Tudtad? A melled sokkal gyorsabban öregszik, mint te

Nagy Niki
Írta: ,
Tudtad? A melled sokkal gyorsabban öregszik, mint te

A női mell sajnos hamarabb adja meg magát az öregedésnek, mint a test többi része, a bőr ezen a területen hamarabb ereszkedik meg, mint bárhol máshol. Egy friss tudományos kutatás igazolta is ezt a szörnyű tényt, de nekünk van néhány tippünk, mit tehetsz, ha szeretnéd késleltetni a cicid öregedését!

Izmosítsd meg őket! Kép forrása: newportskinnytea.com

Nem, nem leszel túl izmos sem a fekvőtámasztól, sem a húzódzkodástól, és a nagyobb súlyos gyakorlatoktól sem lesznek olyan mellizmaid, mint Arnold Schwarzeneggernek.

Ellenben szépek és feszesek lesznek a melleid, és optikailag kerekebbnek tűnnek majd.

Sok nő fél a mellizmaira is gyúrni, nehogy túl férfias legyen, pedig ez öreg hiba: akkor mutat gyönyörűen egy cici melltartó nélkül is, ha megfelelő mennyiségű izomtömeg támogatja felülről.


Tippek és gyakorlatok az otthoni edzéshez Katus Attilától


A hidratálás segít Kép forrása: eatsleepdenim.com

Ha nem szeretnéd, hogy a melleid három évvel beelőzzenek, akkor tenned kell értük.

A legfontosabb tényező a bőröd feszességének megtartásában melltájékon is a hidratálás.

Bármennyire is sietsz zuhanyzás után, a ciciket ne hagyd ki a krémezésből!

Gondolj bele, mennyi mindenen megy keresztül a melleid bőre: folyton nyúlnia kell, ahogyan nősz, amikor szülsz meg pláne, ha pedig esetleg fogysz egy kicsit, innen tűnik el először a plusz zsírszövet (sajnos).

A drága hidratálókrémek helyett viszont érdemesebb természetes hidratálást választanod a bőröd regenerálásához – ilyen például a kókuszolaj, ami igazi aduász, és gyakorlatilag az egész testedre használhatod.


Így használd a csodás kókuszolajat