Életmód / Ezotéria

3 hiba, amit jellemzően elkövetsz a párkapcsolatodban – a csillagjegyed szerint

3 hiba, amit jellemzően elkövetsz a párkapcsolatodban – a csillagjegyed szerint

Nyilas

Első hiba: Nagyon független személyiség vagy, és ezt őrizni akarod a párkapcsolatod alatt is, ami igen nehezen összeegyeztethető egy érett viszonnyal. Emiatt hajlamos vagy arra, hogy jóval fontosabbnak tartsd a saját igényeidet, szemben a kedvesedével.

Második hiba: Sokszor fontosabb számodra, mit gondolnak rólatok és a párkapcsolatotokról az emberek, mint az, hogy ti magatok boldogok legyetek. Túl nagy hangsúlyt fektetsz a külsőségekre.

Harmadik hiba: Mindig mindenkivel jóban akarsz lenni, beleértve az exeket, és ezt nem feltétlenül díjazza az új barátod. Sok olyan konfliktus adódhat köztetek, aminek a kiinduló pontja a féltékenység.

Bak

Első hiba: Borzasztó nehezen nyílsz meg, komoly erőfeszítéseket kell tennie annak, aki szeretne közel férkőzni hozzád. Ez nem minden esetben hátrány, de érthető módon nem előnyös akkor, ha még évek után sem tudsz ellazulni a szerelmed mellett.

Második hiba: Sokszor túl nagy hangsúlyt fektetsz az anyagiakra és a karrieredre, előfordulhat, hogy ezek elsődleges szerepet élveznek az életedben, és ezt érthető módon nem igazán díjazza a szerelmed.

Harmadik hiba: Gyakran konzervatív vagy, ugyanakkor egyfajta maximalizmus is jellemző rád – ez a párkapcsolatban oda vezethet, hogy nem vagy hajlandó tudomást venni a gondokról egészen addig, amíg azok végzetessé nem válnak.

Vízöntő

Első hiba: Legnagyobb hibád abban rejlik, hogy te sem igazán tudod, akarsz-e párkapcsolatot vagy sem. Egyik feled kívánkozik a biztonságra és a törődésre, a másik feled azonban tisztában van azzal, hogy a monogámiát nem neked találták ki.

Második hiba: Az első hibádból adódik szinte az összes párkapcsolati problémád: nem küzdesz a szerelmetekért, nem kommunikálsz vele megfelelően, és nem mutatod ki, ha valóban komolyan gondolod a dolgokat, mert félsz attól, mi lesz, ha a tervek kézzel foghatóak és valóságosak lesznek.

Harmadik hiba: Hajlamos vagy rá, hogy mindenért a párodat okold. Mintha ő lenne a hibás azért, hogy nem vagy szabad és bizonyos kötöttségek, szabályok vonatkoznak rád, miközben csak egyszerűen kapcsolatban éltek.

Halak

Első hiba: Valószínűleg nem mondunk újat, ha azt állítjuk, hogy túlérzékeny vagy. Könnyen megsértődsz, gyakran úgy érzed, a szerelmed nem ért meg, nem szeret igazán. Állandóan kételkedsz magadban, a kapcsolatotokban, mintha folyton attól félnél, egyik pillanatban véget ér minden.

Második hiba: Bár tényleg hajlamos vagy rá, hogy nagyon sok szeretetet, törődést adj másoknak, ugyanezt el is várod. Ha valamiért úgy érzed, a szerelmed nem üti meg a mércét, szörnyű balhét tudsz csapni.

Harmadik hiba: Nem igazán vagy vevő arra, hogy nyíltan felvállald a problémáidat, észrevételeidet, ezért a kommunikáció helyett inkább elvonulsz, hogy levezesd a felgyülemlett feszültséget. Közben persze arra vársz, mikor jön és engesztel ki a szerelmed.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást