Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra:

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Keményen hajtod magadat, hiszen tudod, hogy amire vágysz, az nem kevés, és ezért kemény munkát követel is. Arra vigyázz, hogy az egészségedben ne tegyél kárt, hiszen ennyit semmi nem ér.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Olyan nézőpontból látsz valamit, amiből korábban még sosem, és ez egészen új megvilágításba helyezhet más ügyeket is. Nem árt, ha néha ellépsz a megszokott nézőpontodtól, pont az ilyen élményekért.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Fontos számodra valaki, de már nem ugyanúgy érzel iránta, ahogyan korábban éreztél. Nincs ezzel semmi baj, de őszintének kell lenned vele, és nem szabad hamis illúziókban ringatnod őt.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Éppen akkor fogy el a lendületed, amikor a legnagyobb szükséged lenne rá, és lehet, hogy így a hét végére csak sok dologba belefogtál, de semmit nem fejeztél be. Róma sem egy nap alatt épült, legyél türelmes magaddal.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Gondold át, hogy valaki, aki fontos neked, a saját személye miatt fontos-e, vagy csak azért, ahogyan rád néz. Fontos, hogy megértsd a saját érzéseidet, mert ez a kulcsa annak, hogy másokat ne bánts meg.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Néha mindenkinek szüksége van egy kis szünetre, még neked is. Ha a párod elrabolna egy apró romantikus programra, ne ellenkezz, merd félretenni a dolgaidat, és lazítsatok együtt egy kicsit.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Fel kell állítanod egy sorrendet, és ennek megfelelően kell dolgoznod. Nem biztos, hogy most mindent sikerül elérned, amit szeretnél, gondoskodj róla, hogy a legfontosabbak meglegyenek.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Porszem kerül a gépezetbe, és mivel feszesek voltak a terveid és a határidőid, ez most sok mindent felboríthat. Őrizd meg a nyugalmadat, ha pánikba esel, az senkinek nem segít, de higgadtan találsz majd megoldást.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Csak azért, mert egy apró újabb akadály gördül az utadba, még nem kell rögtön feladnod mindent. Olyan sok mindenen vagy már túl, hogy egy ilyen kis nehézség nem okozhat komolyabb problémát neked.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

A mai napon érdemes egy kicsit a magánéletedre figyelni, mert az elmúlt hetek kihívásai között ez háttérbe szorulhatott. Pedig a munka nem minden, a boldogsághoz az emberi kapcsolatok is elengedhetetlenek.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Úgy érzed, hogy valaki végre megnyílik előtted, és ezt mindennél többre értékeled. Ne élj vissza a bizalmával, és próbálj meg időt szakítani arra, hogy meg tudd hallgatni őt. Sokkal közelebb hoz ez benneteket.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Gondosan elterveztél mindent, de valaki egy apró kéréssel megzavarhatja a terveidet. Ne mondj nemet neki, hiszen lehet, hogy legközelebb te szorulsz majd segítségre, és akkor jól jön, ha van kihez fordulni.


Kapcsolódó cikkek