Heti horoszkóp

Kos (március 21 - április 20) heti horoszkóp

Bonyolultabbnak látszanak most a dolgok, mint amilyenek, de ez éppen elég lehet ahhoz, hogy megrettenj a próbálkozástól. Ne hátrálj meg, kövesd a céljaidat, és elporladnak az akadályok.

Szerelem: Nem sok időd marad most a romantikára, és úgy is érezheted, hogy mással foglalkoznál szívesebben. Pedig valaki már csakis téged vár.

Karrier: Nagy lépéseket tehetsz egy régi célod felé, de mindennek ára van, amit meg is kell majd fizetned.


Bika (április 21 - május 20) heti horoszkóp

Izgatott vagy valami miatt, ami úgy érzed, komoly kihívást jelent, de ügyesen kézben tartod majd a dolgokat, és jó irányba krományzod a hajódat. Bízz önmagadban, akkor nem lehet bajod.

Szerelem: Az őszinteség mindennél fontosabb most, még az elsőnek talán kínosnak tűnő kérdéseket is meg kell beszélnetek, különben később ezek konfliktusokhoz vezethetnek.

Karrier: Nem az a gond, ha valaki hibázik, hanem az, ha nem akarja elismerni. Ne a hárításon, a megoldáson gondolkodj.


Ikrek (május 21 - június 21) heti horoszkóp

Gyors döntést kell hoznod, és nem biztos, hogy lesz időd mérlegelni mindent, amit más helyzetben mérlegelél. Később rosszul eshet, ha valaki számon kéri rajtad a döntéseidet.

Szerelem: Biztosra akarsz menni egy olyan helyzetben, amikor nem lehet biztosra menni. Most neked is kockáztatnod kell egy keveset.

Karrier: Félreteszel valamit azért, hogy valami fontosabb dologgal foglalkozz, de a problémák nem szűnnek meg csak azért, mert nem figyelsz rájuk, ezt most se feledd el.