Szerelem / Szex

Kínos bakik, amit a nők szex közben leggyakrabban elkövetnek

Kínos bakik, amit a nők szex közben leggyakrabban elkövetnek

4. Kevesebbet ad, mint kap

A férfiak számára alapvetően fontos, hogy párjukat kényeztessék és csodás érzésekben részesítsék – jót tesz ez egojuknak és persze ha valós a szerelem, akkor érzelmileg igénylik is ezt.

A nők azonban hajlamosak egyszerűen “odaadni magukat” és megfeledkezni a csókokról, simogatásokról és egyéb önkifejező gesztusokról, amelyekkel kifejezhetik érzéseiket és kényeztethetik párjukat. 

5. Túlreagálják, ha a férfi valami újra vágyik

A legtöbb pár ugyanúgy csinálja nap mint nap. Valljuk be, nehéz is mindig új dolgokkal kísérletezni, de nem szabad engedni, hogy a szex is csak rutinná váljon, mert az unalomtól előbb-utóbb érdektelenné válik mindkét fél.

A férfiak szerencsére mindig nyitottak az új dolgokra – szexuális kellékekre, új pozitúrákra vagy meglepő helyszínekre. Nincs is ezzel semmi baj. A nők azonban hajlamosak kritizálni mindent, ami eltér az ő terveiktől, ez a fajta hozzáállás pedig megölheti a vágyat.

6. Megfeledkeznek a melleikről

Hogy kicsit nyersen fogalmazzunk, a szex nem csak két nemiszerv találkozásáról szól. A mellbimbókon például olyan idegvégződések találhatók, amelyek érintésével csodás élményben lehet része a nőnek. A férfiaknak pedig szerencsére nem kell kétszer mondani mire terjedjen ki jobban a figyelmük!

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást