Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra:

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Túl sok mindenért vállaltál felelősséget, és ennek az lett a vége, hogy most már mindenki mindenre tőled várja a megoldást. Lehet, hogy itt az ideje meghúzni a határokat, és kijelölni, hogy kinek mi a dolga.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Néhány apró kellemetlenség megnehezítheti a dolgodat, pedig már amúgy sem vagy könnyű helyzetben. Próbálj meg nyugodt maradni, mert ha idegeskedsz, vagy indulatból hozol döntést, csak tovább rontasz a dolgon.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Nem mindenki éli meg ugyanúgy a dolgokat, lehet, hogy ami valakinek csak apró kényelmetlenség, az másnak komoly fejfájást okoz. Legyél türelmes, és mutass megértést azok iránt, akiknek nehezebben mennek a dolgok.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Időbe telik hozzászokni az új körülményekhez, de ne add fel az első kudarcélménynél. Várj türelemmel, mert hamarosan, ha ezen a problémán túl leszel, sokkal boldogabb idők várnak majd rád.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Nem tudsz egyszerre mindenhol ott lenni és mindenre figyelni, de ez nem a te hibád. Ne legyél túl szigorú önmagadhoz, és ne engedd azt sem, hogy mások elítéljenek azért, ami nem a te hibád.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Gyorsan szeretnél már túl lenni valamin, de minél jobban sietteted a dolgot, annál könnyebben adódik valami galiba, aminek a helyrehozása később még több időt és energiát kíván. Légy türelmes!

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Próbára teszik a mostani idők a kapcsolatodat, de ha mindketten akarjátok, akkor tudtok majd megoldást találni a dolgokra. Csak egyikőtök se hagyja, hogy elragadják az indulatok, és komolyabb vita alakuljon ki.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Egyelőre nem akarod kijátszani az összes kártyádat, de ez még nem jelenti azt, hogy nem tudod, mik lesznek a lépéseid. Pontosan tudod, hogy mivel érvényesítheted az akaratodat, csak egyelőre kivársz.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Nem könnyű a helyzeted, mert szeretnél segíteni valakinek, akit viszont a környezete nem támogat, és saját maga sem sokat tesz a helyzetéért. Ne hagyd, hogy ez a te megítélésedre is rányomja a bélyegét.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Tisztáznotok kell, hogy mi a te feladatod, mi az, amit te tudsz vállalni, és mi az, amiért valaki másnak kell felelősséget vállalnia. Sok későbbi konfliktust elkerülhettek, ha ezt megbeszélitek.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Mikor abban bízol, hogy most már könnyebbek lesznek a dolgok, még kiderülhet, hogy a helyzet tartogat meglepetéseket. Ne aggódj, ahogyan eddig, most is találsz majd megoldásokat.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Eddig könnyedén megoldottál valamit, de a helyzet most egyre kellemetlenebbé válik, te pedig kezdesz kifogyni az ötletekből. Ne csüggedj, mert valaki a segítségedre siet majd, amikor igazán kell.


Kapcsolódó cikkek