Heti horoszkóp

Kos (március 21 - április 20) heti horoszkóp

Ne bosszankodj, amikor a váratlan körülmények teljesen felborítják a gondosan kidolgozott terveidet. Lehet, hogy azért alakulnak így a dolgok, mert most ezen az úton kell haladnod, hogy elérd a céljaidat.

Szerelem: Fontos, hogy megtanuld értékelni azt, ami a tiéd, és ne vegyél semmit adottnak. Tudj örülni a másik figyelmének is.

Karrier: Sok meglepetést tartogat ez a hét, de ha a hozzáállásod megfelelő, akkor mindegyikből jól jöhetsz majd ki. Ne aggódj, tanuld meg élvezni a kihívást.


Bika (április 21 - május 20) heti horoszkóp

Minél jobban ragaszkodsz valamihez, annál több energiát vesztegetsz rá, és ez azt jelentheti, hogy más területekre esetleg nem marad erőd. Ne feledd, hogy nem csak egy dologért vagy felelős.

Szerelem: Nem állnak olyan rosszul a dolgok, mint ahogyan most érzékeled őket. Ha optimistán tekintesz a jövőbe, akkor az a valóság alakulására is kihat majd.

Karrier: Ne szaladj túlságosan előre semmivel, mert jobban jársz, ha minden lépésedet megfontolod. Egy kis nyugalomra van most szükséged.


Ikrek (május 21 - június 21) heti horoszkóp

Jó tempóban indul a hét, minden a lehető legkedvezőbben alakul ahhoz, hogy megvalósítsd a terveidet. Egyelőre azonban nem szabad elbíznod magadat, a megfelelő feltételek önmagukban mit sem érnek, ha te nem teszed oda magadat.

Szerelem: Meg kell bíznod valakiben ahhoz, hogy tovább tudjatok lépni a mostani helyzetetekből. Ez egyikőtöknek sem könnyű, de belátjátok, hogy ez a helyes út.

Karrier: A csapatmunkában rejlik a titok, ha nem egyedül vívod meg a harcodat, hanem van, aki segít, az mindig meglátszik az eredményeden is. Az ünnepléskor se feledkezz meg a társaidról.