Heti horoszkóp

Kos (március 21 - április 20) heti horoszkóp

Egyik határidő a másikat követi ezen a héten, és nagyon észnél kell lenned, ha egyikről sem akarsz lemaradni. Légy óvatos, mert bármelyikkel csúszol is el, sokat veszíthetsz.

Szerelem: Az őszinteség kulcsfontosságú ezen a héten, mindenképpen mondd el, mi az, amit gondolsz, és mi az, amit szeretnél, mert a másik nem tudja magától kitalálni.

Karrier: Lépést kell tartanod valakivel, aki kemény tempót diktál. Ha lemaradsz, kimaradsz a játékból.


Bika (április 21 - május 20) heti horoszkóp

Előbb a munka, aztán a pihenés - ez lehetne a hét jelmondata. Ne dőlj hátra addig, amíg van valami teendőd, mert úgysem tudsz nyugodtan pihenni, és csak még több gondot okozol magadnak.

Szerelem: Konfliktust szülhet, ha túl sok mindent vársz el a másiktól. Legyél egy kicsit megértőbb és belátóbb, és ne sürgess semmit.

Karrier: Fontos feladatokat kapsz, de ezekben most nem a kihívást látod, hanem a terhet. Lehet, hogy túl fáradt vagy ahhoz, hogy különösebben lelkesedj.


Ikrek (május 21 - június 21) heti horoszkóp

Nagy terveket szövögetsz, de te is tudod, hogy nem biztos, hogy mindet valóra is tudod váltani, mert a dolgok alakulása nem csak rajtad múlik. Bízz a legjobbakban, ez a legtöbb, amit tehetsz.

Szerelem: Jól alakulnak a dolgok, és néha már kicsit meg is ijeszt, hogy minden ennyire tökéletes. Lehet, hogy végre rád is rád talál a nagy szerelem? Ne keress bajt ott, ahol nincs!

Karrier: Választások előtt állsz, amelyeknek komoly hatása lehet. Dönts megfontoltan, ne csak a pillanatnyi hangulatod alapján.