Heti horoszkóp

Kos (március 21 - április 20) heti horoszkóp

Megkönnyebbültnek, kiegyensúlyozottnak érzed magad, mint aki megszabadult egy súlyos tehertől. Használd ki ezt az időszakot arra, hogy a belső békéd megtalálására koncentrálsz.

Szerelem: A felszín csendes, de a mélyben komoly érzelmeket kell most megemésztened. Hagyj időt magadnak, gondold át a dolgokat, és ne indulatból dönts.

Karrier: Kicsit zsibbadtnak érzed most magad, ha lehetne, inkább pihennél, de erre most még nincs lehetőség. A feladataidat el kell végezned.

Bika (április 21 - május 20) heti horoszkóp

Valakiben nagyon bízol, de úgy tűnik, nem teljesíti a vele kapcsolatos elvárásaidat. Adj még neki időt, ha most türelmetlen vagy, azzal csak még nagyobb akadályokat emelsz magad elé.

Szerelem: Az érzelmek most alaposan próbára teszik a türelmet, ami nem a legnagyobb erényed. Vigyázz, hogy ne mondj semmi olyat, amit később megbánnál.

Karrier: A munkádat tekintve nem lehet okod panaszra, de az elért teljesítményeket csakis magadnak köszönheted.

Ikrek (május 21 - június 21) heti horoszkóp

Új szelek fújnak, és te nem biztos, hogy jól érzed magadat a megváltozott környezetben. Adj egy esélyt a dolognak, ha nyitott maradsz, lehet, hogy megtalálod a helyedet, amit a korábbinál is jobban fogsz élvezni.

Szerelem: Semmi sem állandó, és bár a közöttetek lévő kapocs talán nem szűnik meg, mégis észben kell tartanod, hogy a túlságosan nagy merevség derékba töri a románcotokat.

Karrier: Tudod, hogy mikor mit kell mondanod, és ezzel akár időt is nyerhetsz, hogy felkészülj egy komolyabb kihívásra. Tartsd magad a terveidhez.

Előző csillagjegyek