Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra:

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Néha egészen apró dolgokon múlik a nagyobb események alakulása, és van úgy, hogy nem tehetsz semmit, csak csendesen figyeled az eseményeket. Ha ezt sikerül elfogadnod, sok felesleges bosszúságtól kíméled meg magadat.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Van, akinek minél könnyebb az útja, annál kevésbé küzd a jóért. Téged a kihívások csak még keményebb küzdelemre sarkallnak, és ez így is van rendjén, hiszen tudod, hogy valóban fontosak a céljaid.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Csalódott vagy, jobb eredményt vártál magadtól, de ne feledd, hogy így is sokkal többet tettél le az asztalra, mint a környezetedben bárki. Ne feledkezz meg azokról az eredményeidről sem, amiket elértél.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Valaki sokat beszél, de keveset mond, és egyre inkább úgy érzed, csak a saját bizonytalanságát próbálja így leplezni. Lehet, hogy igazad van, de ha szembesíted ezzel, csak rosszabb lesz a helyzet.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Sok mindent tettél azért, hogy mások megjegyezzék a nevedet, most van hát itt az ideje, hogy bezsebeld a jutalmat is. Amikor szükséged van egy lehetőségre, lesz, aki megszavazza azt neked.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Attól tartasz, hogy valami, amibe pénzt és energiát fektettél, talán mégsem térül meg olyan gyorsan és könnyen. Az aggodalmad jogos lehet, de még nincs veszve semmi, nem ez volt az utolsó dobásod.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Egyre nehezebb a kijelölt úton tartani a figyelmedet, mert a cél még messze van, az út menti lehetőségek pedig csábítóak. Néha jót tesz, ha tartasz egy kis pihenőt, de ne vesztegesd az idődet.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Valaki olyasmit vár el tőled, ami szerinted nem a te feladatod lenne, és nem is szívesen teszel eleget a kötelességnek. Nyugodtan mondd meg neki, ha úgy érzed, hogy valaki másnál kellene panaszkodnia.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Csalódhatsz ma valakiben, de ő is gyorsan rájön, hogy nem a helyes utat választotta. Ha őszintén megbánja a dolgot, ne tedd még nehezebbé a helyzetét, és fogadd el a bocsánatkérését.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Egy fontos feladattal bízol meg valakit, mert tudod, hogy az ő keze elér oda, ahová a tiéd már nem. A sikerhez azonban feltétel nélkül kell megbíznod benne, és ez néha nehéz lehet mindkettőtöknek.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Meg kell húznod a határokat a munka és a magánélet között, és bármilyen nehéz is, meg kell állnod, hogy átlépd őket. Lehet, hogy valami pillanatnyilag jó ötletnek tűnik, de gyorsan megbánnád a dolgot.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Nem kerülgetheted tovább a kérdést, őszintén kell válaszolnod valakinek, aki a szerelmével ostromol. Ha nincs esélye, azt is mondd meg neki, hiszen bármilyen jó esik az udvarlása, ez így tisztességes.


Kapcsolódó cikkek