Heti horoszkóp

Kos (március 21 - április 20) heti horoszkóp

Néha a te elemeid is lemerülnek, és most szükséged lesz egy kis motivációra ahhoz, hogy folytatni tudd a küzdelmedet. Gondolj a céljaidra, és semmi esetre se add fel!

Szerelem: Nem minden az, aminek most látszik, érdemes egy kicsit a dolgok mélyére is nézned, különben nem fogjátok megtalálni a megoldást.

Karrier: Jó híreket kapsz, de tudod, hogy a lehetőség még nem jelent biztos sikert. Sokat kell dolgoznod, hogy meg is szerezd a jutalmat.


Bika (április 21 - május 20) heti horoszkóp

Kicsit módosítanod kell a héten a terveidet, és ennek nem örülsz, különösen, ha valaki más miatt kell így tenned. Legyél egy kicsit megértőbb, hiszen bárkivel előfordulhat hasonló.

Szerelem: Ne irigykedj mások örömére, mert a felszín alatt nem biztos, hogy minden olyan tökéletes. Jobban jársz, ha a saját kapcsolatodra fordítasz figyelmet.

Karrier: Már csak egy lépés választ el attól, hogy bezsebeld a jutalmat a gondos munkáért. Ne halogasd, csapj le a lehetőségre.


Ikrek (május 21 - június 21) heti horoszkóp

Fordulhat a kocka, és olyan helyre kerülhetsz, ahol eddig valaki más volt, ő pedig a te cipődbe kerülhet. Most mindketten értékes tapasztalatokat szerezhettek a másikról.

Szerelem: A héten a kulcsszó a türelem, ha nem vagy hajlandó tenni azért, hogy a dolgok helyrejöjjenek, akkor magától nem fog most semmi sem megoldódni. Ne egyik pillanatról a másikra várd a megoldást.

Karrier: Jót tenne neked egy kis szünet, a pihenésre mindenkinek szüksége van. A hét második felében talán lehetőséged is lesz erre.