Heti horoszkóp

Kos (március 21 - április 20) heti horoszkóp

Tölts annyi időt a szabadban, amennyit csak tudsz, mert most különösen nagy szükséged van arra, hogy feltöltődj napfénnyel és friss levegővel. A természetben megpihenve néhány régóta nyugtalanító kérdésre is megtalálod a választ.

Szerelem: Ha elbizonytalanodsz, térj vissza az alapokhoz, gondold át, mi a legfontosabb számodra egy kapcsolatban, és ez vezesse a döntéseidet.

Karrier: Abba az irányba haladj, ahol kisebb az ellenállás. Ott talál meg a siker, ahol igazán elemedben érzed magad.

Bika (április 21 - május 20) heti horoszkóp

Fordíts különösen nagy figyelmet a közvetlen környezetedre, mert valami fontos van készülőben, és neked készen kell állnod a válaszaiddal, amikor a változás bekövetkezik.

Szerelem: Az őszinteség lesz a kulcskérdés a héten, hiszen több nehéz helyzettel is szembe kell néznetek. Ha ezt még titkokkal is nehezítitek, nem lesz könnyű végig járni ezt az utat.

Karrier: Egy munkával kapcsolatos utazás váratlan fordulatokat, ugyanakkor kellemes meglepetéseket is tartogathat. Az éles helyzetekben a legjobb formádat hozod majd.

Ikrek (május 21 - június 21) heti horoszkóp

Nincs olyan rózsa, aminek ne lenne tövise, még a legszebb, legboldogabb pillanatokban is számolnod kell azzal, hogy lesz olyasmi, ami nem az elképzeléseid szerint alakul. Ha nem hagyod, hogy ez rányomja a bélyegét a hangulatodra, akkor meg tudod élni a szép élményeket.

Szerelem: Ne erőltess most semmi, hagyd, hogy a dolgok a maguk medrében haladjanak. Talán nem könnyű türelmesnek lenni, és kivárni, de ez a saját malmodra hajtja a vizet.

Karrier: A héten kedvező lehetőség kínálkozik, hogy megoldd a pénzügyi gondjaidat, de nem biztos, hogy ezt úgy sikerül megragadnod, ahogyan szeretnéd. Ne aggódj, még semmi sincs veszve, az alkalom visszatér.

Előző csillagjegyek