Kikapcsolódás / Szórakozás

Hírességek, akik sokkal idősebbnek vagy fiatalabbnak tűnnek a koruknál

Akik meglepően fiatalok

Millie Bobby Brown

A Stranger Things sztárja annyira profin nyilatkozik és persze nyilvános eseményeken úgy öltözik – vagy épp öltöztetik a stylistok – hogy nehéz elhinni róla: 2004-ben született, tehát csupán 12 éves volt, amikor 2012-ben Eleven szerepébe bújt. A most 16 éves színészpalánta szép lassan kitör a sorozatból, nemsokára a moziban is láthatjuk, mégpedig Sherlock Holmes testvéreként.

 

Zendaya

Disney-sztárként kezdte egy táncos sorozatban, de ma már igazi példakép lett a csupán 24 éves Zendayából, aki már ennyi idősen is megmutatta, hogy jóval több van benne, mint egy gyerekcsatorna feledhető főszereplője. Nem elég, hogy meg mer szólalni, ha fontos ügyről van szó és elmondja a véleményét a világ dolgairól, Eufória című sorozata hatalmas durranás volt a tinik és a felnőttek körében is.

 

Saoirse Ronan

A kimondhatatlan nevű ír származású színésznő már tizenévesen számtalan Oscar- és egyéb jelölésen túl volt, most, 26 évesen pedig már igazi veteránnak számít a szakmában. Mindegy, hogy klasszikus szerepet kell hoznia vagy épp futurisztikus sztoriban bukkan fel, átható tekintetével és csodás játékával már most kenterbe veri a nála kétszer idősebb színésznőket is.

Olvastad már?  Ne, már ő is? Színészek, akikről nem is tudtad, hogy meghaltak

 

Billie Eilish

A zeneipar üdvöskéje felforgatta az utóbbi évek slágerlistáit, pedig mikor első dalai megjelentek, csupán 14 éves volt és most is épp csak betöltötte a 18-at. Az ötszörös Grammy-díjas Billie legnagyobb érdeme, hogy nemcsak énekli, de írja is saját dalait, ami ilyen fiatalon nem éppen szokványos.

 

Elle Fanning

A fiatalabbik Fanning lány eleinte főleg nővére fiatalabbkori énjét játszott a filmekben, azonban hamar kiderült, hogy legalább akkora, ha nem nagyobb tehetség, mint Dakota. Ma már ő is többtucat filmet és díjat tudhat a háta mögött, pedig 1998-ban született, vagyis csupán 22 éves. 

 

Oldalak: 1 2