Életmód / Ezotéria

Ez az ideális életkor a házasságkötésre a csillagjegyed szerint

Ez az ideális életkor a házasságkötésre a csillagjegyed szerint

Nyilas

Nyilas csillagjegyűként rendre arra törekszel, hogy valami nagyot alkoss. Igen fontos számodra a karrier, maximalista vagy és mindig a legjobbra törekszel. Emiatt előfordul, hogy nem szánsz elég időt a magánéletedre. Lehet, hogy néha randizol, de komolyabb kapcsolatra lehet, hogy nincs időd.

Arra törekedsz, hogy mielőtt családot alapítasz, nagy dolgokat vihess véghez. Lehet az egy világkörüli út vagy egy vezető beosztás, a lényeg, hogy érezd, sok mindent elértél azelőtt, mielőtt a magánéletben is révbe értél.

Házasodj a 30-as éveid közepén, ekkor idődet már csakis a szeretteidnek fogod szentelni.

Bak

A Bak csillagjegyűeknek gyermekkoruk óta nagyon fontos a család és arra törekednek, hogy felnőttként is minél előbb megházasodjanak és családot alapíthassanak. Ha Te is ekkor születtél, elkötelezett vagy rokonaid és a barátaid iránt, szeretnéd számukra megteremteni a biztonságot és a boldogságot.

Hűségednek és végtelen szeretetednek hála erős kötelékeket építesz és így képes vagy átvészelni a legnehezebb időszakokat is. Számodra ideális életkor a házasságra a húszas éveid eleje.

Vízöntő

A Vízöntő az a csillagjegy, amely talán soha nem házasodik meg. Ha Te is ekkor születtél, akkor számodra egyáltalán nem fontos a papír. Lehet, hogy a végsőkig hűséges vagy a párodhoz, számodra nem fontos, hogy pazar esküvőn mondjátok ki a boldogító igent.

Ugyanakkor jól viseled az egyedüllétet, a szingliséget is, a saját fejed után mész és nem is igazán vágysz kötöttségekre. Vágyad, hogy felfedezd a világ összes csodáját, ez tesz téged boldoggá. Ha mégis férjhez mész, lehet, hogy csak nagyon későn, a 40-es vagy akár az 50-es éveidben teszed ezt meg.

Halak

A Halak ellenben a Vízöntővel, ki nem állhatják az egyedüllétet, sokszor jellemző rájuk a kapcsolatfüggőség. Vágynak a társaságra, és ha megtalálják azt az embert, akivel igazán jól érzik magukat, gyorsan el is köteleződnek.

Ha neked is ez a csillagjegyed, akkor gyakran álmodozol, ez néha okozhat problémákat a párkapcsolatodban, de szerencsére nem komolyakat. Ha pedig találsz olyan személyt, aki támogat abban, hogy megvalósítsd az álmaidat, akkor neki tényleg érdemes igent mondanod. Számodra az ideális életkor a házasságra a húszas éveid közepe.

1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást