Életmód / Ezotéria

Elárulom, hol és mikor ismered meg a Nagy Ő-t, születésnapod alapján

Elárulom, hol és mikor ismered meg a Nagy Ő-t, születésnapod alapján

Péntek

Ki mondta, hogy a bulikban és bárokban csak alkalmi kalandok szövődhetnek? A pénteki születésűek bizonyítják, hogy igenis vannak kivételek, hiszen náluk a szerelem sokszor egy diszkósláger alatt érkezik meg a táncparkettre. Vannak, akik azonnal érzik, hogy itt többről van szó, mint egy estés flörtről, mások nem is sejtik, hogy az izgalmas kaland fenekestül felforgatja majd az életüket, és életük párjára találnak abban, aki meghívja őket egy italra a pultnál várakozva.

Ha pénteken születtél, a szerelem jó eséllyel egy buliban talál rád, de ez nem csak a szombati lazulás, hanem akár egy céges rendezvény, szülinapi party, vagy akár leánybúcsú vagy esküvő is lehet. A lényeg, hogy tartsd nyitva a szemed azokon a helyszíneken, ahol szól a zene, és mindenki önfeledten táncol, mert talán az igazi is ott ropja valahol.

Szombat

A barátság és a szerelem sokszor kéz a kézben járnak, a szombati születésűeknél pedig senki nem tudja ezt jobban. Ha szombaton születtél, akkor valószínűleg a baráti köröd kapcsán talál majd rád az igazi.

Elképzelhető, hogy a baráti társaság egy tagjával fűződik szorosabbra a viszonyod, de az is lehet, hogy a Nagy Ő egy barátod barátja lesz, akit egy összejövetel kapcsán mutatnak be neked. Az is elképzelhető, hogy egy régi barátod rokoni körében találsz rá az igazira, például egy osztálytársad testvérébe, vagy a legjobb barátnőd unokatesójába szeretsz bele, de a találkozás így vagy úgy a baráti körhöz kapcsolódik majd.

Vasárnap

A vasárnap születetteknek sokszor nincs könnyű dolguk, hiszen az igazi gyakran egy korábbi szerelem kapcsán talál rájuk. Konfliktus általában abból adódik, ha például a jelenlegi párjuk legjobb barátjával szeretnek egymásba, de szerencsére gyakoribb, hogy egy korábbi szerelmük távoli ismerősével futnak össze valahol, és beszélgetés közben rájönnek, mennyi közös is van bennük.

Ha jelenleg is jársz valakivel, és vonzalmat érzel a párod egy rokona vagy ismerőse iránt, fontos, hogy tisztázd magadban az érzelmeiteket. Mindenkinek jár a boldogság, de fontos, hogy ezt úgy intézd, hogy a lehető legkisebb fájdalmat okozd mostani partnerednek. Ha vasárnap születtél, akkor a szerelmi életedben valószínűleg a szokásosnál is nagyobb diplomáciai érzékre és tapintatra lesz szükséged, a jutalom azonban nem marad majd el.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást