Heti horoszkóp

Kos (március 21 - április 20) heti horoszkóp

Jól alakul a hét, noha lesz bőven kihívás előtted, ezeket sikerül megugranod, és csak még több energiát ad a siker. Ha egyszer megízlelted, még többet akarsz belőle.

Szerelem: Ki mondta, hogy a jóból kicsi kell? Alig várod, hogy még többet kaphass belőle, és szerencsére nem is kell olyan sokáig türelmesnek lenned, a boldogság már úton van feléd.

Karrier: Olyan, mintha minden összeesküdött volna ellened, ez azonban téged egy cseppet sem ijeszt meg. Készen állsz, hogy felvedd a harcot, és tökéletesen fogsz teljesíteni ebben a szerepben is.

Bika (április 21 - május 20) heti horoszkóp

Nem szeretnéd minden titkodat feltárni valaki előtt, pedig úgy tűnik, az érzelmeid rejtegetése most túl sokba kerülhet. Gondold végig, mit kockáztatsz azzal, ha valóban őszinte vagy, és mérlegelj, mi éri meg az áldozatot.

Szerelem: Magadban kételkedsz igazán, amikor a kapcsolatodban kételkedsz, és a szíved mélyén ezt te is tudod. Ne hagyd, hogy a bizonytalanságod megmérgezze a viszonyotokat.

Karrier: Mindenki tudja, milyen keményen tudsz dolgozni, úgy tűnik, te vagy az egyetlen, akinek még kétségei vannak magával szemben. Többre vagy képes, mint gondolnád.

Ikrek (május 21 - június 21) heti horoszkóp

A motiváción múlik most minden, ha találsz valamit, amiből erőt meríthetsz, hogy folytasd a feladataidat, akkor szép sikereket érhetsz el, de nem egyszerű szembenézni az újabb és újabb akadályokkal. Tartsd most magad mellett azokat, akik támogatni tudnak.

Szerelem: A kapcsolatodból most energiát meríthetsz, de nem rejtőzhetsz el benne, hiszen ha ez az egyetlen mentsvárad, nem fog sokáig kitartani.

Karrier: Valaki megpróbálja megfúrni a munkádat, neked pedig fel kell venned a kesztyűt, hogy bebizonyítsd, alaptalanul vádaskodik. Ne aggódj, ha az igazság a te oldaladon áll.

Előző csillagjegyek