Mielőtt hűtlenségre adnád a fejed, ezeket gondold át

Mielőtt hűtlenségre adnád a fejed, ezeket gondold át

Címlap / Szerelem / Mielőtt hűtlenségre adnád a fejed, ezeket gondold át / 2. oldal

Gyakran előfordul, hogy a félrelépés és a nagy kapcsolatváltás után egyszer csak elmúlik a varázs és megbánod, hogy egyáltalán engedtél a kísértésnek. Rádöbbensz, hogy egy olyan embert veszítettél el, aki tényleg nagyon szeretett és később jössz rá, hogy mennyire összepasszoltatok. Te csak az újdonság erejének bűvöletében forogtál, jól beleszédültél, majd feleszmélsz, hogy milyen ostoba is voltál, amikor belementél abba a bizonyos titkos játékba.

Mi van akkor, ha szembesülnöd kell azzal, hogy a szeretőd, aki végül az új partnered lett, az nem is olyan ember, mint akinek addig hitted? Hatalmas csalódás ér majd és már nem lesz visszaút.

Ha szeretnéd megóvni magad ezektől a kellemetlenségektől, akkor vedd a bátorságot és beszélj őszintén a partnereddel. Randizzatok, vigyetek kis extrákat a hálószobába, tegyetek túl magatokon és vegyétek elő minden kreativitásotokat – ha kell vonjatok be párterapeutát.

Ha ahhoz lenne bátorságod, hogy félrelépj, akkor ahhoz is legyen, – miután felismered, hogy nem lehet már megmenteni a kapcsolatotokat – hogy kilépj belőle.

Senkinek sem jó, ha egy nagyon nem működő kapcsolatba fekteti az energiáit. Viszont amit egykoron elkezdtél, azt fejezd is be lelkiismeret-furdalás nélkül. Mert arról nem tehetsz, hogy elmúltak az érzéseid, de arról igen, ha azt, aki bízik benned, átvered és megalázod.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást