Havi horoszkóp

Kos (március 21 - április 20) havi horoszkóp

Ne hagyj mindent az utolsó pillanatra, ha vannak még lezáratlan ügyeid, amiket szeretnél ebben az évben elintézni, akkor azokhoz most láss hozzá, így nem érhet majd kellemetlen meglepetés.

Szerelem: Van kapcsolat, amiért érdemes dolgozni, és van, amikor megéri belátni, hogy el kell engedni a másikat. Csakis te lehetsz az, aki el tudja dönteni, hogy most melyik helyzet áll fent.

Karrier: Igyekszel jó pontokat szerezni, de ha csak az év végi bónusz lebeg a szemed előtt, az nem vet jó fényt rád. Mindenképpen legyél lelkiismeretes a feladataiddal kapcsolatban.


Bika (április 21 - május 20) havi horoszkóp

Sikerül valami olyan módszert találnod, ami nyugalmat és biztonságot jelent a számodra, és remek módja lehet a stressz kezelésének. Maradj emellett, hogy ne fájjon a fejed fölöslegesen.

Szerelem: Meg kell tanulnod elfogadni, hogy nem tudsz mindig minden helyzetet kezelni, és nem biztos, hogy kell is. Néha hagyd, hogy csak haladjon veled a sors a szükséges irányba.

Karrier: Az év végére a munkád gyümölcse beérni látszik, de itt még nem akarsz megállni. Szeretnél elérni mindent, amit ebben az évben még elérni lehet.


Ikrek (május 21 - június 21) havi horoszkóp

Rád fér egy kis pihenés, főleg, mert az év végi hajtás tartogat majd még meglepetéseket. Próbálj felkészülni ezekre, és igyekezz felhalmozni annyi energiát, amennyit csak lehet.

Szerelem: Nehéz időszakon vagytok túl, de lehet, hogy éppen a frissen érkezett nyugalom az, amivel nem tudtok mit kezdeni. Meg kell tanulnotok ebben az állapotban is együtt élni.

Karrier: Ne halogasd a feladataidat, de ne is akarj egyszerre mindent. Vigyázz, mennyi plusz munkát vállalsz el, mert a kötelező feladataid is megsűrűsödhetnek.