Heti horoszkóp

Kos (március 21 - április 20) heti horoszkóp

Úgy érzed, hogy valaki csak ki akar játszani, és a saját haszna reményében kihasználja a jóhiszeműségedet. Lehet, hogy itt az ideje a magad kezébe venni az irányítást, és nem engedni másoknak.

Szerelem: Gyors döntéseket kell hoznod, mert van, amit már nem lehet tovább halogatni. Mindkettőtöknek az a legjobb most, ha őszinte maradsz.

Karrier: Készen állsz áldozatokat hozni egy olyan ügyért cserébe, amiben hiszel. Lesznek, akik a nehéz úton melléd szegődnek majd segítőnek.


Bika (április 21 - május 20) heti horoszkóp

Még nem futottál ki az időből, de azt is érzed, hogy tartanod kell magadat a tempóhoz, ha meg akarod valósítani a terveidet. Ne gondolkodj túl sokat, most a cselekvésnek van itt az ideje.

Szerelem: A változás minden kapcsolat alakulásában benne van, azt nektek kell eldönteni, hogy az új felállás megfelel-e így. Rajtatok áll a döntés.

Karrier: Régóta dolgozol valamin, amiről azt hitted, hogy már nem is hoz sikereket, de most végre beérik a dolog. Élvezd ki, amit nyertél vele.


Ikrek (május 21 - június 21) heti horoszkóp

Ha minden az elképzeléseid szerint alakulna, és soha semmivel nem kellene megküzdened, akkor nem is fejlődnél a mostani helyzetedből. Tekint a kihívásokra úgy, mint érdekes tapasztalatokra.

Szerelem: Egészen mélyen jár át egy olyan érzés, amiről azt hitted, hogy te már nem fogsz találkozni vele. Add át magad az élvezetnek, és használd ki a különleges pillanatokat.

Karrier: Mindenképpen le kell tenned valamit most az asztalra azért, hogy komolyan vegyenek. Szerencsére ehhez megvannak a képességeid, nem jelent majd gondot a dolog.