Heti horoszkóp

Kos (március 21 - április 20) heti horoszkóp

Ez a hét az ébredésről és feleszmélésről szól. Úgy érzed, mintha felnyílna a szemed, és nagyon sok dolgot más színben kezdesz látni, mint korábban.

Szerelem: Most egyértelművé válik előtted sok olyan dolog, amelyre korábban nem tudtál magyarázatot találni. Nem biztos, hogy a felfedezés örömteli lesz, de segíteni fog abban, hogy továbblépj.

Karrier: Kemény munkával és kitartással elérheted a céljaidat, de csak akkor, ha nem hagyod, hogy a rosszindulatú emberek elhomályosítsák a látásodat.


Bika (április 21 - május 20) heti horoszkóp

Ösztönösen helyes döntéseket hozol a héten, és érzed, hogy végre jó irányba tartasz. Lehet, hogy egészen új utakra lépsz most, de talán erre van szükséged, hogy megtaláld, amit keresel.

Szerelem: Az őszinteség minden hosszú távú kapcsolat kulcsa, és ez azzal jár, hogy néha nehéz dolgokat is ki kell mondani. Az eredmény azonban megéri az erőfeszítést.

Karrier: A befektetett munka most végre eredményt is hoz, valaki elismeri a teljesítményedet, és ennek talán anyagi haszna is lesz.

Ikrek (május 21 - június 21) heti horoszkóp

Nem biztos, hogy most hangulatod van az emberekhez, pedig többen is közel akarnak kerülni hozzád. Te azonban kicsit elutasítóan viselkedhetsz, mert most arra van szükséged, hogy önmagadra és a gondolataidra figyelj.

Szerelem: Még ha a belső hangodra figyelsz is, akkor is fontos, hogy teret adj az életedben azoknak, akik a legfontosabbak. Ne zárkózz be teljesen.

Karrier: Mindent mérlegelsz, mielőtt megteszed a következő lépést, mert tudod, hogy csak akkor lesz elég erőd, ha abba az irányba haladsz, ahová igazán szeretnél menni.

Előző csillagjegyek