Tudd meg mit jósolnak a csillagok erre a hétre:

Kos (március 21 - április 20)

Kos (március 21 - április 20)

Addig várakozol, míg kiderülhet, hogy lemaradtál a nagy lehetőségről, ez pedig olyan veszteség, amit nehéz lenne behozni. Állj inkább készen, és menj, ha menned kell.

Szerelem: Bármennyire nyitott vagy is a másik iránt, figyelembe kell venned, hogy a saját igényeid megvalósítása, érdekeid érvényesítése is rajtad múlik. Legyél hű önmagadhoz is.

Karrier: Nem tudsz megfelelő döntéseket hozni addig, amíg nem látod tisztán a helyzetet. Válaszokat kell kapnod, mielőtt tovább tudsz lépni.

Kapcsolódó cikkek »

Bika (április 21 - május 20)

Bika (április 21 - május 20)

Nem kell fölöslegesen aggódnod valami miatt, de ne is vedd fél vállról a helyzetet. Használj ki minden eszközt, hogy kizárhasd, nincs nagyobb baj, de ne ess pánikba, amíg nem derül ki, hogy van rá okod.

Szerelem: Vágyódsz valaki iránt, aki nem lehet a tiéd, miközben a boldogság talán csak egy karnyújtásnyira van. Ne legyél a saját örömöd akadálya.

Karrier: Nehezen viseled, hogy nem a te kezedben van valaminek a megoldása, de hamarosan visszaszerzed az irányítást. Addig is összpontosítsd máshová az erőidet.

Kapcsolódó cikkek »

Ikrek (május 21 - június 21)

Ikrek (május 21 - június 21)

Szeretnéd, ha valaki egy kicsit komolyabban venne, de egyelőre nem tudod, mi az, amivel elnyerhetnéd a bizalmát és az elismerését. A héten azonban esélyed adódik majd erre is.

Szerelem: Készen állsz arra, hogy bizonyíts, de ha a másik nem tart erre igényt, nem sokat tehetsz. Próbálj olyan helyzetet keresni, ami megfelel mindkettőtöknek.

Karrier: Bármilyen kihívással hajlandó vagy most szembenézni a cél érdekében. Lelkesedésed azokat is lenyűgözheti, akik a komolyabb döntéseket hozzák.

Kapcsolódó cikkek »