Életmód / Ezotéria

Horoszkópodból kiderül melyik tulajdonságod zavarja legjobban a szeretteidet

Horoszkópodból kiderül melyik tulajdonságod zavarja legjobban a szeretteidet

Nyilas

Te aztán mindig biztos vagy abban, hogy amit csinálsz az jó. Hajlamos lehetsz magadat mindentudónak meghatározni. Van, hogy túlságosan is lelkesedsz valamiért, olyannyira, hogy alkalomadtán annyira beletemetkezel a munkába, hogy egészen megfeledkezel a körülötted élőkről is.  

Bak

Visszahúzódó, aggodalmas típus vagy, igazából még akkor sem vagy ideges, amikor éppen okod volna rá. Sajnos pesszimistán szemléled a környezeted, nehezen találsz bármiféle motivációt, makacsságot pedig csak grátiszban ront ezen a helyzeten, amitől a környezetedben élők hamar ki tudnak borulni.

Vízöntő

A legrosszabb tulajdonságod egyben a legjobb is: túlságosan szabadelvű vagy. Képtelen vagy arra, hogy betartsd a szabályokat, a saját fejed után mész, ami egy-egy helyzetben nagyon zavaró lehet. Gyakran ridegnek, kimértnek tűnsz, ez azonban csupán a miatt van, mert a számodra jelentéktelen személyeket szóra sem méltatod.

Halak

Álmodozó típus vagy és képtelen vagy elfogadni, hogy az elképzeléseid nem mindig válthatnak valóra. Hajlamos lehetsz a saját kis világodban élni, sok esetben éppen ezért nem igazán vagy fogékony a külvilág ingereire sem, ez pedig sok kellemetlen percet okozhat számodra és a jövőbeli előmeneteled is gátolhatja.

1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást