Heti horoszkóp

Kos (március 21 - április 20) heti horoszkóp

Komoly terheket vállaltál magadra, és most nem vagy benne biztos, hogy mindez tényleg annyira jó ötlet volt-e. Ne feledd, ha olyan könnyű lenne az út, a cél sem vonzana olyan nagyon.

Szerelem: Minél erősebben kötődsz valakihez, annál inkább érzed úgy, hogy veszélyben az érzelmi biztonságod. Ne félj az elköteleződéstől, mert a saját boldogságod útjába állhatsz.

Karrier: Egy nagy lépés előtt állsz, és ez bárkit megijesztene. De gondolj arra, hogy ha hátraarcot csinálsz, azt később komolyan bánni fogod.


Bika (április 21 - május 20) heti horoszkóp

Mint mindig, most is túlteljesítesz valamit, ami nem baj, de nem biztos, hogy erre most van időd és energiád. Legyél egy kicsit kíméletesebb önmagaddal.

Szerelem: Egy harmadik személy léphet a képbe, aki érdekes változásokat hozhat. Nem biztos, hogy olyan rossz, ha felszínre kerülnek ezek a dolgok.

Karrier: Készen állsz bármire, azt viszont nem jól viseled, ha nem tudod pontosan, mit várnak tőled. Így a feladatokkal sem könnyű haladnod.


Ikrek (május 21 - június 21) heti horoszkóp

Készen állsz a nagy útra, és szinte izgatott is vagy amiatt, ami másokat talán megrémisztene. Te azonban régóta készülsz erre, így azt is pontosan tudod, mit szeretnél.

Szerelem: Van, amikor a szenvedély mindent elsodor, máskor apró lépésekben haladtok a közös cél felé. Nem biztos, hogy valamelyik is jobb a másiknál.

Karrier: Határozott vagy, és ez akkor is segíteni fog, amikor valaki megpróbál eltántorítani a céljaidtól. Ha kitartasz, tiéd a jutalom is.