Havi horoszkóp

Kos (március 21 - április 20) havi horoszkóp

Egyszerre több dolgot kell most észben tartanod, és úgy érezheted, mindennek te vagy a felelőse. Ne feledd azonban, hogy végül a sikert is te könyvelheted majd el, így talán megéri most a fáradtságot.

Szerelem: Ügyelj rá, hogy bármekkora is most körülötted a feszültség, ne azokon vezesd le, akik fontosak neked. Légy türelmes, szükséged van a párod támogatására most.

Karrier: Ha nem ijedsz meg a kihívásoktól, akkor most nagyot léphetsz előre. Gondold át, hogy belefér-e neked most az, hogy extra energiát fordíts valamire.


Bika (április 21 - május 20) havi horoszkóp

Lehet, hogy most van itt az ideje annak, hogy egy kicsit elvonulj és egyedül gondold át a dolgokat. Adj időt magadnak egy fontos döntés meghozatalára, különben elkapkodhatod a következő lépést.

Szerelem: Valaki próbára teszi a bizalmadat, és neked el kell döntened, hogy megéri-e a kapcsolat a kockázatot. Ne csak a mostani helyzet, a korábbi állapotok alapján dönts.

Karrier: Megpróbálsz a munkába menekülni, de nem adhatod most fel a többi kötelességedet sem. Ne feledd, hogy egy helyen helyt állni nem elég, törekednek kell az egyensúlyra.


Ikrek (május 21 - június 21) havi horoszkóp

Minél inkább igyekszel, annál inkább azt érzed, hogy még nagyon távol állsz a céljaid megvalósításától. Ne tegyél túl nagy terhet magadra, gondold végig mi az, amivel ebben a hónapban végezni szeretnél, és koncentrálj csak erre.

Szerelem: Nem várhatod el, hogy mások kitalálják a gondolataidat, még akkor sem, ha ez jólesne neked. Ha vágysz valamire, akkor arról beszélj őszintén a partnereddel.

Karrier: Lehet, hogy túlvállaltad magad, de mivel te jelentkeztél egy feladatra, most már nem akarsz visszatáncolni. Tartsd észben, hogy azt semmi nem éri meg, hogy a végletekig kimerítsd magadat.


Előző csillagjegyek