Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra:

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Nem így szeretted volna intézni a dolgokat, de tudod, hogy most már nem maradt idő másra. Elfogadod a helyzetet, és megpróbálod a körülményekhez képest a legjobbat kihozni a dolgokból.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Valaki túl nagy falatot harap valamiből, és könnyen a torkán akad majd a dolog, pedig te előre figyelmeztetted. Most mégse állj hátra tett kézzel, ha nem is érdemelné, akkor is segíts neki.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Ne akarj egyszerre túl sok mindent, mert csak csalódást okozol saját magadnak, ha nem sikerül elérned a céljaidat. Olyan feladatokat vállalj, amik megdolgoztatnak, de sikert is hoznak.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Kisebb dolgokra találsz ugyan megoldást, de ez nem jelenti azt, hogy mostantól semmiféle gondotok nem lesz. Mindig lesznek kihívások az életben, ez elől kár is menekülni, fogadd el a helyzetet.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Minden a tervek szerint alakul, és ez elég önbizalmat ad, de vigyázz, mert ha most hátradőlsz, még azt is elveszítheted, amit eddig szereztél. Használj ki minden percet, amíg nyitva vannak a kapuk.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Nem mindenki elégedett a környezetedben teljesen, de te nem csak az eredményt, a problémát is láttad, és tudod, hogy a mostani helyzet szép siker. Örülj akkor is, ha mások megpróbálják elrontani az örömödet.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Nem elég eltervezni a dolgokat, cselekedni is kell, és ha komoly célt jelöltél ki, akkor ez azt jelentheti, hogy akár a fáradtságot vagy a kikapcsolódást is félre kell tenni néha. Végül megéri majd.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Ahogy közeledsz a céljaidhoz, úgy lassítanak le az egyre erősebb hullámok, ráadásul az erőd is fogy. Tedd félre a büszkeségedet, és kérj segítséget, ha kell. Fontosabb, hogy elkészülj, minthogy egyedül cselekedj.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Szeretnél segíteni valakinek, de ehhez először magadnak kell olyan pozícióba kerülni, ami alkalmassá tesz erre. Ha nincs hatalom a kezedben, nem csak a saját, a mások helyzetén sem könnyíthetsz.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Itt az alkalom, amire olyan régóta vágytál, de azt is érzed, hogy egy darabig nem jön majd újra el, így a felelősség súlya egy pillanatra meg is béníthat, nem tudod, merj-e lépni. Ne állj egy helyben!

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Izgatott vagy a lehetőségeid miatt, de attól is félsz, hogy mi lesz, ha mások jobban teljesítenek nálad. Készen kell állnod arra, hogy lesz, aki azt várja, hogy elkövess egy hibát.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Végül sikerül tartanod magad azokhoz a követelményekhez, amiket mások jelöltek ki, és amikkel talán nem mindig értesz egyet, de tudod, hogy a sikerhez vezetnek. ha ezen túl leszel, újra a magad ura vagy.


Kapcsolódó cikkek