Életmód / Ezotéria

Horoszkópod megmutatja, milyen szülő vagy/leszel

Szülői szerep

Oroszlán

Gyermekeivel igazi anyaoroszlánként viselkedik! Senki sem árthat nekik, se osztálytárs, se tanár! Mivel nagyon büszke jegyről van szó, a gyerekeiből a maximumot szeretné kihozni.
Ő az, aki betáblázza a naptárat: egyik nap különóra, másik nap sport. A tanulást szigorúan veszi, ezért rosszul reagál a rosszabb jegyekre. Az uralkodó ösztöne olykor a szülő-gyerek kapcsolatban is megmutatkozik, de ha ezt le tudja vetkőzni, igazán simulékonnyá válik.

Szűz

A Szűz pedánssága a gyereknevelésben is megmutatkozik. A családalapítás előtt nagy valószínűséggel az összes szakirodalmat elolvassa, hogy minél felkészültebb legyen.
Igaz, kissé merev és konzervatív nevelési elveket követ, de ez csak a hagyománytiszteletéből adódik. Nagyon jó szülő válhat belőle, csak arra kell figyelnie, hogy adja majd meg a gyerekeinek a kellő szabadságot.

Mérleg

Kedves, megértő, odaadó szülő, aki olykor túlságosan is engedékeny. Hajlamos a gyerekét elkényeztetni, amiből később problémái lehetnek. Sokat beszélget a családjával, ezért mindenki legfőbb bizalmasa lehet. Mivel a Mérleg imádja a szépséget és a csillogást, próbálja gyermekének is átadni kifinomult érzékét a divathoz, művészetekhez.

Skorpió

Az Oroszlánhoz hasonlóan ő is próbál ambiciózus felnőttet nevelni a gyerekéből, akinek magas státusza és keresete van. Természetesen a legtöbb szülő ezt kívánja utódainak, de a Skorpió hajlamos túlságosan is szigorúan állni ehhez a kérdéshez. A jegy szülötte sokszor álarcot visel, és gyakran egyedül a gyermeke az, aki felé az igazi arcát mutatja.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást