Havi horoszkóp

Kos (március 21 - április 20) havi horoszkóp

Kicsit bizonytalan vagy saját magaddal szemben, nem tudod, hogy is tudnál a feladataidhoz fogni, de bízol abban, hogy a hónap során minden tisztázódik majd. Ne veszítsd el a hitedet önmagadban.

Szerelem: Érdemes most egy kicsit hagyni, hogy lecsillapodjanak a dolgok, és semmiképpen sem indulatból hozni meg a döntéseidet. Kövesd a józan ész szabályait most.

Karrier: Válaszokat keresel egy kérdésre, ami már régóta foglalkoztat, de most úgy érzed, közel a cél. Ne engedd kicsúszni a kezedből a dolgot.


Bika (április 21 - május 20) havi horoszkóp

Ne halogasd tovább azt, amit már régóta szeretnél megtenni, mert ennél alkalmasabb időszak nem fog kínálkozni rá. Csapj le a lehetőségre, ne gondolkodj túl sokat ezen.

Szerelem: Megijeszthet, hogy a dolgok nem egészen úgy alakulnak, mint ahogyan elképzelted őket, de ez nem feltétlenül baj. Merj egy kicsit spontán lenni.

Karrier: Izgalmas lehetőségek kínálkoznak ebben a hónapban, és te alig várod, hogy kihasználhasd őket. Ez a hónap a te sikerszériád lehet.


Ikrek (május 21 - június 21) havi horoszkóp

Várakozó álláspontra helyezkedsz, meg akarod előbb tudni, hogy mások mit gondolnak egy helyzetről, és csak utána megmutatni a véleményedet. Bölcs taktikát választasz, az idő téged igazol majd.

Szerelem: Nem érdemes mindent úgy a szívedre venni, mert csak saját magadnak okozol ezzel fájdalmat. Ne sértődj meg azon, amit nem sértésnek szántak.

Karrier: Egyelőre óvatos vagy, nem szeretnél elkiabálni semmit, és ezt jól is teszed. Nem árt a figyelem, bár a dolgok neked kedveznek majd.