Heti horoszkóp

Heti horoszkóp: Felkészültél a nehezebb időkre! 2021.03.29-04.04

Heti horoszkóp: Felkészültél a nehezebb időkre! 2021.03.29-04.04
Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK
Olvasd el az aktuális előrejelzéseidet a Horoszkóp oldalon.

Nyilas (november 23 – december 21) heti horoszkóp

Mindenki izgatott valami miatt, te azonban nem tudod annyira átérezni a dolgot, mint amennyire szeretnéd. Nincs azzal semmi baj, ha te egy kicsit máshogy látod a dolgokat.

Szerelem: Nem kell mindenben egyet értenetek, amíg tisztelitek a másik véleményét, addig ez nem kell, hogy befolyásolja a kapcsolatotokat. Csak ne akarjátok megváltoztatni egymást.

Karrier: Nem kérdés, hogy a társas képességeid is segítenek abban, hogy sikereket érj el. Az emberek szeretnek veled dolgozni, ezért nem is kell féltened a munkádat.

Bak (december 22 – január 20) heti horoszkóp

Nem szereted, ha valaki megmondja, hogy mit csinálj, főleg, ha olyasmire próbál rávenni, amit még nincs kedved kipróbálni. Mindenki jobban jár, ha a magad tempójában haladhatsz.

Szerelem: Van, amikor jobb pontot tenni egy fájdalmas küzdelem végére, mint tovább tépni egymás idegeit. Ha valamire nincs megoldás, jobb nem feltartóztatni tovább egymást az utatokon.

Karrier: A magad módján intézed a dolgokat, és ez sokakat meglephet, még az is lehet, hogy nem értenek veled egyet. De amíg a módszer működik, senkinek nem lehet oka a panaszra.

Vízöntő (január 21 – február 19) heti horoszkóp

Hiába próbálsz közeledni valakihez, úgy érzed, újra és újra falakba ütközöl, amiket nem tudsz lebontani. Lehet, hogy egy másik utat kell keresned, de nem kell lemondanod a célok eléréséről.

Szerelem: Ideje elrendezni néhány dolgot, mert a káosz, ami körülvesz, a szerelmi életedre is hatással lesz. Ha sikerül rendet teremteni, az a kapcsolatodnak is jót tesz majd.

Karrier: Jól alakulnak a dolgaid, de tudod, hogy a sikerért sokkal nagyobb kihívásokat kell keresned. Ettől még örülhetsz a kisebb sikereidnek is.

Halak (február 20 – március 20) heti horoszkóp

Hiába próbálsz mindent megtenni a jó ügy érdekében, valaki mindig kiforgatja a szavaidat, és mintha nem is akarná érteni, miről beszélsz. Próbáld azokat magad mellé állítani, akik nem kötekedni, hanem cselekedni akarnak.

Szerelem: Aki igazán fontos neked, azért hajlandó vagy áldozatokat hozni, de elvárod, hogy a másik ne éljen ezzel vissza. A kölcsönös tisztelet minden jól működő kapcsolat alapja.

Karrier: Kicsit félreteszed most a rutin feladatokat, és más, szintén fontos dolgokra összpontosítasz. Ez többet segíthet az előrelépésben, mint hinnéd.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást