Életmód / Ezotéria

Ez az ideális életkor a házasságkötésre a csillagjegyed szerint

Ez az ideális életkor a házasságkötésre a csillagjegyed szerint

Oroszlán

Az Oroszlánok híresen jó szeretők, kedvelik a változatosságot és nem vetik meg az élet örömeit. Ha neked is ez a csillagjegyed, akkor valószínűleg nem az első szerelmeddel fogsz összeházasodni. Tudod, hogy mindennek eljön majd a maga ideje, nem sietteted a dolgokat.

Lehet, hogy van olyan időszak az életedben, amikor megfogadod, hogy soha nem mész férjhez, de előbb-utóbb mégis beadod a derekadat. Az összes többi csillagjegy szülötte közül te házasodsz a legkésőbb, ideális a 30-as évek vége, a 40-es évek eleje.

Szűz

Ha Szűz a csillagjegyed, akkor bizonyára nem lep meg, ha azt mondjuk, igen gyakorlatias vagy. Többnyire önfejűség és makacsság jellemez, mindig a saját utadat járod, nem hagyod, hogy mások befolyásoljanak. Elképzelsz a fejedben egy forgatókönyvet és azon már nem is változtatsz.

Emiatt gyakran sietteted a dolgokat, a jegy szülöttei közül sokan már 21-24 év körül házasságot kötnek, pedig érdemes lenne még 3-4 évet várniuk a lagzira, ekkor ugyanis kevesebb csalódás érheti őket, hiszen ekkor már megértik, hogy nem minden úgy alakul, ahogyan azt eredetileg tervezték.

Mérleg

A Mérlegek nem szeretik azt, ami túl bonyolult, inkább az egyszerűségre törekednek. Ha neked is ez a csillagjegyed, mindig következetesen gondolkodsz, legyen szó karrierről vagy párkapcsolatról.

Talán éppen azért, mert nem komplikálod túl az élet dolgait, hamar rálelsz a nagy Ő-re. Bármilyen csillagjegyű is legyen a párod, képes vagy őt a valóság talaján tartani és ésszerű döntésekre sarkallni. A legjobban teszed, ha 20-25 év körül mondod ki a boldogító igent.

Skorpió

Ha a Skorpió jegy szülötte vagy, akkor a szerelemi életedet tekintve gyakran igyekszel birtokolni és kisajátítani a másikat. Igazán szenvedélyes és szeszélyes vagy, párkapcsolaton belül is képes vagy megélni a különböző végleteket, a hatalmas érzelmeket.

Egész életed egy nagy hullámvasút, előfordul, hogy ok nélkül féltékeny vagy, amit a párod viszonylag nehezen visel. Hagyj időt arra, hogy megnyugodj, lecsillapodj és ezután házasodj: a 30-as éveid végén vagy a 40-es éveid elején.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást