetet. Könnyű fenntartani és minden arcformához remekül áll.

Kis kócos

Készülj fel, hogy idén sok fejen látod majd ezt a bohém, mégis felnőttes frizurát. Olyan, mintha csak összeborzoltuk volna a hajunkat és az megszáradt a levegőn, Joey King színésznőnek is csodásan áll. Dús és kevés hajhoz is tökéletes, ugyanakkor könnyedén sikkes!

Modern borzos

A borzos hangulatot hosszú, rövid és félhosszú hajra is adaptálhatjuk és mindenkinek jól áll. A bájos loknikat elérheted hajcsavarókkal, vagy kis hengerű hajsütővassal.

Fölül hosszú tüsi

Mióta Kristen Stewart maga mögött hagyta az Alkonyat filmekben viselt hosszú barna loboncát és a fiús rövidre váltott, divatba hozta a felül hosszú tüsi frizurát. A haj extra rövid, de a fejbúbon hosszabb, így szépen variálható.

Extra rövid

Ez a punk hangulatú, vagány frizura olyan személyiséget kíván, aki meri viselni. Zoe Kravitz tökéletes példa erre, hiszen egyszerre tud nőies és karakán lenni az extra kurta fürtökkel.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

A bili bubi

Szintén egy olyan fazon, amiről senki nem hitte volna, hogy valaha visszatér, pedig ez a hatvanas évekbeli megosztó frizura bizony több divatbemutatón is feltűnt az elmúlt hónapokban. A frufru hosszúságát az arcformának megfelelően kell alakítani, a vágásnak pedig pontosnak és borotvaélesnek kell lennie. Zendaya is remekül mutat egy ilyen parókában.

Kétszínűen röviden

A kilencvenes években Christina Aguilera hozta be ezt a trendet, mikor hosszú szőke haját alul vörösre, majd feketére festette. Úgy látszik, ez a két tónusú fazon még mindig friss, hiszen Dua Lipa is stílusosan néz ki vele.

Függönyfrufru hosszú bubival

Ez a hosszú, dús frufru nagyon hálás viselet, így nem csoda, ha népszerű. Aki nem biztos abban, hogy szeretne-e frufrut vagy sem, annak ez ideális választás, hiszen ha nem tetszik, pár hét alatt visszanő a haj hosszába. Tengeri sós spray-vel tehetjük igazán lazává.

Lágy Pixie

A pixie egészen rövid frizurát takar, ami gyakorlatilag egy lágy frufru ami az arcot keretezi, míg oldalt és hátul nagyon rövid. Katy Perry szép arcához remek viselet.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást