Heti horoszkóp

Kos (március 21 - április 20) heti horoszkóp

Valaki kellemetlenséget okoz neked a viselkedésével, pedig te barátságosan próbálsz közeledni felé, ő mégis támadással válaszol. Ahelyett, hogy megsértődsz, próbáld megérteni a viselkedését, mert ez az egyetlen módja, hogy megnyerd a vitát.

Szerelem: A hét második fele gazdag lesz érzelmekben, de azt, hogy ezek jók, vagy rosszak lesznek, leginkább az határozza meg, hogy a hét első napjaiban te milyen érzelmeket sugárzol a külvilág felé.

Karrier: Tartsd a szemed a célon, mert ha el akarsz érni valamit, időnként olyasmit is meg kell tenned, amihez nincs kedved. Gondolj arra, hogy a befektetett energia megéri az áldozatot.

Bika (április 21 - május 20) heti horoszkóp

Minél többet gondolkodsz egy múltbeli döntéseden, annál inkább úgy fogod érezni, hogy hibát követtél el. Ami megtörtént, azt már nem lehet visszaforgatni, így kesergés helyett inkább azon gondolkodj, hogyan tudod a jelenlegi helyzetedből kihozni a legjobbat.

Szerelem: Ha kapcsolatban élsz, megkísérthet a múlt, akár a párod, akár a te egyik volt szerelmed szelleméről van is szó. Maradj a jelenben, a múlt köde másként mutatja a valóságot.

Karrier: Anyagi helyzeted nem alakul a legmegfelelőbben, ezért valami plusz bevételi forrást keresel. Érdeklődj a barátaid körében, mert az egyiküknek lehet egy jó ötlete.

Ikrek (május 21 - június 21) heti horoszkóp

Ne hagyd, hogy valaki haragot vagy bosszúvágyat ébresszen benned, mert amikor ezeknek az érzelmeknek engedsz, olyan döntéseket hozhatsz, amelyek hosszú távon neked árthatnak a legtöbbet.

Szerelem: Fordulj nagyobb figyelemmel a partnered felé, mert egy kis törődést is nagyon értékelne most. Ha jó kedvre tudod deríteni, az téged is felvillanyoz.

Karrier: Figyelj nagyon a részletekre, mert egy apróságon csúszhat el egy olyan projekt sikere, amin már régóta dolgozol.