Gondolnád, hogy ebből is rengeteg hasznos infót bezsebelhetsz? Pedig, ahogy eszünk, az általában meghatározza azt is, milyen emberek vagyunk, vagy legalábbis bepillantást enged a személyiségünkbe. Pl. az, aki minden aprólékosan felvág, párosít, falatra pontosan kiszámolja, miből mennyit kell szednie magának, az minden bizonnyal kellőképpen elemző és analitikus személy, aki állandóan előre tervez.
Jó eséllyel a munkájában sikeres, tartja a határidőket.
Aki lassan eszik, az általában kiélvezi az életet, a mának, a pillanatnak él, míg, aki habzsol, az minden bizonnyal szereti sürgetni a dolgokat, és nagyon gyorsan el akarja érni a céljait – bár ez nem azt jelenti, hogy sikerre is viszi a terveit.
Ugyanígy árulkodó lehet az ételnek a kiválasztása is: ha húst eszik hússal, az egyfajta kompenzáció, vagy éppen a férfiasság fennkölt hirdetése is lehet, aminek vagy van alapja, vagy nincs. Míg az, aki kicsit visszafogottabb, könnyedebb, hétköznapibb fogást választ, jó eséllyel nem akar bizonyítani semmit, úgy véli, hogy magáért fog beszélni az, amit más területeken mutat magából.