Havi horoszkóp

Kos (március 21 - április 20) havi horoszkóp

Ne akard egyszerre megváltani a világot, haladj kis lépésekben, akkor biztos lehetsz benne, hogy minden döntésedet siker koronázza majd. Ha kapkodsz, azzal többet ártasz magadnak.

Szerelem: Bizonytalan vagy az érzéseidben, de a legrosszabb, amit tehetsz, ha ezen kezdesz aggódni. Adj időt magadnak, hogy eldöntsd, mit érzel.

Karrier: Választanod kell, és nem biztos, hogy ez most könnyű lesz. Mégis, az út, amin tovább haladsz ebben a hónapban, meghatározó lehet a jövőd szempontjából.


Bika (április 21 - május 20) havi horoszkóp

Ne tegyél fölösleges erőfeszítéseket olyan ügyek érdekében, amelyek nyilvánvalóan nem vezetnek eredményekhez. Próbáld inkább olyan helyekre gyűjteni az erődet, ahol hasznod is származik belőle.

Szerelem: A szívnek nem lehet parancsolni, és ezt első kézből tapasztalod meg ebben a hónapban is. Fogadd el az ezzel kapcsolatos dolgokat, mert változtatni úgysem tudsz rajtuk.

Karrier: Készen állsz arra, hogy elvállalj egy nehéz szerepet, mert tudod, hogy el fogsz bánni vele. Ha döntöttél, akkor már csak az első lépést kell megtenned.


Ikrek (május 21 - június 21) havi horoszkóp

Bármennyire igyekszel is, nem tudsz mindenkinek megfelelni, és ez nyugtalanítóan hat rád, mert nem ehhez vagy szokva. Ebben a hónapban mégis találkozhatsz valakivel, akit nem nyűgöz le rögtön a sármod.

Szerelem: A nyár utolsó heteit érdemes arra használni, hogy egy kicsit rendezd az érzéseidet, átgondold az elmúlt időszak történéseit. A kalandok jók, de most már itt az ideje higgadtnak maradni.

Karrier: Nem biztos, hogy minden az elképzeléseid szerint alakul, de ettől még járhatsz sikerrel egy fontos feladattal kapcsolatban. Legyél startra készen!