Életmód / Ezotéria

Ez az ideális életkor a házasságkötésre a csillagjegyed szerint

Kos

Ha Kos a csillagjegyed, akkor te igazán tudsz a pillanatnak élni. Gyakran hajszolod az élvezeteket, keresed az új kihívásokat, élményeket. Erős akarat és személyiség jellemez, tele vagy lelkesedéssel, téged aztán nehéz megállítani! Nem szeretsz várni, inkább sietteted a dolgokat, ez pedig nyugtalansághoz vezet.

Nehéz veled a lépést tartani, ráadásul igen szeszélyes vagy. Az elköteleződéssel ráérsz várni egy kicsit, házasságot akkor érdemes kötnöd, ha már valamelyest megnyugodtál, ez pedig mindenképp a húszas éveid után történik meg.

Bika

A Bikák a Kosokkal ellentétben igen nyugodtak és kiegyensúlyozottak. Ha Te is ekkor születtél, biztonságra és stabilitásra vágysz, soha nem ugrasz bele olyan dolgokba, amelyek nem biztosak vagy esetleg veszélyesek.

Igaz ez a társkeresésre is, jellemzően sokáig keresgélsz és addig nem házasodsz, míg azt nem érzed, valóban megtaláltad életed szerelmét. Mindig a harmóniára és a békére törekszel, ez számodra kulcsfontosságú egy kapcsolatban. Házasságot 30 éves korod után érdemes kötnöd.

Ikrek

Ahogyan az Ikrek személyisége, úgy az egész élete kiszámíthatatlan. Nehéz megmondani, melyik a legalkalmasabb életkor számukra a házasságkötésre. Ha ez a csillagjegyed, akkor jól tudod, mennyire változékony a hangulatod. Míg egyik pillanatban szinte biztosan érzed, hogy a nagy Ő van melletted, addig a következő percben már el is bizonytalanodsz.

Bár ez a jövőben sem valószínű, hogy megváltozik, a 30-as éveidre azért talán jobb lesz a helyzet, a boldogító igent 35 év körül érdemes kimondanod.

Rák

Ha a Rák csillagjegyben születtél, akkor jelszavad a biztonság. Szerelembe könnyedén esel, ha pedig azt érzed, párod mellett igazán biztonságban érzed magad, akkor hamar el is köteleződsz mellette. Hiszel az első látásra szerelemben és a megérzéseidben is. Nem gondolkozol kétszer, inkább az érzéseidre hagyatkozol.

Pároddal erős köteléket építesz ki, felkészültök arra, hogy együtt, kézen fogva vészeljétek át az élet megpróbáltatásait. A legjobb, ha a húszas éveid közepén házasodsz.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oroszlán

Az Oroszlánok híresen jó szeretők, kedvelik a változatosságot és nem vetik meg az élet örömeit. Ha neked is ez a csillagjegyed, akkor valószínűleg nem az első szerelmeddel fogsz összeházasodni. Tudod, hogy mindennek eljön majd a maga ideje, nem sietteted a dolgokat.

Lehet, hogy van olyan időszak az életedben, amikor megfogadod, hogy soha nem mész férjhez, de előbb-utóbb mégis beadod a derekadat. Az összes többi csillagjegy szülötte közül te házasodsz a legkésőbb, ideális a 30-as évek vége, a 40-es évek eleje.

Szűz

Ha Szűz a csillagjegyed, akkor bizonyára nem lep meg, ha azt mondjuk, igen gyakorlatias vagy. Többnyire önfejűség és makacsság jellemez, mindig a saját utadat járod, nem hagyod, hogy mások befolyásoljanak. Elképzelsz a fejedben egy forgatókönyvet és azon már nem is változtatsz.

Emiatt gyakran sietteted a dolgokat, a jegy szülöttei közül sokan már 21-24 év körül házasságot kötnek, pedig érdemes lenne még 3-4 évet várniuk a lagzira, ekkor ugyanis kevesebb csalódás érheti őket, hiszen ekkor már megértik, hogy nem minden úgy alakul, ahogyan azt eredetileg tervezték.

Mérleg

A Mérlegek nem szeretik azt, ami túl bonyolult, inkább az egyszerűségre törekednek. Ha neked is ez a csillagjegyed, mindig következetesen gondolkodsz, legyen szó karrierről vagy párkapcsolatról.

Talán éppen azért, mert nem komplikálod túl az élet dolgait, hamar rálelsz a nagy Ő-re. Bármilyen csillagjegyű is legyen a párod, képes vagy őt a valóság talaján tartani és ésszerű döntésekre sarkallni. A legjobban teszed, ha 20-25 év körül mondod ki a boldogító igent.

Skorpió

Ha a Skorpió jegy szülötte vagy, akkor a szerelemi életedet tekintve gyakran igyekszel birtokolni és kisajátítani a másikat. Igazán szenvedélyes és szeszélyes vagy, párkapcsolaton belül is képes vagy megélni a különböző végleteket, a hatalmas érzelmeket.

Egész életed egy nagy hullámvasút, előfordul, hogy ok nélkül féltékeny vagy, amit a párod viszonylag nehezen visel. Hagyj időt arra, hogy megnyugodj, lecsillapodj és ezután házasodj: a 30-as éveid végén vagy a 40-es éveid elején.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást