Életmód / Ezotéria

Elárulom, hol és mikor ismered meg a Nagy Ő-t

Elárulom, hol és mikor ismered meg a Nagy Ő-t

Hétfő

Akik hétfői napon születtek, már életük egész korai szakaszában találkoznak azzal, aki később kitartó társuk lesz. Lehet, hogy az igazi egy kamaszkori szerelem formájában talál rájuk, de az is lehet, hogy gyerekkori játszótársuk, óvodás barátjuk lesz az, akire egyszer csak másként kezdenek el tekinteni.

Valószínű, hogy a Nagy Ő mindig is szerepet játszott az életükben, része volt a szűkebb vagy tágabb ismeretségi körüknek, de sokáig elképzelni sem tudták egymásról, hogy több lehet köztük barátságnál. Ha hétfőn születtél, tartsd nyitva a szemed, mert lehet, hogy az igazi mindvégig ott volt a közeledben!

Kedd

Sokak szerint nem szerencsés a munkát és a magánéletet keverni, de tény, hogy van, akiknél bejön ez a párosítás. A kedden születetteknél ez gyakran megtörténik, ugyanis jellemzően a munkájukkal kapcsolatban találják meg életük párját. Ez nem feltétlenül egy munkatárs, de valószínűleg egy olyan személy, akivel a munka kapcsán ismerkedtek meg, például egy szakmai konferencián vagy céges együttműködés kapcsán.

Ha kedden születtél, tartsd nyitva a szemed a munkahelyeden is, de legyél óvatos, hiszen egy rosszul sikerült románc akár a karrieredet is tönkre teheti. Csak akkor van értelme munkahelyi viszonyba kezdeni, ha úgy érzed, talán tényleg a lelki társadra akadtál rá.

Szerda

Ha szerdán születtél, eggyel több okod van, hogy időt áldozz a hobbidra, ugyanis valószínű, hogy ezzel kapcsolatban fogod majd megtalálni azt a személyt is, akivel később összekötitek az életeteket. A beszélgetést talán a közös érdeklődés indítja el, de az is lehet, hogy a párodat valamilyen véletlen sodorja arra a helyszínre, ahol te a szabadidődet töltöd, és csak kihasználja az alkalmat, hogy megszólítson.

Ha imádsz bolhapiacra járni vagy a Margitszigeten jógázni, esetleg önkéntes munkával töltöd a szabadidődet, ezentúl tartsd nyitva a szemedet! Mindegy, mivel foglalkozol, a lényeg, hogy szeresd, hiszen a szenvedély lesz az, ami bevonzza az életedbe az újabb szenvedélyt.

Csütörtök

A csütörtökön születettek mindig is nyitottak voltak az újdonságok felé. Régen, amikor mindenki csak a falubeli legényekkel ismerkedett, ők voltak, akik az aratóbálon találtak rá a szomszéd faluból érkező igazira. Mára persze sokat változott a világ, de a csütörtöki születésűek továbbra is nyitottak maradtak az új dolgokra, így nem ritka, hogy az interneten vagy egy társkereső oldalon keresztül találják meg az igazit.

Ha csütörtökön születtél, bátran próbáld ki a legújabb ismerkedős programokat, legyen az villámrandi, vagy szingliknek szervezett főzőiskola, hiszen jó esélyed van rá, hogy itt lelsz rá a szerelemre. Ne feledd, hogy ha ismeretlenekkel randizol, annak megvannak a maga veszélyei is: légy körültekintő és fokozottan óvatos, de azért maradj nyitott, hogy felismerd, ha az igazitól kapsz elektronikus levelet.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Péntek

Ki mondta, hogy a bulikban és bárokban csak alkalmi kalandok szövődhetnek? A pénteki születésűek bizonyítják, hogy igenis vannak kivételek, hiszen náluk a szerelem sokszor egy diszkósláger alatt érkezik meg a táncparkettre. Vannak, akik azonnal érzik, hogy itt többről van szó, mint egy estés flörtről, mások nem is sejtik, hogy az izgalmas kaland fenekestül felforgatja majd az életüket, és életük párjára találnak abban, aki meghívja őket egy italra a pultnál várakozva.

Ha pénteken születtél, a szerelem jó eséllyel egy buliban talál rád, de ez nem csak a szombati lazulás, hanem akár egy céges rendezvény, szülinapi party, vagy akár leánybúcsú vagy esküvő is lehet. A lényeg, hogy tartsd nyitva a szemed azokon a helyszíneken, ahol szól a zene, és mindenki önfeledten táncol, mert talán az igazi is ott ropja valahol.

Szombat

A barátság és a szerelem sokszor kéz a kézben járnak, a szombati születésűeknél pedig senki nem tudja ezt jobban. Ha szombaton születtél, akkor valószínűleg a baráti köröd kapcsán talál majd rád az igazi.

Elképzelhető, hogy a baráti társaság egy tagjával fűződik szorosabbra a viszonyod, de az is lehet, hogy a Nagy Ő egy barátod barátja lesz, akit egy összejövetel kapcsán mutatnak be neked. Az is elképzelhető, hogy egy régi barátod rokoni körében találsz rá az igazira, például egy osztálytársad testvérébe, vagy a legjobb barátnőd unokatesójába szeretsz bele, de a találkozás így vagy úgy a baráti körhöz kapcsolódik majd.

Vasárnap

A vasárnap születetteknek sokszor nincs könnyű dolguk, hiszen az igazi gyakran egy korábbi szerelem kapcsán talál rájuk. Konfliktus általában abból adódik, ha például a jelenlegi párjuk legjobb barátjával szeretnek egymásba, de szerencsére gyakoribb, hogy egy korábbi szerelmük távoli ismerősével futnak össze valahol, és beszélgetés közben rájönnek, mennyi közös is van bennük.

Ha jelenleg is jársz valakivel, és vonzalmat érzel a párod egy rokona vagy ismerőse iránt, fontos, hogy tisztázd magadban az érzelmeiteket. Mindenkinek jár a boldogság, de fontos, hogy ezt úgy intézd, hogy a lehető legkisebb fájdalmat okozd mostani partnerednek. Ha vasárnap születtél, akkor a szerelmi életedben valószínűleg a szokásosnál is nagyobb diplomáciai érzékre és tapintatra lesz szükséged, a jutalom azonban nem marad majd el.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást