Kos (március 21 - április 20)

Kos (március 21 - április 20)

Ne hagyd, hogy az év eleje kedvedet szegje, bár ilyenkor mindenki egy kicsit nyomottabb a környezetedben. Te lehetsz azonban az, aki felrázza az embereket, és aki pezsgést hoz az évkezdésbe is.

Szerelem: Kapkodva hozol döntést egy kérdésben, ami lehet, hogy nagyobb átgondolást igényelt volna. Ne siettess semmit, amikor a szívedről van szó!

Karrier: Miközben még mindenki a bejglit emészti, te készen állsz fejest ugrani a kihívásokba, így te lehetsz az, aki megragad egy lehetőséget, amire mások később irigykedni fognak.


Bika (április 21 - május 20)

Bika (április 21 - május 20)

Kimerültnek érezheted magadat, de szerencsére most lesz egy kis szusszanásra is időd. Próbáld ezt az alkalmat arra használni, hogy ne csak testileg, de mentálisan is feltöltekezz.

Szerelem: Szeretnél tiszta lappal kezdeni az új évben, de nem biztos, hogy minden korábbi eseményt le tudtál zárni. Ha hoztál is magaddal terheket, ideje letenni azokat.

Karrier: Válaszúthoz érkezel, és bármilyen kellemetlen beismerni, de a pénz is fontos faktor lehet. El kell döntened, hogy a nagyobb anyagi biztonság, vagy a kreatív munka a számodra fontosabb.


Ikrek (május 21 - június 21)

Ikrek (május 21 - június 21)

Ne igyál előre a medve bőrére, mert ebben a hónapban minden, amit már biztosnak gondoltál, a visszájára fordulhat, majd aztán rögvest az ellenkező irányba megint. Állj mindig készen arra, hogy alkalmazkodj a körülményekhez.

Szerelem: Visz a lendület, és ha mostanában párt keresel, akkor teljes erővel veted bele magadat a randizásba. Amíg jól érzed magadat, és mindenkivel egyenes vagy, ezzel semmi baj nem is lesz.

Karrier: Fontos számodra a visszajelzés, de a negatív kritikától félsz is. Próbálj erre is úgy gondolni, mint egy lehetőségre, amin keresztül fejlesztheted magadat.