Heti horoszkóp

Kos (március 21 - április 20) heti horoszkóp

Nehéz időszakon vagy túl, de most már legalább tudod, hogy mire vagy képes. Ne hagyd, hogy ezentúl bárki is megkérdőjelezze a képességeidet, hiszen sok mindennel képes voltál megküzdeni.

Szerelem: Tudod, hogy valahol meg kell húznod a határt, és ha ezt nem teszed, csak magadnak okozol még több fájdalmat. El kell viselned a felelősséget, ami most rád hárul.

Karrier: Ha sikereket szeretnél elérni, akkor az azzal járó feladatokkal is meg kell tudnod birkózni. Mindennek ára van, és azt meg is kell fizetned.


Bika (április 21 - május 20) heti horoszkóp

Végre elég magabiztos vagy ahhoz, hogy megmutasd valakinek a valós személyiségedet is, és kiderül, hogy jól cselekszel. Ne félj feltárni a szívedet mások előtt.

Szerelem: Úgy érzed, hogy most egy kicsit megpihenhetsz, nem kergetsz tovább elérhetetlen vágyakat, mert jó helyen vagy ott, ahol vagy. Használd ki ezt az időt.

Karrier: Tele vagy pozitív energiákkal, és ezeknek egy nagy részét a munkádba tudod fordítani. A siker nem marad majd el ezek után.


Ikrek (május 21 - június 21) heti horoszkóp

Nyitottan és megértően fordulsz valaki felé, még akkor is, ha esetleg nem egyeznek minden téren a nézeteitek. Ez a hozzáállás mindenkinek az épülésére válik majd.

Szerelem: Fordulópontra értek, amikor el kell döntened, hogy elköteleződsz, vagy hátat fordítasz. A döntés szabadsága a tiéd, de a következményei is azok lesznek.

Karrier: Próbálj meg nem egyik feladatról a másikra ugrani, mert így semmivel sem végzel időben. Arra figyelj, amivel éppen foglalkozol.