Életmód / Ezotéria

3 hiba, amit jellemzően elkövetsz a párkapcsolatodban – a csillagjegyed szerint

3 hiba, amit jellemzően elkövetsz a párkapcsolatodban – a csillagjegyed szerint

Oroszlán

Első hiba: Hiúságod és büszkeséged a párkapcsolatodban sem szorul a háttérbe. Túl nagy jelentőséget tulajdonítasz annak, mit gondolnak mások rólatok, illetve gyakran többet vársz el a szerelmedtől, mint amit nyújtani tud.

Második hiba: A magabiztos külső mögött érzékeny benső bújik meg: ugyan ezt nem szeretnéd kimutatni a szerelmednek, mégis elvárod tőle, hogy ápolgassa az egódat és a kedvedben járjon. Ha nem így tesz, rázúdítod a belső feszültségedet.

Harmadik hiba: Nagyon fontosak számodra az anyagiak. Általában mindent megteszel azért, hogy a megfelelő luxust biztosítsd magad és a szeretteid számára, ám néha irreális elvárásaid vannak a kedveseddel szemben.

Szűz

Első hiba: Nagyon jellemző rád, hogy a saját hibáidat nem veszed észre, ellenben a partneredét azonnal – mindezt nem is féled a szemére vetni, folyton kritizálod.

Második hiba: Végtelenül maximalista vagy, ami a párkapcsolatodat illetően elsülhet jól és rosszul egyaránt: vagy semmi áron nem ereszted a szerelmedet, vagy meg sem próbálod megoldani a hibákat, mert attól tartasz, ha gondjaitok adódtak, az már vészjóslóan rossz jel.

Harmadik hiba: Könnyen megsértődsz, főleg akkor, ha a teljesítményedet vagy a hozzáállásodat bírálják.

Mérleg

Első hiba: Mindig mindenben a harmóniára törekszel, ezért jóformán értetlenül és tehetetlenül állsz akkor, amikor a párkapcsolati problémáitokat kellene megoldani. Hajlamos vagy rá, hogy sokkal jobban elkeseredj, mint az indokolt lenne.

Második hiba: Félsz konfrontálódni, ezért inkább a szőnyeg alá söpröd a gondokat ahelyett, hogy nyíltan felvállalnád őket és foglalkoznál velük.

Harmadik hiba: Sokszor túlérzékenyen reagálsz a szerelmed kijelentéseire, tetteire, hiszen te próbálsz mindig nagyon tapintatos és kedves lenni. Emiatt könnyen megsértődsz és ott is hatalmas problémát sejtesz, ahol tulajdonképpen semmi gond nincsen.

Skorpió

Első hiba: A végletek embere vagy, ennek megfelelően a szerelemben vagy odaadóan imádsz, vagy gyűlölsz. A legtöbb párkapcsolati problémád ebből adódik, ugyanis nagyon nehezen találod meg az arany középutat.

Második hiba: Általában nem beszélsz az érzéseidről, hanem magadban lerendezel mindent, és a szerelmedet kész tények elé állítod. Akkor is, ha azok jók, vagy kifejezetten rosszak.

Harmadik hiba: Magadnak megköveteled a megbocsátást, de te képtelen vagy eltekinteni a hibáktól. Még évek múltán is ugyanazokat a sebeket hurcolod és hajlamos vagy arra, hogy bosszút állj – akár a társadon is.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást