Heti horoszkóp

Kos (március 21 - április 20) heti horoszkóp

Ne akarj túl sok mindent egyszerre elvégezni, mert akkor a hét második felére úgy felhalmozódnak a dolgaid, hogy könnyen összeroppansz a teher alatt. Próbáld egyenletesen elosztani a teendőket.

Szerelem: Kisebb konfliktusok árnyékolhatják be a kapcsolatotokat, de csak rajtatok múlik, hogy találtok-e erre megoldást. A büszkeséget most mindenkinek félre kell tennie egy kicsit.

Karrier: Hiába esküsznek össze ellened a körülmények, neked most akkor is az elvárásoknak megfelelően kell teljesítened. Nem lesz könnyű ez a hét, de mindenre találsz majd megoldást.


Bika (április 21 - május 20) heti horoszkóp

Itt az ideje, hogy egy kicsit lazíts a tempón, mert túl nagy rajtad a nyomás, és nem tudsz minden magaddal szemben támasztott elvárásnak megfelelni. Ha nem akarsz mindent egy csapásra elintézni, kevesebbek aggodalmaskodsz, és még a teljesítményed is jobb lesz.

Szerelem: Egy apró félreértésből komolyabb vita is fakadhat, ha nem tisztázzátok a dolgokat. Beszéljetek őszintén az érzéseitekről, hogy elkerülhessétek a fölösleges vitát.

Karrier: Legyél óvatos, mert ha most nem fordítasz figyelmet egy testi problémára, akkor az később sokkal több munka elvégzésében akadályozhat meg, Ne áldozz fel mindent a gyors siker oltárán.


Ikrek (május 21 - június 21) heti horoszkóp

Olyan helyzetbe kerülhetsz, ahol kicsit kellemetlenül érzed magadat, nem tudod, hogyan viselkedj, mire hogy reagálj. Az őj környezet azonban csak elsőre tűnik veszélyesnek, hamarosan feltalálod magadat, és ismét te leszel a társaság lelke.

Szerelem: Itt az ideje egy kis romantikának, a héten pedig lehetőség is adódik arra, hogy kedveskedj valamivel a párodnak. Meglátod, nem lesz hálátlan érte ő sem, így az apró gesztus mindkettőtöket boldoggá tesz.

Karrier: Hiába tervezel el mindent percről percre, valami felülírhatja a terveidet. Szerencsére a váratlan helyzetekre is megfelelően reagálsz majd.