Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra:

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Mindennek megvan a maga helye és ideje, és ha valamit nem ekkor próbálsz meg erőltetni, az éppen annyi kárt okoz, mintha elszalasztanád a megfelelő pillanatot. Akkor cselekedj, amikor itt van az ideje.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Teljes nyugalomra vágysz, azt szeretnéd, ha most egy kicsit csak magadra és a feladataidra figyelhetnél. Nem biztos, hogy mindez most sikerül, de ez még nem jelenti azt, hogy ne tudnál hasznosat alkotni.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Szeretnél végre pihenni, lazítani egy kicsit, de valaki a környezetedben túlságosan izgatott, és most akar véghez vinni mindent. Nem tehetsz mást, mint hogy ebben támogatod, hiszen a céljai neked is fontosak.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Megpróbálod kihozni magadból a maximumot, de vigyázz, hogy ne feszítsd túl a húrt! Ha túlságosan megerőlteted magadat, azzal senkinek nem segítesz, hiszen nem leszel képes egyenletes teljesítményt nyújtani.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Néha engedned kell az eredeti terveidből ahhoz, hogy megkapd, amire igazán szükséged van. Ne ragaszkodj makacsul semmihez, és legyél kicsit nyitottabb, akkor a megoldásra is rátalálsz majd.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Egyik pillanatról a másikra kell döntést hoznod, ez pedig olyan dolog, amit nem szívesen teszel. Jobban szereted, ha van időd megemészteni a dolgokat, de a világ forgása nem mindig vár meg téged.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Úgy tűnik, hogy az, akitől segítséget vársz, maga is segítségre szorul. Próbáld meg nem őt terhelni tovább, hanem a magad lábára állni. Egyedül is meg tudod oldani a feladatot, és még jobban is fogod érezni magadat tőle.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Addig kell ütnöd a vasat, amíg meleg. Ha egy izgalmas lehetőség kínálja magát, akkor ne hagyd elszaladni, csak azért, mert túl sok mindennel foglalkozol egyszerre. Ragadd meg a dolgot, és hozz ki belőle mindent.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Nem szokványosan gondolkodsz, és nem is azt a logikát követed, amit a legtöbben. Ez azonban most neked kedvez, hiszen így olyasmit is képes leszel meglátni, ami mások előtt rejtve maradna.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Végre sikerül pontot tenned valami végére, és nem is érted, hogy miért halogattad ilyen sokáig a dolgot. A nagy megkönnyebbülés után pihend ki egy kicsit magadat, de aztán használd okosan a felszabaduló idődet.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Jól alakulnak a dolgaid, de még nem szabad elbíznod magadat. Továbbra is a legjobbat kell kihoznod magadból, különben nem biztos, hogy képes leszel folytatni azt az utat, amit megkezdtél.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Ha képes vagy elengedni dolgokat, akkor sok olyan tehertől megszabadulhatsz, ami eddig csak hátráltatott. A friss, új lendülettel pedig olyan kijelölt célokat is elérhetsz, amelyek eddig nagyon távolinak tűntek.


Kapcsolódó cikkek