Életmód / Ezotéria

Ez az ideális életkor a házasságkötésre a csillagjegyed szerint

Kos

Ha Kos a csillagjegyed, akkor te igazán tudsz a pillanatnak élni. Gyakran hajszolod az élvezeteket, keresed az új kihívásokat, élményeket. Erős akarat és személyiség jellemez, tele vagy lelkesedéssel, téged aztán nehéz megállítani! Nem szeretsz várni, inkább sietteted a dolgokat, ez pedig nyugtalansághoz vezet.

Nehéz veled a lépést tartani, ráadásul igen szeszélyes vagy. Az elköteleződéssel ráérsz várni egy kicsit, házasságot akkor érdemes kötnöd, ha már valamelyest megnyugodtál, ez pedig mindenképp a húszas éveid után történik meg.

Bika

A Bikák a Kosokkal ellentétben igen nyugodtak és kiegyensúlyozottak. Ha Te is ekkor születtél, biztonságra és stabilitásra vágysz, soha nem ugrasz bele olyan dolgokba, amelyek nem biztosak vagy esetleg veszélyesek.

Igaz ez a társkeresésre is, jellemzően sokáig keresgélsz és addig nem házasodsz, míg azt nem érzed, valóban megtaláltad életed szerelmét. Mindig a harmóniára és a békére törekszel, ez számodra kulcsfontosságú egy kapcsolatban. Házasságot 30 éves korod után érdemes kötnöd.

Ikrek

Ahogyan az Ikrek személyisége, úgy az egész élete kiszámíthatatlan. Nehéz megmondani, melyik a legalkalmasabb életkor számukra a házasságkötésre. Ha ez a csillagjegyed, akkor jól tudod, mennyire változékony a hangulatod. Míg egyik pillanatban szinte biztosan érzed, hogy a nagy Ő van melletted, addig a következő percben már el is bizonytalanodsz.

Bár ez a jövőben sem valószínű, hogy megváltozik, a 30-as éveidre azért talán jobb lesz a helyzet, a boldogító igent 35 év körül érdemes kimondanod.

Rák

Ha a Rák csillagjegyben születtél, akkor jelszavad a biztonság. Szerelembe könnyedén esel, ha pedig azt érzed, párod mellett igazán biztonságban érzed magad, akkor hamar el is köteleződsz mellette. Hiszel az első látásra szerelemben és a megérzéseidben is. Nem gondolkozol kétszer, inkább az érzéseidre hagyatkozol.

Pároddal erős köteléket építesz ki, felkészültök arra, hogy együtt, kézen fogva vészeljétek át az élet megpróbáltatásait. A legjobb, ha a húszas éveid közepén házasodsz.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oroszlán

Az Oroszlánok híresen jó szeretők, kedvelik a változatosságot és nem vetik meg az élet örömeit. Ha neked is ez a csillagjegyed, akkor valószínűleg nem az első szerelmeddel fogsz összeházasodni. Tudod, hogy mindennek eljön majd a maga ideje, nem sietteted a dolgokat.

Lehet, hogy van olyan időszak az életedben, amikor megfogadod, hogy soha nem mész férjhez, de előbb-utóbb mégis beadod a derekadat. Az összes többi csillagjegy szülötte közül te házasodsz a legkésőbb, ideális a 30-as évek vége, a 40-es évek eleje.

Szűz

Ha Szűz a csillagjegyed, akkor bizonyára nem lep meg, ha azt mondjuk, igen gyakorlatias vagy. Többnyire önfejűség és makacsság jellemez, mindig a saját utadat járod, nem hagyod, hogy mások befolyásoljanak. Elképzelsz a fejedben egy forgatókönyvet és azon már nem is változtatsz.

Emiatt gyakran sietteted a dolgokat, a jegy szülöttei közül sokan már 21-24 év körül házasságot kötnek, pedig érdemes lenne még 3-4 évet várniuk a lagzira, ekkor ugyanis kevesebb csalódás érheti őket, hiszen ekkor már megértik, hogy nem minden úgy alakul, ahogyan azt eredetileg tervezték.

