Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra:

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Zavar, ha nem tudod pontosan, hogy mi miért történik, vagy hogy minek mi az oka, és csak sodródnod kell az árral. Néha azonban ez a sodródás olyan helyekre vihet, amelyek egészen új dimenziókat nyitnak előtted.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Őszintén beszélsz valakinek az érzéseidről, és ennek hatására ő is megnyílik. Lehet, hogy nem mindig a rejtőzködés a legjobb taktika, néha igenis megéri kitárulkozni, és megbízni valakiben.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Ahol egy ajtó bezárul, ott egy másik ki fog nyílni, és te is érzed, hogy egy elszalasztott lehetőség még nem a világ vége. Lesz másik alkalom is, és azt már sokkal felkészültebben fogod várni majd.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Szeretnél segíteni valakinek, de ha nem tudod, hogy mindezt hogyan is tehetnéd, akkor nem lesz könnyű dolgod. A kommunikáció az alapja mindennek, ha ott sikerül megérteni egymást, a többivel sem lesz gond.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Érzékeny vagy a rendre és a tisztaságra, és ebből sok konfliktusod adódhat másokkal is. Lehet, hogy néha nem árt, ha te is engedsz egy kicsit az elképzeléseidből a béke érdekében.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Úgy érzed, mindent megtettél valakiért, és nem tudod, hogy mit lehetne még felmutatnod. Lehet, hogy a legtöbb, amit tehetsz, az az, hogy egy kicsit hátralépsz, és hagyod, hogy ő maga is átgondolja a dolgokat.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Nem kell mindenben egyetértened valakivel azért, hogy tudjatok együtt dolgozni, vagy jól kijöjjetek egymással. A különbség tisztelése legalább annyira fontos, mint a hasonlóságok felismerése.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Régóta próbálkozol valamivel, és egyre jobban kezd kimeríteni a dolog. Pedig már nincs messze a cél, ilyenkor nem érdemes feladni. Ma szerencsére újból motivációt meríthetsz majd valamiből.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Szívesen segítenél valakinek, de nem tudod, hogyan és mivel segíthetsz, ráadásul úgy is érzed, kicsi vagy a feladathoz. Kezdj apró változásokat létrehozni, és ez elvezet a nagyobb célhoz.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Azt hitted, már túl vagytok egy konfliktuson, de úgy tűnik, valakiben még maradtak sérelmek. Nem baj, ha ezek előjönnek, mert legalább lesz lehetőségetek kezelni őket, és ez hosszú távon csak jó lehet.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Gyorsan szeretnél megoldást találni valamire, de nem biztos, hogy a gyors megoldás a jó megoldás. Lehet, hogy ebbe a problémába több energiát kell befektetned ahhoz, hogy válaszokat is találj.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Lehet, hogy valaki nem érti meg, mit miért teszel, de ne feledd, te csak magadnak tartozol elszámolással. A saját boldogságod irányába haladj, és akkor az eredményekkel is elégedett leszel majd.


Kapcsolódó cikkek