Havi horoszkóp

Kos (március 21 - április 20) havi horoszkóp

Kicsit elszállt a kezdeti lendületed, és most okoz némi gondot, hogy az álmos februárban is megtaláld a lelkesedésedet. Ha az első lépéseket megteszed, megtalálod majd az erőt, amire szükséged van.

Szerelem: Készen állsz egy nagy változásra, de a környezetedet meglepheti a döntésed. Ne hagyd, hogy ez befolyásolja azt, amit gondolsz, ha úgy érzed, hogy helyes úton jársz.

Karrier: Nem egyszerű utat választottál, de bízol benne, hogy helyesen cselekedtél. Az idő majd igazolja a döntéseidet.


Bika (április 21 - május 20) havi horoszkóp

Csak akkor akarsz cselekedni, ha már biztos vagy a dolgodban, de lehet, hogy ezt kivárni most nem tudod. Ha nem hagyod elszaladni a lehetőségeket a bizonytalanságod miatt, később örülni fogsz neki.

Szerelem: Nagy most rajtad a nyomás, hogy ki tudd mutatni az érzéseidet, de ha erre nem állsz még készen, akkor nehezen fog menni. Ne sürgess semmit, nem ez a boldogság kulcsa.

Karrier: Egy váratlan fordulat új lehetőségeket nyit meg, de tudnod is kell élni ezekkel. Legyél ugrásra készen, ha jön az alkalom.


Ikrek (május 21 - június 21) havi horoszkóp

Kimerülten indul a hónap, és nem vagy biztos abban, hogy van benned elegendő tartalék ahhoz, ami a kihívások leküzdéséhez kell. Ha valami azonban igazán fontos a számodra, akkor ahhoz meg fogod találni a lendületet.

Szerelem: El kell fogadnod, hogy nem minden rajtad múlik, és hogy a szerelemhez két ember kell. Ha te mindent megtettél, most várd ki, hogy a másik mit lép majd.

Karrier: Jól jönne egy kis pihenés, de most egymást érik a feladatok. Még nem késő, hogy te is beszállj valamibe, ami hosszabb távon gyümölcsöző lehet.