Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra:

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Nem elég, hogy a határidők szorítanak, még valaki tekintetét is érzed magadon, ami csak még feszültebbé tesz, így pedig még lassabban megy a munka. Próbálj olyan környezetet találni, ahol nyugodtan alkothatsz.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Valaki maximálisan megbízik benned, és te nem szeretnél visszaélni a bizalmával. Tudod, hogy nem lesz könnyű dolgod, de ha egyszer már ígéretet tettél, mindent megteszel azért, hogy meg is tartsd azt.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Gyorsabban haladsz, mint bárki más, és nem érted, miért vesz olyan sok időt igénybe másoknak valami. Ne fordulj hátra, és ne ezen gondolkodj, inkább a saját terveidet kövesd, és ne állj meg.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

El kell rendezned a gondolataidat, máskülönben most nem lesz könnyű lépést tartanod saját magaddal. Ha nem vagy elég magabiztos, és nem egyenesen a céljaid felé haladsz, akkor nem is érsz oda.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Egyre jobban zavar, hogy nem tudod egyértelműen, mit szeretne tőled valaki. Mindenképpen tiszta vizet kell öntenetek a pohárba, mert ezzel a mostani helyzettel mindketten csak energiát vesztegettek.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Bosszant valakinek a butasága, különösen azért, mert mindenképpen együtt kell vele működnöd. Most nem tehetsz mást, mint hogy belenyugszol ebbe a helyzetbe, és legközelebb jobban alakítod a körülményeket.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Tanácsot vársz valakitől, de gyorsan kiderül, hogy most csakis magadra számíthatsz, és kénytelen leszel önmagad megérzéseit követni. Lehet, hogy nem könnyű útra lépsz, de bízol önmagadban.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Úgy érzed, szinte elmerülsz a teendőid között, és nem is tudod, hol kellene kezdened, mert minden egyformán fontosnak tűnik. Valahol mégis fogj hozzá, mert amíg csak aggódsz, addig semmi nem lesz készen.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Ne hagyd, hogy a félelem megbénítson, és főleg ne engedd, hogy ez irányítsa a cselekedeteidet. Gondold végig, hogy mit miért teszel, és azt is, hogy a tetteidnek másokra milyen következménye lesz.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Halld meg, amikor valaki beszélni próbál hozzád, még akkor is, ha az üzenetét nem direkt neked címzi. A mondanivaló mégis rád vonatkozik, csak talán nem tudja, hogyan közölje veled.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Itt az ideje, hogy ne csak a jelenre figyelj, hanem olyan lépéseket tegyél, amivel a jövődbe is befektethetsz. Egy új barátság, egy új ismeret, amit ma szerzel, a jövőben nagy hasznot hozhat.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Szeretnél már lezárni valamit, de nem tudod elnyomni a kis hangot a fejedben, ami folyton emlékeztet rá. Lehet, hogy ezúttal nem eltemetned kell az érzést, hanem dolgoznod rajta, hogy valóban megemészd.


Kapcsolódó cikkek