Heti horoszkóp

Kos (március 21 - április 20) heti horoszkóp

Becsüld meg azt, amid van, és azokat, akik körülötted vannak, mert sosem tudod, meddig maradnak még. Gyűjts annyi emléket és pozitív energiát, amennyit csak lehet, addig, amíg lehet. Szerelem: A kiegyensúlyozott kapcsolatokban is vannak hullámvölgyek, mélységek és magasságok. Ne hagyd, hogy ezek elijesszenek. Karrier: Hiába értél már el sok mindent, most mégsem dőlhetsz hátra a székedben, újra és újra bizonyítanod kell.

Bika (április 21 - május 20) heti horoszkóp

Ne feledd, hogy sokszor azok szeretete ér a legtöbbet, akit semmit nem kérnek a szeretetükért cserébe, ez viszont nem jelenti azt, hogy ne érdemelnének többet, mint a követelőzők. A szívedre hallgass, amikor az idődet kell beosztani. Szerelem: Valaki csendben tart ki melletted jóban és rosszban, és eddig talán észre sem vetted, milyen értékes. Lehet, hogy ideje a fékezhetetlen érzelmi viharok helyett a stabilitást keresni. Karrier: Ugyan nincsenek filléres gondjaid, mégis szeretnéd, ha egy kicsit stabilabb legyen az anyagi helyzeted. Hamarosan lehetőséged lesz ezt a biztonságot megteremteni.

Ikrek (május 21 - június 21) heti horoszkóp

Nem lehetsz egyszerre két helyen, és nem ragadhatsz meg minden lehetőséget, amit szeretnél. Mérlegelned kell, és eldönteni, hogy mi a fontosabb, mert ha semmit nem akarsz elengedni, lehet, hogy mindent elveszítesz. Szerelem: Talán most úgy tűnik, nem állnak olyan jól a dolgok, de ha úgy érzed, az érzelmeid elég erősek, akkor megéri küzdeni egy még menthető kapcsolatért. Karrier: Nehéz most összeegyeztetni a munkát a magánélettel. Próbálj meg nem csapongani, és függetleníteni az érzelmi helyzetedet a karrieredtől.
Előző csillagjegyek