Mit edzenek a királyi család tagjai?

Nagy Niki
Írta: ,
Mit edzenek a királyi család tagjai?

Kép forrása: tongvor/depositphotos.com

A britek általában nem arról híresek, hogy szeretnek edzőterembe járni, vagy hogy a szívükön viselik, hogy egészségesen egyenek – a királyi család tagjainak azonban nem sok választásuk van, hiszen szinte naponta szerepelnek, ha csinosak és fittek akarnak maradni, azért bizony tenniük is kell. Arról nem is beszélve, hogy a fiatalabb generációk mind a mentális egészség komoly szószólói, amelyet szépen tud javítani a rendszeres testmozgás. Az előkelőségek az alábbi módokon tartják fitten magukat.

Katalin állítólag annyira szeret teniszezni, hogy amikor beköltözött a Vilmos herceggel közös első otthonukba, Amner Hallba, a királynő azt ajándékozta neki, hogy kialakított egy teniszpályát a birtokon.

Nemcsak a tenisszel tartja magát formában a jövendőbeli királyné: szeret síelni, hokizni, futni, és az egyetemen nagyon sokáig tagja volt az evezőcsapatnak is, a sportot pedig a mai napig szívesen űzi.

A hírek szerint Katalin egy órát edz minden nap, de szereti, ha változatosan telik még ez az egy óra is, ezért mindig mást csinál – sokszor úszni megy például a gyerekeivel.

Szerencsére Meghan, mielőtt a királyi család tagja lett (és jóval azelőtt, hogy ki is lépett onnan Harryvel) színésznőként kereste a kenyerét, és mint ilyen, rengeteg interjút adott, többek között arról is, hogy mivel tartja formában a testét.

Nem titok, hogy nagyon szeret jógázni, ami azért is áll közel hozzá, mert az édesanyja jógaoktató.

A sportról később sem mondott le, ugyanúgy jógázott még a terhessége alatt is, ami segített enyhíteni a kellemetlen tüneteket.

Harryvel közös első otthonukban, Frogmore Cottage-ban állítólag saját jógaterme is volt.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba