Tudd meg mit jósolnak a csillagok erre a hétre:

Kos (március 21 - április 20)

Kos (március 21 - április 20)

Próbálj a saját belátásod szerint cselekedni, és ne engedd meg senkinek a héten, hogy elvegye a kedvedet valamitől. Ha tudod, mit akarsz, akkor tegyél is érte, hiszen megérdemled a sikert.

Szerelem: Kicsit nehezedre esik elismerni, ha hibázol, pedig könnyebb lenne ez, mint a haragot megtartani. Engedd el a rossz érzéseket.

Karrier: Ne ugorj fejest az első kínálkozó lehetőségbe, ha nem egyezik teljesen az elképzeléseiddel. Várj még egy kicsit, hamarosan eljön a te időd.

Kapcsolódó cikkek »

Bika (április 21 - május 20)

Bika (április 21 - május 20)

Érzed, hogy van valami a levegőben, de még nem tudod pontosan megfogalmazni, hogy mi is az. Ha készen állsz, akkor a kapuk is feltárulnak majd előtted, de egyelőre még időre van szükséged, ezért nem kopogtat a lehetőség sem.

Szerelem: Valaki nagy vallomást tesz neked, amire egyáltalán nem voltál felkészülve. A dolog mégis jól esik, és az is lehet, hogy adsz egy esélyt a dolognak.

Karrier: Le kell tudnod valamiről egy másik, nagyobb siker érdekében. Ha erre nem vagy képes, nem sok esélyed lesz a sikerre.

Kapcsolódó cikkek »

Ikrek (május 21 - június 21)

Ikrek (május 21 - június 21)

Valaki megpróbál egy jó tanáccsal ellátni, de a büszkeséged visszatart attól, hogy megfogadd. Pedig jobban tennéd, ha nem tiltakoznál ellene, mert megkönnyíthetnéd a saját helyzetedet.

Szerelem: Fejest ugrasz valamibe, de legyél óvatos, mert ami túl nagy lánggal ég, hamar ellobbanhat. Éld meg az érzéseidet, de legyél közben óvatos.

Karrier: Meg kell találnod a megfelelő embereket, akik segíthetnek a terveid megvalósításában, mert egyedül nem tudsz mindent elintézni. Keresd a kapcsolatokat!

Kapcsolódó cikkek »