Tudd meg mit jósolnak a csillagok erre a hétre:

Kos (március 21 - április 20)

Kos (március 21 - április 20)

Ess túl a kötelességeiden előbb, mert sok kaland és móka vár ezen a héten, kár lenne elszalasztani őket azért, mert a munkával nem végeztél időben. Igyekezz végére érni a teendőknek.

Szerelem: Ne tegyél olyan ígéretet, amit nem gondolsz komolyan, vagy amiről tudod, hogy nem leszel képes betartani. Fontold meg a szavaidat.

Karrier: Komoly elfoglaltságok várnak rád ezen a héten, és mindegyik szerepben helyt kell állnod. Ha valakinek, neked ez menni fog.

Kapcsolódó cikkek »

Bika (április 21 - május 20)

Bika (április 21 - május 20)

Engedj meg magadnak egy kis lazítást, hiszen néha te is megérdemled a pihenést. Ne legyen bűntudatod azért, mert élvezed az életet.

Szerelem: Van valami a levegőben, és ettől szinte teljesen elveszíted az eszedet, egyre nehezebb lesz uralkodni az érzelmeid felett. Ne félj megélni őket.

Karrier: Itt az ideje tiszta vizet önteni a pohárba. Ne vegyél több olyan terhet a nyakadba, ami nem a te felelősséged, inkább csak azt vállald el, amit tényleg neked kell elvégezned.

Kapcsolódó cikkek »

Ikrek (május 21 - június 21)

Ikrek (május 21 - június 21)

Jól esik, hogy van, aki minden helyzetben melletted áll, de szeretnéd bizonyítani, hogy egyedül is képes vagy megbirkózni a feladatokkal. Merj a saját lábadra állni.

Szerelem: Tudod, hogy idővel meg kell hoznod egy döntést, de egyelőre még halogatod a dolgot. A héten azonban mindenképpen el kell szánnod magad, különben két szék közül a pad alá eshetsz.

Karrier: Izgalmas feladattal találod szemben magadat, és izgatóan hat rád a kihívás. Mutasd meg, hogy mit is tudsz!

Kapcsolódó cikkek »