Havi horoszkóp

Kos (március 21 - április 20) havi horoszkóp

Igyekszel mindenkinek a kedvére tenni, de ne feledd, hogy eközben saját magadat sem szoríthatod a háttérbe. Ne feledkezz meg róla, hogy neked a saját érdekeidet is képviselned kell, különben magadra maradhatsz.

Szerelem: Amilyen nagy lelkesedéssel vetetted magad valamibe, most annál inkább úgy érzed, kicsit lassítani kellene. Nincs ezzel semmi gond, nem baj, ha megismeritek egymást.

Karrier: Lehet, hogy most bejön néhány váratlan kiadás, de ha ez olyasmi, amire érdemes költeni, akkor ne sajnáld a befektetést. Később megtérülhet a dolog!


Bika (április 21 - május 20) havi horoszkóp

Olyan feladatot kapsz, ami úgy érzed, közel áll a szívedhez, és lehetőséget kapsz arra is, hogy bizonyíts. Adj bele mindent, és a kiérdemelt siker is rád talál majd.

Szerelem: A szenvedély fontos, de legalább ilyen fontos az is, hogy beszélgetni tudj valakivel. Ha ezt a közös hullámhosszt nem sikerül megtalálnotok, akkor a többi nem lesz elég.

Karrier: Jó helyen vagy jó időben, és ha ügyesen kevered a kártyáidat, akkor annak az eredménye is meglesz. Próbáld a hosszú távú terveidet megalapozni.


Ikrek (május 21 - június 21) havi horoszkóp

Valakitől olyan híreket hallasz, amelyek felkeltik az érdeklődésedet, de még ne kezdj el ezek alapján szervezkedni. Várj, amíg mások is megerősítik a dolgot, mert nem biztos, hogy minden hír tényeken alapszik.

Szerelem: Egy közös feladat megerősíti a kapcsolatotokat, mert bár nagy kihívás, mégis mindketten örömmel vágtok bele. A közös siker még közelebb hoz titeket.

Karrier: Valaki féltékeny lehet a sikereidre és a kapcsolataidra, de azt persze nem látja, hogy milyen sokat dolgoztál ezekért. Ne törődj az irigyekkel, kutyaugatás nem hallik az égig.


Előző csillagjegyek