Szerelem / Párkapcsolat / Szex

9 hiba, amit a nők szex közben követnek el

1. Nem kezdeményeznek

Talán a legáltalánosabb szex-hiba, amit a nők elkövetnek, hogy a férfitól várják az első lépést. Ha belegondolunk, szegény férfiakat rendesen megávárakoztatják, hisz a kezdeményezés csak az első lépés, amit egy férfinak tennie kell, és akkor még visszautasítást is kaphat.
Azonban ennek nem kell mindig így lennie. Minden férfi imádja ha egy nő elcsábítja őt, tetszeleg neki és akár “magánshowt” is ad neki. A tévhitekkel ellentétben egy nő sokkal jobban rá tud kapcsolódni a szexre, ha ő kezdeményez, ugyanis jobban képes irányítani a helyzetet és vágyai szerint cselekedhet.

2. Nem bírják kikapcsolni gondolataikat

Felmérések szerint a nők csak pár másodpercre képesek teljesen kikapcsolni szex közben. Ezzel ellentétben a férfiak szinte az egész aktus alatt átadják magukat az élvezeteknek.
A nők agyán viszont minden különös gondolat átfut mindeközben: mennyire kényelmes az ágy, mikor mosott fogat utoljára, mennyire nincs megelégedve magával, milyen ételt készítsen ebédre és így tovább… 

3. Önfeláldozó képesség

Igen, bizonyos esetekben ez is hiba, főleg ha szexről van szó. A szex lényege, hogy mindkét fél megtalálja a testi-lelki örömforrást, amit párjával adni képesek egymásnak. A nem oda hangolódott nők azonban hajlamosak csak párjuk “igényeit” teljesíteni, elvégre “ő jobban akarja”.
Ezzel csak annyi gond van, hogy a végén sem a nő, sem a férfi nem érzi jól magát, hisz a nő kicsit “kihasználva” érzi magát, a férfi pedig képtelen volt meghódítani párját és örömökben részesíteni.

4. Kevesebbet ad, mint kap

A férfiak számára alapvetően fontos, hogy párjukat kényeztessék és csodás érzésekben részesítsék – jót tesz ez egojuknak és persze ha valós a szerelem, akkor érzelmileg igénylik is ezt.
A nők azonban hajlamosak egyszerűen “odaadni magukat” és megfeledkezni a csókokról, simogatásokról és egyéb önkifejező gesztusokról, amelyekkel kifejezhetik érzéseiket és kényeztethetik párjukat. 

5. Túlreagálják, ha a férfi valami újra vágyik

A legtöbb pár ugyanúgy csinálja nap mint nap. Valljuk be, nehéz is mindig új dolgokkal kísérletezni, de nem szabad engedni, hogy a szex is csak rutinná váljon, mert az unalomtól előbb-utóbb érdektelenné válik mindkét fél.
A férfiak szerencsére mindig nyitottak az új dolgokra – szexuális kellékekre, új pozitúrákra vagy meglepő helyszínekre. Nincs is ezzel semmi baj. A nők azonban hajlamosak kritizálni mindent, ami eltér az ő terveiktől, ez a fajta hozzáállás pedig megölheti a vágyat.

További 4 gyakori hiba a következő oldalon. Lapozz ide kattintva >>

Oldalak: 1 2