Heti horoszkóp

Kos (március 21 - április 20) heti horoszkóp

Nehezedre esik megtenni valamit, de már olyan régóta kerülgeted, és olyan sokszor kibújtál alóla, hogy érzed, tovább már nem lehet halogatni a dolgot. Ha egyszer lekerül a válladról a teher, te is jobban fogod érezni magadat.

Szerelem: A szerelmi életed konfliktusai a héten egy másik terület problémáiból adódhatnak. Ahhoz azonban, hogy ezeket megoldhasd, először meg kell értened őket.

Karrier: Kicsit kimerült vagy, és amúgy is azt érezheted, hogy eleget tettél már valamiért, de a héten még érdemes mozgósítani az utolsó megmaradt energiákat.


Bika (április 21 - május 20) heti horoszkóp

Ne siettess semmit, mert a héten minden pillanatnak fontos szerepe van. Próbálj meg a jelenben élni, és csak arra figyelni, ami éppen történik, mert így értheted meg a legjobban a dolgokat.

Szerelem: Kicsit magányosnak érezheted most magadat, még akkor is, ha a szerelmed társaságában vagy. Lehet, hogy csak egy belső problémát vetítesz ki a kapcsolatodra, de ez is egy jel, amit észre kell venned.

Karrier: Általában követed a szabályokat, de most azt érzed, hogy hatékonyabb lehetsz, ha a magad útját járod, és nem másokra hallgatsz.


Ikrek (május 21 - június 21) heti horoszkóp

Próbálsz elmenekülni az adott helyzetből, de bármivel takargatod is a valóságot, előbb vagy utóbb szembe kell nézned azzal. Bárhová mész is, a megoldatlan gondjaidat magaddal viszed, így jobb, ha ezek nélkül folytatod az utadat.

Szerelem: Mindketten érzitek, hogy szükségetek van most egy nagy beszélgetésre, de ez csak akkor lehet valóban sikeres, ha tényleg őszinték vagytok egymással. Ne csak azt mondjátok, amit a másik hallani szeretne.

Karrier: Úgy érzed, többre lettél volna képes, és most kicsit csalódott vagy az eredményeid miatt. Ne a múlton rágódj, a jövőbe nézz.