Szerelem / Szex

Kínos bakik, amit a nők szex közben leggyakrabban elkövetnek

Kínos bakik, amit a nők szex közben leggyakrabban elkövetnek

7. A férfi a felelős az orgazmusért

Nem a férfi a felelős a nő orgazmusáért. Végső soron mindenki a saját öröméért és elégedettségéért felelős. Nem várható a férfitól, hogy addig “dolgozik” a nőn, amíg be nem következik a csúcspont.

Ezért mindkét félnek el kell tudnia mondani mit hogyan szeretne.
Másrészt a nők gyakran túl görcsösek ahhoz, hogy át tudják engedni magukat az élvezetnek. Ilyenkor agyban kell változtatni és nem a férfitól várni a csodát.

8. Nem ismeri saját testét

Az életben mindenre vonatkozik, hogy csak akkor érhetünk el sikereket, ha tisztában vagyunk saját magunkkal és ismerjük testünket-lelkünket. Így van ez a szexxel is: minél jobban ismerjük erogén zónáinkat, testünket, annál jobban tudjuk mi kell nekünk a szexuális boldogsághoz.

Ezért fontos a fiatalok esetében nem túl hamar elkezdeni a nemi életet, hogy maradjon idő felfedezni és megérteni önnön szexualitásukat. Sok nő túl bátortalan ahhoz, hogy merje szeretni is megismerni saját testét, történjen az önkielégítés vagy szexuális együttlét útján.

9. Nincs megelégedve önmagával

Szex közben görcsösen arra gondolni, hogy biztos nem tetszünk a másiknak, hatalmas hiba. Ha már ágyban vagytok és biztos vagy abban, hogy kíván, akkor onnan nyert ügyed van! Nincs tökéletes ember a világon, mindenkinek megvannak a maga hibái. Nekünk az a felelősségünk, hogy megtanuljuk elfogadni és szeretni saját testünket.

Ezért jó tanács a nőknek, hogy próbálják minél többet nézni magukat tükörben, vásároljanak csinos ruhákat és járjanak szépségápolásra. Az önbizalom hiánya tönkreteheti a szexuális életet és akár az egész kapcsolatot is.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást