Kos (március 21 - április 20)

Kos (március 21 - április 20)

Ne hagyd, hogy valami úgy kihozzon a sodrodból, hogy dühödben olyan döntéseket hozol, amiket aztán később megbánsz. Ne feledd, a harag rossz tanácsadó, még akkor is, ha az adott pillanatban úgy tűnhet, hogy bátorságot ad.

Szerelem: Semmi jó nem származik abból, ha patikamérlegre teszed az érzelmeiteket, és úgy próbálod eldönteni, ki mennyit tett a kapcsolatba. Amíg mindketten boldogok vagytok, más nem is számít.

Karrier: Fontos döntéseket kell meghoznod a héten, amelyeket jobb, ha átgondolsz, mintha hirtelen felindulásból döntesz el. Hagyj magadnak időt.


Bika (április 21 - május 20)

Bika (április 21 - május 20)

A héten különösen figyelj oda az egészségedre, mert a stressz vagy a rendszertelen életmód próbára teheti azt. Ne vedd félvállról a jeleket, amiket a szervezeted küld, és mindenképpen figyelj oda a kiegyensúlyozott táplálkozásra is.

Szerelem: Nem kifejezetten kedvez ez az időszak a romantikának, mindketten nagyon elfoglaltak vagytok. Most annak is örültök, ha csak egy kis időtök jut egymásra.

Karrier: Olyasmibe nyúlhatsz, ami megbolygatja mindenki életét, és talán nem is sejtetted, hogy mekkora felfordulást okozol. Mindez azonban egy új kezdetet is jelenthet.


Ikrek (május 21 - június 21)

Ikrek (május 21 - június 21)

Mielőtt az érzelmeid teljesen eluralkodnának rajtad, tarts egy kis szünetet, és próbáld egy lépés távolságból szemlélni a dolgokat. A helyzet korántsem olyan rossz, mint gondolod, de ahhoz, hogy ezt belásd, nyugalomra van szükséged.

Szerelem: Ne ess abba a hibába, amit korábban már többször elkövettél. Ha nem sietteted a dolgokat, maguktól is kialakul majd a megoldás a gondokra.

Karrier: Lehet, hogy egy kicsit túlvállaltad magadat, de úgy érzed, most már nincs visszaút. Mindenképpen próbáld meg elválasztani a magánéletedet és a karriered.