Stílus / Test

Hol található rajtad a tetoválás? Ezt árulja el személyiségedről

A karodon vagy a csuklódon

Sokféle személyiséggel rendelkezhetnek azok, akik a karjukra vagy a csuklójukra tetováltatnak. Ahányféle motívumot el lehet helyezni ide (kicsit, visszafogottat vagy nagyobbat, egész kart beborítót), olyan lehet a viselője jelleme is.

Egy azonban biztos, szeretik a maguk útját járni, nem kedvelik, ha megmondják nekik, mit csináljanak. Viszonylag bátrak és nem aggódnak a következmények miatt. Többnyire őszinteségre törekednek, szeretik kimondani azt, amit éreznek, ugyanakkor nem szeretnek feltűnősködni.

A mellkasodon vagy a hátadon

Mellkasra többnyire a férfiak tetováltatnak, de kisebb méretűt néha a nők is bevállalnak. Előfordulhat, hogy az ide elhelyezett tetoválás kissé elnyúlik a nyak, a váll vagy a bordák irányában.

Akik ide tetováltatnak, jellemzően magabiztosak, ugyanakkor érzelmesek is, a választott mintának többnyire érzelmi jelentése van, hiszen a szívéhez közel helyezkedik el.

A nyakadon vagy a fülednél

A fülön vagy a nyakon lévő tetoválások többnyire igen diszkrétek, aprók. Mivel a fülek felelősek a hallásért, sokan egy hangjegyet választanak ide motívumként.

Különösen jellemző ez a művészetekre fogékonyakra. Ha neked is itt található a tetoválásod, akkor alapvetően boldog vagy és szeretsz szabadon élni, nem kedveled a kötöttségeket. Ha a nyakadon található valamilyen motívum, akkor bölcsesség jellemez, ugyanakkor merész és erős jellem vagy.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást