Heti horoszkóp

Heti horoszkóp: Felkészültél a nehezebb időkre! 2021.03.29-04.04

Heti horoszkóp: Felkészültél a nehezebb időkre! 2021.03.29-04.04
Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK
Olvasd el az aktuális előrejelzéseidet a Horoszkóp oldalon.

Oroszlán (július 23 – augusztus 23) heti horoszkóp

Jól jönne most egy kis segítség, de talán túl büszke vagy ahhoz, hogy kérd. Pedig nem várhatod el másoktól, hogy kitalálják, mit szeretnél, és attól sem kell tartanod, hogy másként néznek rád, ha néha megmutatod a gyengébb oldaladat.

Szerelem: Ne siettess semmit, akkor sem, ha nehéz már várni. Mindennek a maga útján kell haladnia, különben gyorsan összetörik a most még érzékeny varázs.

Karrier: Vannak olyan időszakok, amikor mintha még a fű sem nőne. A te feladatod, hogy felrázd kicsit az embereket, és őket is olyan lelkessé tedd, mint amilyen te vagy.

Szűz (augusztus 24 – szeptember 23) heti horoszkóp

Elég nagy rajtad most a nyomás, és kicsit talán félsz is, hogy ez valaki olyanon csattan, aki pedig nem érdemelné meg. Hagyj időt magadnak a töltekezésre is, akkor nem feszül túl a húr.

Szerelem: A párodtól is egy kis türelemre van most szükséged, de ha ezt megérzi és megérti, akkor a hét második felére ezt már értékelni is tudod, és ez erősebbé teszi a kapcsolatotokat.

Karrier: Hiába bíztál valamit valakire, most úgy érzed, mégis neked kell mindenről gondoskodnod. Jobb, ha a saját kezedbe veszed a dolgokat.

Mérleg (szeptember 24 – október 23) heti horoszkóp

Tölts ezen a héten annyi időt a szabadban, amennyit csak tudsz, mert a hangulatodnak és a teljesítő képességednek is jót tesz, ha kicsit kimozdulsz. Ha sok a dolgod, akkor is szakíts időt a kinti töltekezésre.

Szerelem: Itt az ideje új energiákat vinni a kapcsolatotokba, de szerencsére a héten lesz erre lehetőséged. Az új élmények szorosabbra fűzik a köteléket köztetek.

Karrier: Szeretnél pontot tenni valaminek a végére, és úgy érzed, utána jót tenne, ha egy kicsit el tudnál szabadulni a munkától. Főleg, ha kreatív feladatokat végzel, fontos, hogy a héten alkotói pihenésre is legyen időd.

Skorpió (október 24 – november 22) heti horoszkóp

Sok kötelességet vállaltál magadra, és úgy érezheted, lemaradsz valamiről, mert nem jut elég szabadidőd magadra, a barátaidra vagy a családodra. Szerencsére ez a helyzet csak átmeneti, gyorsan találsz majd kiutat belőle.

Szerelem: Türelemre van most szükség mindenki részéről, mert nem minden alakul úgy, mint a filmekben. Ez azonban azt is jelentheti, hogy a kapcsolatotok a valódi problémák kiállására is alkalmas lesz.

Karrier: Tudod, hogy most van itt az alkalom arra, hogy bizonyítsd, mit tudsz, de nem igazán találod a motivációt. Csak a kezdet lesz nehéz, utána gyorsan felveszed majd a ritmust.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást