Heti horoszkóp

Kos (március 21 - április 20) heti horoszkóp

Nem indul túl produktívan a heted, úgy érzed, végre sikerül úrrá lenned az állandó csúszásokon, mégsem tudsz valahogy a dolgok végére járni. Csak egy kis lelkesedésre van szükséged, és akkor a hét közepére összeszeded magad.

Szerelem: Ha úgy érzed, valaki nem érdemli meg a szerelmedet, talán itt az ideje átgondolni, hogy akkor miért vesztegeted rá az érzelmi energiáidat. Merj most magadra is gondolni egy kicsit!

Karrier: Sok mindent vállaltál el, és úgy érzed, egyre fáradtabb vagy. Mégse dobd be a törülközőt, mert ez azt is jelentené, hogy lemondasz a céljaidról.


Bika (április 21 - május 20) heti horoszkóp

Járj utána pontosan a dolgoknak, mielőtt egy nagyobb terv megvalósításába kezdenél, nehogy utólag derüljön ki, hogy fölöslegesen öltél energiát valamibe. Ezen a héten a többet ésszel, mint erővel elvet kövesd!

Szerelem: Minél jobban próbálod meggyőzni magadat valamiről, annál inkább érzed azt, hogy másra vágysz. Adj magadnak egy kis szabadságot, próbálj ki új dolgokat, hogy el tudd dönteni, mit is szeretnél.

Karrier: Ahelyett, hogy megint magadra vállalod a munka oroszlánrészét, próbáld inkább kitalálni, kit mivel bízhatsz meg. Hosszú távon ez az egyetlen járható út.


Ikrek (május 21 - június 21) heti horoszkóp

Vannak kötelezettségeid, amik alól nem bújhatsz ki, de ha megtalálod bennük azt, ami számodra is igazán fontos, akkor nem is akarsz majd. Ne a különleges alkalmakat várd, a mindennapokban találj örömöt.

Szerelem: Ne hagyd, hogy a kishitűséged gátat vessen valaminek, ami éppen most kezdett kialakulni, és különleges dolgokat rejt magában. Bízz a sikeredben, és akkor rá is találsz a boldogságra.

Karrier: Addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér, és ne akarj előre inni a medve bőrére. Keményen dolgoztál, és ennek megvan az eredménye, de hosszú út vár még rád.