Életmód / Ezotéria

3 hiba, amit jellemzően elkövetsz a párkapcsolatodban – a csillagjegyed szerint

3 hiba, amit jellemzően elkövetsz a párkapcsolatodban – a csillagjegyed szerint

Kos

Első hiba: Annyira makacs és önfejű tudsz lenni, hogy sokszor képtelen vagy elismerni a hibáidat. Ez akkor is megnehezíti az életedet, amikor még csak alakul a párkapcsolatod, de ezzel párhuzamosan arra is képes vagy, hogy a végletekig húzd a szakítást – egyszerűen nem akarod elismerni, hogy hibáztál.

Második hiba: Gyakran egészen más tempót diktálsz, mint amit mások követni bírnának. Igaz ez a párkapcsolatodra is! Sokszor nem vagy tekintettel arra, hogy a másik felednek egyszerűen túl gyorsak ezek a rohamléptek.

Harmadik hiba: Hajlamos vagy rá, hogy túlságosan belelovald magadat a karrieredbe, és mindennél előbbre helyezed a céljaidat, szemben a szerelemmel.

Bika

Első hiba: Nem arról vagy híres, hogy túlságosan kompromisszumkész lennél, és ezt a hiányosságodat tovább rontod azzal, hogy jellemző módon sosem magadban keresed a hibát.

Második hiba: Szörnyen konzervatív és hagyománytisztelő tudsz lenni, ami akár oda is vezethet, hogy olyan szerepeket erőltetsz rá a partneredre, amik elnyomják a személyiségét. Így érthető, hogy nem tud kiteljesedni melletted!

Harmadik hiba: Hajlamos vagy arra, hogy birtokold a másik feledet, ami féltékenységi rohamokhoz és sok-sok konfliktushoz vezethet.

Ikrek

Első hiba: Sokszor nagyon szertelen és kíváncsi vagy, észre sem veszed, de a szerelmed nem tud veled érdemben kommunikálni, egyről a kettőre jutni, mert csak félig-meddig figyelsz arra, amit mond.

Második hiba: Nagyon félsz az elköteleződéstől, ezért nem oldódsz fel könnyen a kapcsolatodban, és arra is van esély, hogy a félrelépésben látod a kiutat.

Harmadik hiba: Nem vagy túlságosan eltökélt és kitartó a munkádban és a tanulmányaidban sem, nemhogy a párkapcsolatodban. Nyilván nincs kizárva, hogy boldog házasságban élj majd egyszer, de elég lassan nő be a fejed lágya.

Rák

Első hiba: Borzasztóan családorientált vagy, ezért gyakran már a hozzáállásoddal elriasztod a partnereidet, hiszen azonnal egyértelművé teszed, mik a jövőbeli terveid.

Második hiba: Nagyon függsz a párkapcsolatodtól, így erősen hangulatember vagy. Sokszor felmerül benned, hogy a partnered esetleg elhagy, főleg akkor, ha – szerinted – nem érezteti kellőképpen a szerelmét.

Harmadik hiba: A párkapcsolatodban mindent egy lapra teszel fel, könnyen függőségi viszonyt alakítasz ki, és teljesen céltalannak, kilátástalannak érzed az életedet, ha esetleg szakításra kerül sor.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oroszlán

Első hiba: Hiúságod és büszkeséged a párkapcsolatodban sem szorul a háttérbe. Túl nagy jelentőséget tulajdonítasz annak, mit gondolnak mások rólatok, illetve gyakran többet vársz el a szerelmedtől, mint amit nyújtani tud.

Második hiba: A magabiztos külső mögött érzékeny benső bújik meg: ugyan ezt nem szeretnéd kimutatni a szerelmednek, mégis elvárod tőle, hogy ápolgassa az egódat és a kedvedben járjon. Ha nem így tesz, rázúdítod a belső feszültségedet.

Harmadik hiba: Nagyon fontosak számodra az anyagiak. Általában mindent megteszel azért, hogy a megfelelő luxust biztosítsd magad és a szeretteid számára, ám néha irreális elvárásaid vannak a kedveseddel szemben.

Szűz

Első hiba: Nagyon jellemző rád, hogy a saját hibáidat nem veszed észre, ellenben a partneredét azonnal – mindezt nem is féled a szemére vetni, folyton kritizálod.

Második hiba: Végtelenül maximalista vagy, ami a párkapcsolatodat illetően elsülhet jól és rosszul egyaránt: vagy semmi áron nem ereszted a szerelmedet, vagy meg sem próbálod megoldani a hibákat, mert attól tartasz, ha gondjaitok adódtak, az már vészjóslóan rossz jel.

Harmadik hiba: Könnyen megsértődsz, főleg akkor, ha a teljesítményedet vagy a hozzáállásodat bírálják.

Mérleg

Első hiba: Mindig mindenben a harmóniára törekszel, ezért jóformán értetlenül és tehetetlenül állsz akkor, amikor a párkapcsolati problémáitokat kellene megoldani. Hajlamos vagy rá, hogy sokkal jobban elkeseredj, mint az indokolt lenne.

