Kos (március 21 - április 20)

Kos (március 21 - április 20)

Olyan útra léptél, amely sokaknak nem tetszik, te azonban tudod, hogy csak a magad elvárásainak kell megfelelned, nem mások kedvét követned. Biztos vagy a dolgaidban, így célba is érhetsz.

Szerelem: Nagy vallomásra készülsz, de még nincs meg benned az erő, hogy valakinek előhozakodj az érzelmeiddel. A várakozás pedig szépen lassan felőröl, így jobb, ha a tettek mezejére lépsz.

Karrier: Sok munkát vállaltál most, amelyek anyagilag talán annyira nem is érik meg az időráfordítást. Mégis lelkes vagy, mert hiszel abban, hogy fontos eredményeket érhetsz el.


Bika (április 21 - május 20)

Bika (április 21 - május 20)

Elég egy pillanatra nem odafigyelned, és máris megtörténik a baj. Nem lehetsz mindig mindenhol ott, és nem ellenőrizhetsz mindig mindent. Ne hibáztasd magad olyasmiért, amit senki nem láthatott előre.

Szerelem: Olyasmire vágysz, amiről talán magad is tudod, hogy nem tesz jót neked. Ne rohanj a saját vesztedbe, lehet, hogy ezúttal bölcsebb dolog lenne, ha az eszedre hallgatnál.

Karrier: Sok mindenen segíthet, ha elfoglalod magadat, könnyebben koncentrálsz, ha szoros határidőket szabsz magadnak. Ezen a héten próbára teszed a munkabírásodat.


Ikrek (május 21 - június 21)

Ikrek (május 21 - június 21)

Szeretnél egy kicsit lazítani, de ha most minden rendben is van, nem tudsz szabadulni a lehetséges veszély gondolatától. Ha valamit nem tudsz megelőzni, akkor kár aggódni miatta, ezzel csak fölöslegesen vesztegeted az energiáidat.

Szerelem: Kicsit ingerlékeny, türelmetlen vagy most, és ez nincs túl jó hatással a szerelmi életedre. Próbálj ne fölösleges vitákat generálni, mert ez egyikőtöknek sem tesz jót.

Karrier: Ha ezen a héten szigorúan a terveidre koncentrálsz, és tartod is magadat az elképzeléseidhez, azzal többet nyerhetsz, mint elsőre gondolnád. Nem te leszel az egyetlen, aki látványosan elégedett lesz a teljesítményeddel.