Heti horoszkóp

Heti horoszkóp: Produktív hét elé nézünk – 2020.10.26-11.01.

Heti horoszkóp: Produktív hét elé nézünk – 2020.10.26-11.01.
Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK
Olvasd el az aktuális előrejelzéseidet a Horoszkóp oldalon.

Kos heti horoszkóp

Nem akarsz tudomást venni egy problémáról, mert félsz, ha most erre is időt szakítasz, nem végzel a korábbi terveiddel. Ezt a terhet azonban nem lehet csak úgy a szőnyeg alá söpörni, és ha most nem foglalkozol vele, később még sokkal kellemetlenebb helyzetbe hozhat.

Szerelem: Valamilyen izgalomtól szinte összeszorul a gyomrod, ám ez most kifejezetten jól esik, hiányzott már ez a fajta izgatottság. Élvezd ki a kamaszos bizsergést.

Karrier: Sokkal jobban haladsz, mint ahogyan azt hinnéd, és valami, amit talán nem tartasz a legjobban sikerült munkádnak, még mindig lenyűgözi a többieket.

Bika heti horoszkóp

Ritka alkalom, akikor valaki téged segít ki, és nem fordítva történik, de most erre lesz majd példa, és bevallod, jól jön ez a kis könnyebbség, így legalább lesz érkezésed néhány fontosabb dologgal is foglalkozni.

Szerelem: Csendes nyugalomban telik a hét, a felszín alatt azonban erős érzelmek tartanak össze benneteket. Használjátok ki ennek az erejét.

Karrier: Szorít az idő egy fontos feladattal kapcsolatban, de ez csak még több energiát ad. Ha hiszel abban, hogy képes vagy leküzdeni az akadályokat, akkor meg is birkózol majd velük.

Ikrek heti horoszkóp

Valaki érdekes ötletet vet fel, de aztán úgy tűnik, nem akar különösebben foglalkozni az ebben rejlő lehetőségekkel, a te fantáziádat azonban megragadja a dolog. Talán több munka lesz vele, mint hinnéd, mégis érdemes időt szánni az esetre.

Szerelem: Nem annyira erősek most az érzelmeid, mint általában, de ez nem kell, hogy aggodalommal töltsön el. Ezen a héten egyszerűen csak más köti le az energiáidat, de egy erős kapcsolatnak ennyit ki kell bírnia.

Karrier: Mások segítségére is szükséged lesz most, ha olyan pontos munkát akarsz végezni, amivel te is elégedett leszel. Ne félj bevonni a kollégáidat az ötleteidbe.

Rák heti horoszkóp

Valaki olyat mondhat, ami rosszul esik, és talán jobban a szívedre is veszed, mint kellene. Ez azonban nem feltétlenül a te hibád, és ha úgy érzed, jogos a sérelmed, csendes duzzogás helyett inkább állj ki magadért. Valószínűleg a másik is diplomatikusan kezeli majd a helyzetet.

Szerelem: Egy kapcsolat mindig két emberen áll, és te hiába ölöd bele minden energiádat abba, hogy életben tartsd a romantikát, a másik fél nélkül ez sajnos nem fog menni.

Karrier: Sajnos jellemző, hogy vannak emberek, akik ugyan sosem csinálták azt, amit te csinálsz, mégis azt hiszik, jobban értenek hozzá. A héten konfliktusba kerülhetsz az egyikükkel, de nem érdemes túl sok energiát vesztegetned egy ilyen csip-csup dologra.

Oroszlán heti horoszkóp

A büszkeséged sokszor mentett már meg kétes helyzetektől, most azonban lehet, hogy megakadályozhat valamiben. Neked kell mérlegelned, hogy megéri-e egy kicsit térdre ereszkedni azért, hogy utána egyenes háttal állhass nagyon sokáig.

Szerelem: A megbocsátás minden kapcsolatban kulcsfontosságú, mindegy, mások mit mondanak, nincs olyan viszony, ahol néha valakinek ne kellene engednie. Ne keményítsd meg fölöslegesen a szívedet.

Karrier: Óvakodj azoktól, akik a szemedben dicsérnek, a hátad mögött kritizálnak. Ennél már az is jobb, ha valaki nyíltan támadja a munkádat.

Szűz heti horoszkóp

A héten hozott döntéseid események egész láncolatát indíthatják el, ezért nagyon nem mindegy, hogy mire alapozod őket. Légy pontos, és gondold át minden lépésedet, mert könnyen lehet, hogy nem lesz már visszaút.

Szerelem: A héten a türelem lehet az, ami kulcsfontosságot kap a kapcsolatotokban. Ha egyikőtök sem beszél első indulatából, sok fájdalmas pillanatot megspórolhattok magatoknak.

Karrier: Bármennyire igyekszel is, kifuthatsz valamivel az időből, és ugyan másokkal ez rendszeresen megtörténik, téged mégis zavar a dolog. Ne aggódj, hamarosan lesz alkalmad helyrehozni a hibát.

A többi csillagjegyhez tartozó leírást megtalálod a következő oldalon. Kattints ide a lapozáshoz >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást