Heti horoszkóp

Kos (március 21 - április 20) heti horoszkóp

Az érzelmi életed erős kilengést mutat, és ez hatással lehet a döntéseidre is. Próbálj meg ragaszkodni az eredeti elképzeléseidhez, és ne a pillanat heve írja felül az elképzeléseidet.

Szerelem: Minél jobban ragaszkodsz valakihez, annál inkább úgy érzed, hogy sérülékennyé válhatsz. Ez egy természetes félelem, de nem biztos, hogy az a jó, ha átadod magadat neki.

Karrier: A kíváncsiságod elég erős ahhoz, hogy kövess egy nyomot, és ez jó döntésnek bizonyul. Haladj előre!


Bika (április 21 - május 20) heti horoszkóp

Hiába minden erőfeszítésed, valami mégsem a terveidnek megfelelően alakul, és ez csalódottá tehet. Egyelőre azonban jó helyen vagy ott, ahol vagy, ne akard mindenáron megváltoztatni a jelenedet.

Szerelem: Határozott céljaid vannak, de az érzelmek nem óraművek szerint működnek. Ezt el kell fogadnod, akkor is, ha nem tetszik.

Karrier: Döntéseket kell hoznod, amelyek értékrendet is felállítanak, még akkor is, ha nem vagy boldog ettől. Tartsd magadat az elképzeléseidhez.


Ikrek (május 21 - június 21) heti horoszkóp

Még nem tartasz ott, ahol tartani szeretnél, pedig úgy érzed, már hosszú utat megtettél. A célodtól azonban csak néhány lépés választ el, és csak rajtad múlik, hogy elég leleményes vagy-e.

Szerelem: Tűzbe tennéd valakiért a kezedet, de érdemes átgondolni a feltétel nélküli bizalmat. Lesz, aki szívesen visszaélne vele.

Karrier: Nincs azzal semmi baj, ha még nem teljes a kép, vagy nem tökéletes megoldást kapsz. A javításokból is sokat lehet tanulni, és ez a legfontosabb.