Havi horoszkóp

Kos (március 21 - április 20) havi horoszkóp

Igyekszel minden elintézni, és semmit nem hagyni az utolsó pillanatra, de még így is lehet, hogy ebben a hónapban nem úszod meg a kapkodást. Próbálj egyszerre egy feladatra figyelni, akkor nem omlanak a fejedre a dolgok.

Szerelem: Te lehetsz az egyetlen, aki tisztában van a saját érzéseiddel, így a megoldás a gondjaidra is csak tőled származhat. A szíved mélyén már tudod, mire van szükséged, merj magadra hallgatni.

Karrier: Ha egyről a kettőre akarsz jutni, akkor nem érdemes most tétovázni. Használj ki minden alkalmat, amikor egy lépést előre tehetsz.


Bika (április 21 - május 20) havi horoszkóp

Sok mindent vállaltál magadra, és igyekszel minden szerepben maximálisan teljesíteni is. Ne feledd azonban, hogy neked is vannak korlátaid, az egészségedet nem érdemes feláldozni a sikerért!

Szerelem: Megpihenhetsz valaki közelében, ami ebben a nehéz, feszült időszakban különösen sokat jelent a számodra. Hagyjatok időt egymásra és a romantikára, mindkettőtöknek szüksége van erre!

Karrier: Leginkább csak magadban bízol meg, de nem szabad elfelejtened, hogy nem végezhetsz mindent egyedül. Találd meg azokat az embereket, akik valóban a segítségedre lehetnek.


Ikrek (május 21 - június 21) havi horoszkóp

Ne feledd, hogy ami neked bevált, nem biztos, hogy másoknál is működik. Ne akard az akaratodat ráerőltetni senkire, legyél türelmes, és fogadd el, ha valaki más utakat választ.

Szerelem: Most van itt az ideje annak, hogy őszintén beszélj az érzéseidről. Ez persze ijesztő feladat lehet, de ne feledd, hogy nincs okod arra, hogy szégyelld azt, ahogyan érzel valaki iránt.

Karrier: Nem lesz egyszerű az ünnepekre hangolódás, mert ebben a hónapban még nagyon sok munkahelyi stressz vár rád. Próbálj kicsit lazítani, ne enged, hogy a kötelesség tönkretegye a hangulatot!