Heti horoszkóp

Kos (március 21 - április 20) heti horoszkóp

Fontos részletekre kell még figyelmet fordítanod, és úgy érzed, eddig is sok időt vesztegettél el. Szerencsére még nem késtél le semmit, még van időd kidolgozni a részleteket.

Szerelem: Minél jobban próbálsz ragaszkodni valamihez, annál távolabbra sodródsz tőle. Ne görcsölj semmin, akkor rád talál a boldogság.

Karrier: Sok minden vonja most el a figyelmedet, de ne hagyd, hogy ez a karriered rovására menjen. Állítsd fel a fontossági sorrendet.


Bika (április 21 - május 20) heti horoszkóp

Feltétel nélkül bízol valakiben, és ez tőled különösen nagy dolognak számít. Nem egyszerű elhallgattatni a félelmeidet, de van, akiért ezt is megteszed.

Szerelem: Valakit sikerült teljesen az ujjad köré csavarnod, de nem vagy az a típus, aki visszaélne a helyzettel. Tiszteletben tartod a másik érzéseit.

Karrier: Fontold meg minden lépésedet, mert hosszú távra meghatározhatják a karrieredet. Légy résen, és ne hozz hirtelen döntéseket.


Ikrek (május 21 - június 21) heti horoszkóp

Minden mindennel összefügg, neked csak meg kell találnod az összefüggések pontos okát, és akkor sikerülhet megoldanod egy régóta nyomasztó feladatot is.

Szerelem: Szó nélkül tudsz követni valakit, akinek biztos helye van a szívedben. Másokban nem bízol ilyen könnyen, de érte akár tűzbe is mennél.

Karrier: Megbízható, kitartó munkaerő vagy, és ezt a főnökeid is értékelik. Ha szükséged van valamire, most bátran kérheted ezt tőlük.