Havi horoszkóp

Kos (március 21 - április 20) havi horoszkóp

Egy ideje már halogatsz valamit, görgeted magad előtt a problémát, így viszont nem jutsz ötről a hatra. Állj végre a sarkadra, és kezdj el cselekedni, ne a következményektől félj!

Szerelem: Izgalmas kalandokat tartogathat ez a hónap, de lehet, hogy te most valami komolyabbra vágysz. Élvezd ki azt, ami jön, ne görcsölj rá semmire, örülj a lehetőségeknek!

Karrier: Tudod, hogy olyan kihívások vannak előtted, amelyek nem egyszerű feladatot jelentenek majd, de bízol abban, hogy képes leszel boldogulni velük. Higgy a saját képességeidben!


Bika (április 21 - május 20) havi horoszkóp

Egy ideje már gondolkodsz a következő lépésen, és most végre úgy érzed, hogy meg is találtad azt, amit tenni szeretnél. Ha készen állsz, akkor vágj bele a kalandba, és ne hagyd, hogy bárki is az utadba álljon!

Szerelem: Végre megszabadulsz egy régi, rossz érzéstől, magad mögött tudod hagyni a múltat, és sikerül megtalálnod a boldogságot a jelenben. Igyekezz megőrizni ezt az állapotot.

Karrier: Reméled, hogy ebben a hónapban a pénzügyeid is kissé rendeződni fognak, és abban is bízol, hogy végre megvalósíthatod néhány tervedet. Az első lépések ideje valóban itt van, de ne akarj mindent egyszerre.


Ikrek (május 21 - június 21) havi horoszkóp

Még el sem kezdődött valami, te máris azon gondolkodsz, hogyan fogod felhasználni azt, amit ebből megszerezhetsz. Vigyázz, mert nem biztos, hogy ez a hozzáállás messzire visz!

Szerelem: Készen állsz arra, hogy kicsit lazíts, és most a kalandra, izgalomra figyelj. Lehet, hogy erre van most szükséged ahhoz, hogy visszanyerd az önbizalmadat.

Karrier: A munka területén sikereket érhetsz el, és emiatt jobban is fogod érezni magadat a bőrödben. Tegyél érte, hogy valóban begyűjtsd innen az elismeréseket.