Havi horoszkóp

Kos (március 21 - április 20) havi horoszkóp

Már az év elején úgy érezheted, hogy el vagy maradva valamivel, de nem árt, ha megpróbálsz uralkodni ezen az érzésen, és nem adod át magad a pániknak. A kapkodás ugyanis nem segít, nyugodt, kiegyensúlyozott munkára lesz szükséged.

Szerelem: Váratlan fordulatok állhatnak be januárban, és lehet, hogy egy kis időre lesz szükséged, amíg feldolgozod, hogy mit is érzel valójában. Ne legyél türelmetlen önmagaddal.

Karrier: Igyekszel minden tekintetben felelősségteljes lenni, de lehet, hogy lesz feladat, ami túlnő rajtad. Ne feledd, hogy sosem szégyen segítséget kérni!


Bika (április 21 - május 20) havi horoszkóp

Meg kell tanulnod kiállni a saját érdekeidért is, mert mások védelmében már nagyon jó vagy, magadról viszont sokszor megfeledkezel. Pedig neked is kijár éppen annyi tisztelet, mint mindenki másnak is.

Szerelem: Óvakodj a hirtelen feltörő érzelmektől, mert lehet, hogy nem olyan őszinték, mint szeretnéd. Ne dönts forró fejjel, várj, míg a dolgok lecsillapodnak és a valódi arcukat mutatják.

Karrier: Kezedben van a siker kulcsa, de élni is tudnod kell vele. Ha ügyesen kevered a lapokat, neked kedvez a szerencse is.


Ikrek (május 21 - június 21) havi horoszkóp

Nehezedre esik odafigyelni arra, amire kellene, mert más dolgokon jár most az eszed. Fontos azonban, hogy a kötelességeidnek eleget tegyél előbb, aztán figyelhetsz más dolgokra is.

Szerelem: Friss érzelmeket hoz neked az új esztendő, és ezeket még fel kell dolgoznod. Ne tegyél hirtelen és meggondolatlan ígéreteket, amíg nem néztél a szíved mélyére.

Karrier: Bármennyire igyekszel is, minden helyzetet te sem tudsz egyedül megoldani. Nem szabad azonban elfelejtened, hogy ezt nem is várja tőled senki, csak te várod saját magadtól.