Heti horoszkóp

Kos (március 21 - április 20) heti horoszkóp

Érzelmileg instabil lehetsz ezekben a napokban, előfordulhat, hogy hevesebben reagálsz valamire, mint ahogyan kellene, ezért lehetőleg ne mostanra időzítsd a nagyobb döntéseket. Próbálj nyugodt maradni, és gondold meg, mielőtt vitába kezdesz valakivel. Szerelem: A szerelmi életedet is a szélsőségek jellemzik, az egyik pillanatban szenvedsz, a másikban szerelemtől lángolsz. Próbálj kiegyensúlyozottságra törekedni. Karrier: Nehezen koncentrálsz, ezért most a monotóniát nehezen tűröd. Vesd magad inkább kreatív feladatokba, ott nagyobb sikereket érhetsz most el.

Bika (április 21 - május 20) heti horoszkóp

Egyszerre több dologra is kell most figyelned, és mindegyik egyformán fontos, ezért úgy érzed, egy percre sem pihenhetsz. Ha már így alakult, sajnálkozás helyett élvezd ki az eredményeidet, és legyél büszke arra, amit a héten véghezviszel. Szerelem: Ha nem csügged a lelkesedésed, akkor a héten még egy romantikus kalandra is lesz energiád, ami hosszú időre megalapozhatja a szerelmi életedet. Karrier: A héten nincs előtted leküzdhetetlen akadály, és ugyan a dolgod nem mindig lesz egyszerű, kitartásodnak köszönhetően végül minden problémára megoldást találsz.

Ikrek (május 21 - június 21) heti horoszkóp

A héten egy kicsit engedni fogsz a gyeplőn, végre a lazítás is teret kap a munka és a kapcsolatok ápolása mellett. Ha az idő engedi, menj most a szabadba, mert az idegeidnek és az egészségednek is jót fog tenni a friss levegő és a csend. Szerelem: Most, hogy van időd rendezni a gondolataidat, és egy kicsit magadba nézni, a szerelmi életedet is átértékeled. Választ adhatsz egy régóta halogatott kérdésre is. Karrier: Kézben tartod a dolgokat, és úgy tűnik, sikerül egyensúlyt találnod a munka és a pihenés között. Végre nem gyötör a stressz és a rohanás, de a munkahelyeden is elégedettek a teljesítményeddel.