Mérleg

A Mérlegek nem szeretik azt, ami túl bonyolult, inkább az egyszerűségre törekednek. Ha neked is ez a csillagjegyed, mindig következetesen gondolkodsz, legyen szó karrierről vagy párkapcsolatról.

Talán éppen azért, mert nem komplikálod túl az élet dolgait, hamar rálelsz a nagy Ő-re. Bármilyen csillagjegyű is legyen a párod, képes vagy őt a valóság talaján tartani és ésszerű döntésekre sarkallni. A legjobban teszed, ha 20-25 év körül mondod ki a boldogító igent.

Skorpió

Ha a Skorpió jegy szülötte vagy, akkor a szerelemi életedet tekintve gyakran igyekszel birtokolni és kisajátítani a másikat. Igazán szenvedélyes és szeszélyes vagy, párkapcsolaton belül is képes vagy megélni a különböző végleteket, a hatalmas érzelmeket.

Egész életed egy nagy hullámvasút, előfordul, hogy ok nélkül féltékeny vagy, amit a párod viszonylag nehezen visel. Hagyj időt arra, hogy megnyugodj, lecsillapodj és ezután házasodj: a 30-as éveid végén vagy a 40-es éveid elején.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Nyilas

Nyilas csillagjegyűként rendre arra törekszel, hogy valami nagyot alkoss. Igen fontos számodra a karrier, maximalista vagy és mindig a legjobbra törekszel. Emiatt előfordul, hogy nem szánsz elég időt a magánéletedre. Lehet, hogy néha randizol, de komolyabb kapcsolatra lehet, hogy nincs időd.

Arra törekedsz, hogy mielőtt családot alapítasz, nagy dolgokat vihess véghez. Lehet az egy világkörüli út vagy egy vezető beosztás, a lényeg, hogy érezd, sok mindent elértél azelőtt, mielőtt a magánéletben is révbe értél.

Házasodj a 30-as éveid közepén, ekkor idődet már csakis a szeretteidnek fogod szentelni.

Bak

A Bak csillagjegyűeknek gyermekkoruk óta nagyon fontos a család és arra törekednek, hogy felnőttként is minél előbb megházasodjanak és családot alapíthassanak. Ha Te is ekkor születtél, elkötelezett vagy rokonaid és a barátaid iránt, szeretnéd számukra megteremteni a biztonságot és a boldogságot.

Hűségednek és végtelen szeretetednek hála erős kötelékeket építesz és így képes vagy átvészelni a legnehezebb időszakokat is. Számodra ideális életkor a házasságra a húszas éveid eleje.

Vízöntő

A Vízöntő az a csillagjegy, amely talán soha nem házasodik meg. Ha Te is ekkor születtél, akkor számodra egyáltalán nem fontos a papír. Lehet, hogy a végsőkig hűséges vagy a párodhoz, számodra nem fontos, hogy pazar esküvőn mondjátok ki a boldogító igent.

Ugyanakkor jól viseled az egyedüllétet, a szingliséget is, a saját fejed után mész és nem is igazán vágysz kötöttségekre. Vágyad, hogy felfedezd a világ összes csodáját, ez tesz téged boldoggá. Ha mégis férjhez mész, lehet, hogy csak nagyon későn, a 40-es vagy akár az 50-es éveidben teszed ezt meg.

Halak

A Halak ellenben a Vízöntővel, ki nem állhatják az egyedüllétet, sokszor jellemző rájuk a kapcsolatfüggőség. Vágynak a társaságra, és ha megtalálják azt az embert, akivel igazán jól érzik magukat, gyorsan el is köteleződnek.

Ha neked is ez a csillagjegyed, akkor gyakran álmodozol, ez néha okozhat problémákat a párkapcsolatodban, de szerencsére nem komolyakat. Ha pedig találsz olyan személyt, aki támogat abban, hogy megvalósítsd az álmaidat, akkor neki tényleg érdemes igent mondanod. Számodra az ideális életkor a házasságra a húszas éveid közepe.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást