Életmód / Ezotéria

Horoszkópod megmutatja, milyen szülő vagy/leszel

Szülői szerep

Nyilas

Talán a Nyilas képes a leginkább arra, hogy barátja, és nem csak a szülője legyen a gyerekének. Sosem szab neki korlátokat, mivel ő sem szereti, ezért arra tanítja, bátran álljon ki magáért. Néha lehet, túl hosszú pórázra engedi, viszont az ő gyereke az, aki a leghamarabb megtanulja, milyen is önállónak lenni. A Nyilas imád játszani, szinte ő is gyerekké változik közben. Nem szigorú, és mindig egyenrangú partnerként lehet vele kommunikálni.

Bak

A Bak szülő a Nyilas ellentéte. Mivel kissé merev jegyről van szó, a gyereknevelésben sem tudja mindig megtalálni a könnyedséget. Szinte hivatásnak tekinti, amiből alaposan fel kell készülni, és minden egyes szabályt be kell tartani. Gyakran „túl jó” szülővé válnak, akik nem engedik hibázni a gyereküket. Kissé talán zordnak tűnnek, pedig lelkük mélyén gyermekük a mindenük.

Vízöntő

A jegy szülötteinek nagyon fontos, hogy harmonikus kapcsolatot alakítsanak ki a gyermekükkel Egyenrangú partnerként kezeli, és mindig megadja a személyes szabadságát, ami néha nem a legjobb stratégia. Meg kell találniuk az arany középutat. Nem szeretik a hagyományos nevelési elveket, ezért nem ritka, hogy alternatív iskolákba, táborokba íratják a csemetéiket.

Halak

Mivel nagyon érzékeny jegyről van szó, a gyereke minden rezdülésére figyel, és ki is elemzi azokat. Aggodalmaskodó, és sokszor csinál a bolhából elefántot. Sokszor engedékenyek és elkényeztetik a gyerekeiket, így azok könnyen a fejükre nőhetnek. De ez csak azt mutatja, mennyire imádja a gyerekeit, amit szeret is kimutatni feléjük, így szeretetből sosincs nála hiány.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást