Tudd meg mit jósolnak a csillagok erre a hétre:

Kos (március 21 - április 20)

Kos (március 21 - április 20)

Régi emlékek éledhetnek újjá benned, úgy érzed, még bármi lehet a régi. Ne feledd azonban, hogy az idő sok mindent megszépít, és te is másra vágysz valójában.

Szerelem: Nehezedre esik beszélni arról, hogyan is érzel, de neked is jót fog tenni, ha megteszed ezt. Merd megfogalmazni a vágyaidat.

Karrier: Érdemes megfogadni a jó tanácsot, mert nem véletlenül hallod olyan sok helyről. Lehet, hogy magadnak teszed a legjobbat vele.

Kapcsolódó cikkek »

Bika (április 21 - május 20)

Bika (április 21 - május 20)

Kicsit lassan telik most ez a hét, de így van ez, ha az ember vár valamire. Próbáld minden pillanatban megtalálni a szépséget, és a jelennek örülni.

Szerelem: Van, amiért érdemes áldozatokat hozni, de ne te legyél az, aki a hátán viszi az egész kapcsolatot. Neked is lehetnek elvárásaid.

Karrier: Nem állhatsz meg addig, amíg valami fontosat el nem értél, de lehet, hogy nagyon rád férne már a pihenés. Mérlegelj, hogy mi mennyire fontos.

Kapcsolódó cikkek »

Ikrek (május 21 - június 21)

Ikrek (május 21 - június 21)

Gyorsabban szeretnél haladni valamivel, de időről időre meg kell állnod valami miatt. Csak nyugalom, így is célba fogsz majd jutni.

Szerelem: Friss lendülettel veted bele valamibe, az újdonság ereje mindkettőtökre pezsdítően hat. Töltekezzetek fel ezekből a pozitív energiákból.

Karrier: Néha te is belefáradsz a dolgokba, és neked is szükséged lehet egy kis pihenésre, még ha egyébként lelkes is vagy a feladataidat illetően. Engedd ezt meg magadnak.

Kapcsolódó cikkek »