Havi horoszkóp

Kos (március 21 - április 20) havi horoszkóp

Ne rágódj túl sokat a gondokon, mert nagyobbnak fognak tűnni, mint amilyenek valójában. Próbáld inkább megtalálni a szépséget a mindennapokban, mert rengeteg jó dolog történik körülötted. Örülj a napsütésnek!

Szerelem: A szerelmi életed terén is érdemes inkább a pillanatra koncentrálni. Annak örülj, amid most van, és ne bonyolítsd túl a dolgokat.

Karrier: Igyekszel megtenni valamit, amit régóta szeretnél, de ne feledd, hogy ha még nincs itt a te időd, nem érdemes elsietni a döntést. Várd ki a megfelelő alkalmat.


Bika (április 21 - május 20) havi horoszkóp

Most jött el a te időd, hogy megmutasd a világnak, mit is tudsz. Állj készen, mert a megfelelő pillanatban kell kamatoztatnod valami olyan képességedet, amit már évek óta fejlesztesz.

Szerelem: Izgatottsággal tölt el egy új kapcsolat ígérete, és bár érdemes tiszta lappal kezdeni, azért ne hagyd azt sem, hogy a korábbi tapasztalataidról megfeledkezz. Hallgass a szívedre, de az eszedet se nyomd el!

Karrier: Igyekszel mindenkinek segíteni, de közben a saját pályád egyengetéséről se feledkezz meg. Ha ügyesen játszod ki a lapjaidat, most pénz áll a házhoz.


Ikrek (május 21 - június 21) havi horoszkóp

Nagy terveid vannak, de most már nem a szövögetésnek és a gondolkodásnak, hanem a cselekvésnek van itt az ideje.Tudd le először a kellemetlen kötelességeket, hogy a hónap többi részében már csak a jó dolgokra kelljen figyelned.

Szerelem: Egy családi esemény emlékeztet rá, hogy mik is az igazán fontos dolgok. Próbáld ezt később is szem előtt tartani, és sok energiát meríthetsz a felismerésből.

Karrier: Egy váratlan lehetőség anyagi pluszt kínál, de komoly felelősséggel is jár. Ne vállald el addig, amíg nem vagy biztos abban, hogy az utóbbinak is meg tudsz felelni.


Előző csillagjegyek