Heti horoszkóp

Kos (március 21 - április 20) heti horoszkóp

Próbálsz úrrá lenni egy félelmeden, de a környezted nem igazán támogat ebben, sőt mintha csak táplálnák az ellenérzéseidet. Most egyedül kell szembe nézned a démonaiddal, de ha nem kételkedsz önmagadban, akkor sikerrel fogsz járni. Szerelem: Bizonytalan érzelmeid a szerelmi életedre is rányomják a bélyegüket, minden mondat mögött baljós jelet sejtesz. Ne hagyd, hogy a saját félelmeid életre hívják önmagukat. Karrier: A határozott fellépés most mindennél fontosabb, mutasd magad magabiztosnak még akkor is, ha nem vagy az, és nem lesz előtted akadály.

Bika (április 21 - május 20) heti horoszkóp

Mintha egész héten ugyanazt a problémát járnád körbe-körbe, és amikor végre lezártnak érzed, újra visszatér majd. Nem szereted vesztegetni az idődet, de a feszültség ellenére is higgadtnak kell most maradnod, mert csak így oldhatod meg ezt a helyzetet. Szerelem: Szerencsére a magánéletedben minden jól alakul, a párod minden helyzetben melletted áll. Ne félj megnyílni előtte, mert segíthet neked. Karrier: A főnököd olyan munkát bízhat rád, amihez hasonlót még nem végeztél. Ne tehernek, hanem kitüntetésnek fogd ezt fel: látja, hogy milyen rátermett és szorgos vagy, és bízik benne, hogy megbirkózol a dologgal.

Ikrek (május 21 - június 21) heti horoszkóp

Olyasmi áll előtted ezen a héten, ami kizökkenthet a mindennapokból, legyen az egy utazás, vagy találkozás egy ismeretlennel, esetleg egy régi ismerőssel. A változás jótékonyan hat az energiáidra, talán még egy régóta húzódó problémára is megoldást találsz az új nézőpontból. Szerelem: Nehéz most lépést tartani veled, mert szinte szárnyal a képzeleted, és úgy érezheted, mindenki más csak visszatart. Ha a párod azért próbálkozik, akkor azt értékeld, és ne feledd, hogy jó, ha van melletted valaki, aki józan marad. Karrier: Új meglátásaid a munkahelyeden először talán nem aratnak osztatlan sikert, de felsőbb körökben gyorsan belátják, hogy igazad van. Légy türelemmel, idővel hitelt adnak majd a szavaidnak.