Második hiba: Félsz konfrontálódni, ezért inkább a szőnyeg alá söpröd a gondokat ahelyett, hogy nyíltan felvállalnád őket és foglalkoznál velük.

Harmadik hiba: Sokszor túlérzékenyen reagálsz a szerelmed kijelentéseire, tetteire, hiszen te próbálsz mindig nagyon tapintatos és kedves lenni. Emiatt könnyen megsértődsz és ott is hatalmas problémát sejtesz, ahol tulajdonképpen semmi gond nincsen.

Skorpió

Első hiba: A végletek embere vagy, ennek megfelelően a szerelemben vagy odaadóan imádsz, vagy gyűlölsz. A legtöbb párkapcsolati problémád ebből adódik, ugyanis nagyon nehezen találod meg az arany középutat.

Második hiba: Általában nem beszélsz az érzéseidről, hanem magadban lerendezel mindent, és a szerelmedet kész tények elé állítod. Akkor is, ha azok jók, vagy kifejezetten rosszak.

Harmadik hiba: Magadnak megköveteled a megbocsátást, de te képtelen vagy eltekinteni a hibáktól. Még évek múltán is ugyanazokat a sebeket hurcolod és hajlamos vagy arra, hogy bosszút állj – akár a társadon is.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Nyilas

Első hiba: Nagyon független személyiség vagy, és ezt őrizni akarod a párkapcsolatod alatt is, ami igen nehezen összeegyeztethető egy érett viszonnyal. Emiatt hajlamos vagy arra, hogy jóval fontosabbnak tartsd a saját igényeidet, szemben a kedvesedével.

Második hiba: Sokszor fontosabb számodra, mit gondolnak rólatok és a párkapcsolatotokról az emberek, mint az, hogy ti magatok boldogok legyetek. Túl nagy hangsúlyt fektetsz a külsőségekre.

Harmadik hiba: Mindig mindenkivel jóban akarsz lenni, beleértve az exeket, és ezt nem feltétlenül díjazza az új barátod. Sok olyan konfliktus adódhat köztetek, aminek a kiinduló pontja a féltékenység.

Bak

Első hiba: Borzasztó nehezen nyílsz meg, komoly erőfeszítéseket kell tennie annak, aki szeretne közel férkőzni hozzád. Ez nem minden esetben hátrány, de érthető módon nem előnyös akkor, ha még évek után sem tudsz ellazulni a szerelmed mellett.

Második hiba: Sokszor túl nagy hangsúlyt fektetsz az anyagiakra és a karrieredre, előfordulhat, hogy ezek elsődleges szerepet élveznek az életedben, és ezt érthető módon nem igazán díjazza a szerelmed.

Harmadik hiba: Gyakran konzervatív vagy, ugyanakkor egyfajta maximalizmus is jellemző rád – ez a párkapcsolatban oda vezethet, hogy nem vagy hajlandó tudomást venni a gondokról egészen addig, amíg azok végzetessé nem válnak.

Vízöntő

Első hiba: Legnagyobb hibád abban rejlik, hogy te sem igazán tudod, akarsz-e párkapcsolatot vagy sem. Egyik feled kívánkozik a biztonságra és a törődésre, a másik feled azonban tisztában van azzal, hogy a monogámiát nem neked találták ki.

Második hiba: Az első hibádból adódik szinte az összes párkapcsolati problémád: nem küzdesz a szerelmetekért, nem kommunikálsz vele megfelelően, és nem mutatod ki, ha valóban komolyan gondolod a dolgokat, mert félsz attól, mi lesz, ha a tervek kézzel foghatóak és valóságosak lesznek.

Harmadik hiba: Hajlamos vagy rá, hogy mindenért a párodat okold. Mintha ő lenne a hibás azért, hogy nem vagy szabad és bizonyos kötöttségek, szabályok vonatkoznak rád, miközben csak egyszerűen kapcsolatban éltek.

Halak

Első hiba: Valószínűleg nem mondunk újat, ha azt állítjuk, hogy túlérzékeny vagy. Könnyen megsértődsz, gyakran úgy érzed, a szerelmed nem ért meg, nem szeret igazán. Állandóan kételkedsz magadban, a kapcsolatotokban, mintha folyton attól félnél, egyik pillanatban véget ér minden.

Második hiba: Bár tényleg hajlamos vagy rá, hogy nagyon sok szeretetet, törődést adj másoknak, ugyanezt el is várod. Ha valamiért úgy érzed, a szerelmed nem üti meg a mércét, szörnyű balhét tudsz csapni.

Harmadik hiba: Nem igazán vagy vevő arra, hogy nyíltan felvállald a problémáidat, észrevételeidet, ezért a kommunikáció helyett inkább elvonulsz, hogy levezesd a felgyülemlett feszültséget. Közben persze arra vársz, mikor jön és engesztel ki a szerelmed.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást