Heti horoszkóp

Kos (március 21 - április 20) heti horoszkóp

Lehet, hogy hamarabb beleéled magadat valamibe, mint ahogyan kellene, így a hét második felében komolyabb csalódás érhet. Pedig a dolgok koránt sem állnak olyan rosszul, egyszerűen csak több időre van szükség a kibontakozásukhoz.

Szerelem: Ha a héten kezdesz randizni, ne ugorj fejest semmibe, bármennyire vonzó is a lehetőség. A másik is vonzódik hozzád, de még nem döntött, és ha nem hagysz időt az ismerkedésre, egy könnyű kalandként könyvelhet el.

Karrier: Úgy érezheted, a befektetett munkád nem térül meg egy projektben, de idővel mindenki számára egyértelművé válik, hogy mekkora szerepet vállaltál magadra.

Bika (április 21 - május 20) heti horoszkóp

Miközben eltökélten haladsz a céljaid felé, nem is veszed észre, mi mellett sétálsz el. Lehet, hogy itt az ideje átértékelned néhány dolgot, és talán a terveidet is módosítanod kell. Nem biztos, hogy amire mondjuk néhány éve vágytál, ma is boldoggá tenne, bármennyi energiát is fektettél bele azóta.

Szerelem: Lehet, hogy valaki régóta melletted áll már, és készen áll, hogy mindenben támogasson, neked csak el kellene fogadnod őt? Ne a csodára várj, az élet nem olyan, mint a filmek.

Karrier: Valami, amibe már sok energiát fektettél, most megtérülni látszik. Készülj, hogy arra is legyen terved, ezentúl hogyan tovább.

Ikrek (május 21 - június 21) heti horoszkóp

Néha jól esne ágyban maradni egy teljes hétig, és nem csinálni semmit. Kicsit fásultnak, tompának érezheted magadat egész héten, mintha valami szürkeség lengene körül, de az egyhangú napok mögött már ott rejlik valami különösen izgalmas esemény ígérete.

Szerelem: Ha kapcsolatban élsz, párod folyamatosan romantikus ötletekkel ostromol, de most nem vagy vevő a kezdeményezésére. Ne légy elutasító, mert elveheted a kedvét arra az időre is, amikor pedig te már benne lennél az összebújásban.

Karrier: Kicsit szétszórt vagy mostanában, és ebből gondok adódhatnak a munkahelyeden. Különösen ügyelj, ha valamilyen monoton feladatot kell végezned, mert abban mpst könnyen hibázhatsz.