Kos (március 21 - április 20)

Kos (március 21 - április 20)

Itt az ideje, hogy a tettek mezejére lépj, és ne halogasd tovább a dolgokat. A körülmények most már ideálisak, semmi sem állhat az utadba, legfeljebb csak saját magad.

Szerelem: A környezeteddel csak akkor lehetsz őszinte, ha előtte magaddal is az leszel. Tedd tisztába az érzéseidet, mielőtt másoknak is feltárod őket.

Karrier: Valaki egy komoly feladatot bíz rád, és ez egy kis időre még el is bizonytalaníthat a saját képességeidben. A kezdeti sikerek azonban meghozzák az önbizalmat, amire a végső sikerhez szükséged lesz.


Bika (április 21 - május 20)

Bika (április 21 - május 20)

Ebben a hónapban érdemes külön figyelmet fordítanod a baráti kapcsolatok ápolására, mert lehet, hogy sokan elhanyagolva érzik magukat. Ne felejts el azok mellett lenni, akik melletted is ott voltak, amikor szükséged volt rájuk.

Szerelem: Izgalmas találkozást hozhat ez a hónap, és minden meglepően könnyedén alakul. Jól esik, hogy nem kell taktikázni, a dolgok természetesen haladnak a maguk medrében.

Karrier: Sok idődet leköti most egy fontos projekt, de emellett érdemes a magánéletedre is időt szakítani. Próbáld meg nem hazavinni a munkahelyi stresszt.


Ikrek (május 21 - június 21)

Ikrek (május 21 - június 21)

Nagyon vársz már valamit, de az addigi időt érdemes kihasználni arra, hogy lelkileg és fizikailag is felkészülj. Amikor végre eljön a várt pillanat, nagyon felpörögnek majd az események körülötted, erre mentálisan is készen kell állnod.

Szerelem: A szerelem olyan, akár egy virág. Szüksége van a megfelelő talajra, és ahhoz, hogy legyen miből táplálkoznia, neked is fel kell töltekezned, és energiát kell rá fordítanod. Ha így teszel, szárba szökken a kapcsolatotok.

Karrier: Egy rövid bukkanót követően most ismét úgy érezheted, sínen vannak a dolgok, ezt pedig érdemes kihasználni. Biztosítsd be a helyedet, hogy máskor ne történhessen ilyen malőr.